Şükür önemli bir şey yok. Teşekkür ederim canımAyy geçmiş olsun canım önemli değildir inşallah
Henüz almadım canım onların sıcaklık ayarlamaları varmış evimize yeni taşındık ne kadar sıcak oluyor bakmam lazım tog diye geçiyor türkiyede varmı bilmiyorum tog 0,5 den 3,5 A kadar var kalınlığı evin sıcaklığıyla alakalı ayarlamalıymışNeler aldın canım ben uyku tulumu almadım, doğduktan hemen sonra mı kullanacaksın canım ne aldın atabilir misin
Canım hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten düşündüm de böyle bir durumda ben de afallardım sanırımKızlar ben çatı muayenesi oldum.Vajinal doğum olacağından çok emin konuşuyordu doktorum öncesinde.Geçen hafta da bir sürü hareket anlatmıştı işte aksak gebe yürüyüşü, emekleme, yer silme, kedi deve egzersizi, perine masajı diye diye ama gelin görün ki hepsi yalan oldu çatı muayenesi sonrası direkt sezeryana karar verdi. Vajinal doğum istiyordum ama bu karara da hiç üzülmedim.Hep hangisi bizim için hayırlıysa öyle olsun diyodum zaten.Ama tarih seçmeye gelince çok afalladım zaten beklemiyodum böyle bişeyi. Tamam dedi doktor git düşün ekimin ilk haftası için bir karar ver haftaya görüşür belirleriz dedi.Ay ben bişey alırken iki şey arasında kaldım mı elli saat düşünürüm buna nasıl karar verilir
https://zuppers.com/organik-pamuk-kelebek-kundak-uyku-tulumu---1-tog?Beden=0-3-Ay&Renk=LeafCanım uyku tulumu ne aldın acaba
Canım daha önce belden uyuşmalı olan sen miydin
Eğer bu konuda bir fikrin yoksa kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum
Doğumum o kadar basit ve rahattıki
Spinal işte belden uyusmali.Evet belden uyusmali olmuştum. Spinali hiç bilmiyorum bir araştırayım.
Ya canım boşa o kadar korkmuşum, bayılmak daha kötü uyanma süreci , kendine gelme süreci felanBende ilkini spinal oldum ameliyat esnasında çok rahattım iyi geçti şükür ama şimdi korkuyorum iyi mi
Senin nasıl gidiyor cnm iki çocuklu hayat.Oglun nasıl,kaç kilo doğmuştu.
Spinal işte belden uyusmali.
Bencede birde çocuğum kilosuyla benim normal doğurmam ne alaka hastalığım var diyorum yok anlamak istemedi ..Ay bu ne ruh hastası mı bu doktor ne biçim konuşmalar bunlar? Ben bu sıralar etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma soruyorum, kaç kiloydu senin çocuk doğduğunda diye. Zamanında hiç merak etmemiştim bile, çünkü 1 gün bile küveze girmedi çocukları, her şeyin yolunda olduğu doğumlardı aklıma bile gelmemişti sormak.Valla daha 3 ün üstünde bir cevap almadım herkes 2 küsürle açtı ağzını.Bazı doktorlar biraz düşük olsa aman bebek küçük, biraz fazla olsa yok bu bebek iri diye diye korkutuyolar insanı.Robot mu bunlar ya hepsi aynı kiloda olsun.Gerçekten ciddi sınır altı veya üstü olmadıkça anneyi panikletmenin hiç bir anlamı yok.
Tamam canım çok teşekkürler eğer bize bırakıyorlarsa bunun tercihini doktorla bir görüşeyimBen spinal oldum herkes bel ağrısı yapar vs vs gibi şeyler söylemişti bir çok tanıdığım ama bende sıfır ağrı
Belimde hiç bir şekilde ağrı hissetmedim doğumdan sonraki süreçte
Spinalde direk iğne yapıyolar bişey takılı kalmıyor
Çok uzun bir iğne ama asla hissetmiyorsun ben çok korkuyordum ama damar yolu daha çok acıtıyor diyim öyle minnak bir acı
Doğumum gerçekten harika ve kolaydı
Epidural yaşamadım ama spinali önerebilirim
Amin canım benim, dediğin gibi hepimiz güzel doğumlar geçirip sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.Canım hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten düşündüm de böyle bir durumda ben de afallardım sanırımMerak ettiğim birşey var, çatı muayenesi nasıl oluyor, çok acı veren bir şey mi ?
2 buçuk ve 3 buçuk olan çocuklar iyidir her zaman söylerler. 2 buçuk alta da kötü değil sadece minyon oluyor ama 3 buçuk üstü de pek kötü olmasa da iri bebek katagorisine giriyor. Yani her bebeğin kendine özgü kilosu vardır. Benimkiler küçük doğdu ama bak kötü değillerEvet canım ama o hastanedeki doktor korkuttu bayabu çocuk çok küçük çok küçük diye diye.
Bu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bir de doktor kendi mi istiyorAmin canım benim, dediğin gibi hepimiz güzel doğumlar geçirip sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
Çatı muayenesinin rahatsız edici bir hissi var tabii, ki benim sonucumda sezeryan kararı çıktığını düşünürsek rahatsız olmam çok normaldir diye düşünüyorum.Ama kesinlikle çok acı veren bir şey değil, zaten kısa sürüyor iki ay uy derken bitiyor.
Ben 3,5 kg’a yakın doğmuşum boyum 168 şu an. Çok ara boyum2 buçuk ve 3 buçuk olan çocuklar iyidir her zaman söylerler. 2 buçuk alta da kötü değil sadece minyon oluyor ama 3 buçuk üstü de pek kötü olmasa da iri bebek katagorisine giriyor. Yani her bebeğin kendine özgü kilosu vardır. Benimkiler küçük doğdu ama bak kötü değiller
Aynen ikisinin de heyecanı farklıHahahhaha çok tatlısın senin ki resmen sürpriiiiiiiz olacak kontrol günündevallahi heyecanlı bir şey diyim mi gün alanlara da sabır diliyorum ben heyecandan hiç uyuyamam. Planlı olunca sanki daha da paniklerim gibi geliyor. Ama bir yandan da iyi hazırlıklı olcaksınız
Benim ve benim gibilerin valla tam deli işi aşırı spontane olcak
Aa cidden sen baya badire atlatmışsın ya.Evet ya resmen ismini mucize falan koysam yeridir. 12 haftalikken şakır şakır kanamam varken bile çok fena düştüm. Kucağımda oğlum varken düştüm. Dahada neler neler.
Ben de kendimi akışa teslim ederim gibi geliyor normalde çok kontrolcüyümdür ama bu o kadar heyecanlı bi süreç ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Doktor beni ameliyat etsin annem de bebeğe baksın. Ben offline olcam bi süre37+1 de olmuş olacak. Yani yarınkızlar ben hiç o ciddiyette değilim ya. Son dokunuşlar yapılacak evde hadi onu yaparım sorun yokta. Ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki ruyadayim gibi böyle oluncada iyi değil ya. Olup bittiye gelecek. O heyecanlı güzel anı derin şekilde hissetmek istiyorum. Off bi silkelenmem lazım
Ay beni buradan sinir etti yemin ederim. Ayrıca 5yıl hamile kalamazsın ne ya o da ayrı saçmalıkEşim dediki 3 farklı doktor 2 kadın doğum uzmanı hatta birisi prof sezeryan kesinlikle diyor . Sonra hematolog prof Dr oda sezeryan diyor siz ilk kez normal doğur diyorsunuz. Buna ben karar veririm dedi 2 kilo çocuk zaten iyice yerleşmiş kafasıyla aşşağıya. Bana göre sezeryanlık durum yok dedibirde sezeryandan sonra 5 sene hamile kalamazmışım zaten benim çocuğum olmamış 6 yıl bunuda göze alacakmışım. Kanama çok olursa dikiş tutmazsa tahmininde alabiliriz bunları bi düşün dedi . Keyfi sezeryan yazdı dosyaya şok olduk çıktık. Pazartesi bir diğer hastane ile görüşeceğim umarım onlar daha ılımlı ve uyumlu çıkarda orada olur
Link atmıştım yukarıda ama bitmiş o ürün. Trendyolda bir mağazadan almıştım.Bende juno yatak aldım, uyku tulumu hiç almadım ya nerden aldın canım
Evet canım satıcılara sorunca cevaplıyorlar tog ölçüsünün ne olduğunu.Henüz almadım canım onların sıcaklık ayarlamaları varmış evimize yeni taşındık ne kadar sıcak oluyor bakmam lazım tog diye geçiyor türkiyede varmı bilmiyorum tog 0,5 den 3,5 A kadar var kalınlığı evin sıcaklığıyla alakalı ayarlamalıymış
Ben de özelde 37 de çatı muayenesi oldum çatı dar denildi iki gün önce devlet hastanesine gittim doktor ben çatı muayenesi yapmıyorum normal doğum yapabilirsin dedi o kadar kararsızım ki gerçekten darlık var mı yok mu bilmiyorumAmin canım benim, dediğin gibi hepimiz güzel doğumlar geçirip sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
Çatı muayenesinin rahatsız edici bir hissi var tabii, ki benim sonucumda sezeryan kararı çıktığını düşünürsek rahatsız olmam çok normaldir diye düşünüyorum.Ama kesinlikle çok acı veren bir şey değil, zaten kısa sürüyor iki ay uy derken bitiyor.
Hangisi doğru söylüyorBen de özelde 37 de çatı muayenesi oldum çatı dar denildi iki gün önce devlet hastanesine gittim doktor ben çatı muayenesi yapmıyorum normal doğum yapabilirsin dedi o kadar kararsızım ki gerçekten darlık var mı yok mu bilmiyorum
Sanırım 37. Haftadan sonra yapılıyormuş, benim doktorum erken yapmış oldu. Niye böyle yaptı hiç bir fikrim yokBu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor bir de doktor kendi mi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?