Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Ben ne bilim kız işte turkiyede yaşamadığım için çoğu sözleri bilemiyorum. Ama evet belden uyusmali iyi geçiyor. Ama ben belden uyusturduklari halde uyumuşum fazla geldi galiba bana ara sıra ses ve görüntü hatırlıyorum. İnşallah bu sefer tam uyanık olurum.

Ya evet canım seninde görüş alman iyi olur doktorlardan sonucta seninde prombler var kan sulandırıcı kullanıyorsun hem şekerde var
Ecopirini kesip oksapara devam ettirceklerdi yatarken kesilmesin denildi bakalım ne diyecekler. Haftaya bu işleri halledeyim ben de haklısın balım.

Yokluyor tabi hahsjjs açlıkla sınanıyoruz nasıl yoklamasın dikkat et çok yeme de yine de yersin zor olur ne diyim şimdi kıyamam ya

Yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki gel sarılalım Ben de somon yerken ağlamıştım, kalabalık bi aile sofrasıydı bi de çok güzel yemekler vardı.Somon da benim için özel yapılmıştı sadece. Sessiz sessiz gözümden yaşlar aka aka yemiştim o anı unutamam

Sezeryandan sonra baş ağrısı gaz sancısı oluyor diyorlar ama bende olmamıştı. Herkesim farklı galiba.

Sezeryandan sonra baş ağrısı gaz sancısı oluyor diyorlar ama bende olmamıştı. Herkesim farklı galiba.
Epidural'de 2 gün takılı olduğu için ben de hiç olmadı ama spinalde oluyor diyorlar baş ağrısı o yüzden de kahve içtik sürekli diyenlerde oluyor bence tamamen kişinin Ağrı eşiğine bağlı bir de doktor eline benim arkadaşım epidurali de çok zor geçirdi sürec olarak bence bünye ile alakalı

Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte bebeklerini kucağına alman ve sağlıkla evine dönmen dileğiyle

Lioo mesela benim ablamın sezeryan kesisi çok büyük benimki şuan 3 parmak kadar kaldı belki de ondan rahat geçti Büyük bir kesi de yoktu

Ablam da çok olmuştu bas ağrısı sezeryan sonrası da bel ağrısı kaldı onda epeyi süre çekti bende meniskus ameliyatinda spinal oldum bas ağrısı bende de çok oldu ama bel ağrısı olmadı epidural oldum hiç Bi ağrı olmadı bende bel veya bas ağrısı

Aynen işte bence bünye ile alakalı ben de bel ağrısı çok var ama baş ağrısı hiç olmadı

ilfa53 bunda eğitim araştırmada olacağım özellikle sordum epidural devlet de yapılmıyor dedi belki buraya özeldir bilmiyorum ama seçme şansım olsa epidural seçerdim şahsen

Benm kızım 6 aylıktı hamile kaldğmda 37. Haftadaym dikişlerle ilgili bir skntımız olmadı henüz
Ya hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .

Ya hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .
Canım seni korkutmuş doktor ya Bi daha oraya hiç gitme çok abartmış

ilfa53 bunda eğitim araştırmada olacağım özellikle sordum epidural devlet de yapılmıyor dedi belki buraya özeldir bilmiyorum ama seçme şansım olsa epidural seçerdim şahsen
Olabilir devlette kurallar farklı canım benim takipli doktorum özelde ben epidural olduğunu bilmiyordum oğlumda yaşamış oldum ve memnun da kaldım inşallah bu sefer de sorun yaşamayız aklıma geldikçe Bi tuhaf oluyorum korkumu heyecan mı bilmiyorum

Sezaryen doğum yaptım 6 ay sonra hamile kaldım şimdi bir daha doğurcam neden 5 sene dedi anlamadım doktorunuz? Hiçbir risk de yok dendi bana kaç doktora gittiysem

O bende de oluyor şu an insanda bir korku oluyor

Yeğenim 1800 gr doğdu ablamın kızı, şu an 175 boyu bu tamamen genetikle alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…