Bende ilkini spinal oldum ameliyat esnasında çok rahattım iyi geçti şükür ama şimdi korkuyorum iyi mi
Senin nasıl gidiyor cnm iki çocuklu hayat.Oglun nasıl,kaç kilo doğmuştu.
Spinal işte belden uyusmali.
Ecopirini kesip oksapara devam ettirceklerdi yatarken kesilmesin denildi bakalım ne diyecekler. Haftaya bu işleri halledeyim ben de haklısın balım.Ya evet canım seninde görüş alman iyi olur doktorlardan sonucta seninde prombler var kan sulandırıcı kullanıyorsun hem şekerde var
Yok yok çok şükür sancım yok canım aynen öyleCnm doğum olsa birkaç defa üst üste bütük idrara çıkma isteği olabilirdi şimdiye deil demk ki.
Yokluyor tabi hahsjjs açlıkla sınanıyoruz nasıl yoklamasınAhahahhaha ay bende bir kere oturdum ağladım istediğimi yiyemiyorum bu ne diye demekki ara ara bu ağlamalar yokluyorbende misafirim var hafta sonu onlar yiyicem ben kendimi frenlemeye çalışacağım ama olamayan noktada yiyorum Napım
Yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki gel sarılalımÇok iyi anlıyorum senibenim de çok istiyor imreniyorum yiyenlere. Dün ayıptır söylemesi ben balık yiyorum eve geldiğim günden bu yana eşim sıkıldı pizza söylemiş oturdum ağladım. Yiyemiyorum gözümün önünde yiyorsun bana acımıyorsun hiç falan diye. Ağlayarak balık yedim hahahjs sinirlerim çok bozuk allahım sen yardım et diye diye geziyorum. Eve misafir gelse ikram edeceğim bir şey yok vallahi her şey o kadar sağlıklı ki çayın yanına bi kurabiye bir şey yok
Sezeryandan sonra baş ağrısı gaz sancısı oluyor diyorlar ama bende olmamıştı. Herkesim farklı galiba.Kızlar spinal anestezi ile epidural anestezi arasındaki farkları bildiğim kadarıyla anlatacağım ben epidural oldum fakat devlet hastaneleri epidural değil spinal yapıyor epidural anestezide belinde intraket yani damar yolu açık kalıyor elinde bir buton oluyor ağrı girdikce butona basiyorsun ağrı anında kesiliyor konfor olarak öyle... Spinalde ise normal ağrı kesici vuruyorlar spinalde tansiyon düşüklüğü baş ağrısı çok oluyor diyorlar ( bilmiyorum ) epiduralde ise bel agrisi kalıyor bı sure,spinal hızlı etki veriyor epiduralde bı on dk sonra uyuşma.oliyor spinal daha çok tercih ediliyor epidural ise ameliyat sonrası ağrıyı kontrol almak için tercih ediliyor ( kişi tarafından) ben anestezi doktorumla karar vermiştim epidurale bunda spinal olacağım Allah izin verirse aslında ikiside aynı sadece vurdukları noktalar farklı
Epidural'de 2 gün takılı olduğu için ben de hiç olmadı ama spinalde oluyor diyorlar baş ağrısı o yüzden de kahve içtik sürekli diyenlerde oluyor bence tamamen kişinin Ağrı eşiğine bağlı bir de doktor eline benim arkadaşım epidurali de çok zor geçirdi sürec olarak bence bünye ile alakalıSezeryandan sonra baş ağrısı gaz sancısı oluyor diyorlar ama bende olmamıştı. Herkesim farklı galiba.
Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte bebeklerini kucağına alman ve sağlıkla evine dönmen dileğiyleCanım bebekler entube makineye bağlı nefes alıyorlar.heryeri boru onlari öyle görünce çok üzülüyorum.ben dün taburcu oldum .onları bıraktım geldim burda bı yerde kalıyorum. Hergun 15 dk görüş var bugün 1.30 da görmeye gideceğim .eşimde döndü boluya koca Ankara'da kendimi çok yanliz hissediyorum.
Ablam da çok olmuştu bas ağrısı sezeryan sonrası da bel ağrısı kaldı onda epeyi süre çekti bende meniskus ameliyatinda spinal oldum bas ağrısı bende de çok oldu ama bel ağrısı olmadıEpidural'de 2 gün takılı olduğu için ben de hiç olmadı ama spinalde oluyor diyorlar baş ağrısı o yüzden de kahve içtik sürekli diyenlerde oluyor bence tamamen kişinin Ağrı eşiğine bağlı bir de doktor eline benim arkadaşım epidurali de çok zor geçirdi sürec olarak bence bünye ile alakalı
Aynen işte bence bünye ile alakalı ben de bel ağrısı çok var ama baş ağrısı hiç olmadıAblam da çok olmuştu bas ağrısı sezeryan sonrası da bel ağrısı kaldı onda epeyi süre çekti bende meniskus ameliyatinda spinal oldum bas ağrısı bende de çok oldu ama bel ağrısı olmadıepidural oldum hiç Bi ağrı olmadı bende bel veya bas ağrısı
Aynen ya herkesede farklı benim sezeryan izim bile çok az belli oluyor neredeyse yok gibiAynen işte bence bünye ile alakalı ben de bel ağrısı çok var ama baş ağrısı hiç olmadı
Ya hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .Benm kızım 6 aylıktı hamile kaldğmda 37. Haftadaym dikişlerle ilgili bir skntımız olmadı henüz
Ara sıra kaçamaklar sorun olurmu aceba şu noktadaYokluyor tabi hahsjjs açlıkla sınanıyoruz nasıl yoklamasındikkat et çok yeme de yine de yersin zor olur ne diyim şimdi kıyamam ya
Canım seni korkutmuş doktor ya Bi daha oraya hiç gitmeYa hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .
Olabilir devlette kurallar farklı canım benim takipli doktorum özelde ben epidural olduğunu bilmiyordum oğlumda yaşamış oldum ve memnun da kaldımilfa53 bunda eğitim araştırmada olacağım özellikle sordum epidural devlet de yapılmıyor dedi belki buraya özeldir bilmiyorum ama seçme şansım olsa epidural seçerdim şahsen
Sezaryen doğum yaptım 6 ay sonra hamile kaldım şimdi bir daha doğurcam neden 5 sene dedi anlamadım doktorunuz? Hiçbir risk de yok dendi bana kaç doktora gittiysemEşim dediki 3 farklı doktor 2 kadın doğum uzmanı hatta birisi prof sezeryan kesinlikle diyor . Sonra hematolog prof Dr oda sezeryan diyor siz ilk kez normal doğur diyorsunuz. Buna ben karar veririm dedi 2 kilo çocuk zaten iyice yerleşmiş kafasıyla aşşağıya. Bana göre sezeryanlık durum yok dedibirde sezeryandan sonra 5 sene hamile kalamazmışım zaten benim çocuğum olmamış 6 yıl bunuda göze alacakmışım. Kanama çok olursa dikiş tutmazsa tahmininde alabiliriz bunları bi düşün dedi . Keyfi sezeryan yazdı dosyaya şok olduk çıktık. Pazartesi bir diğer hastane ile görüşeceğim umarım onlar daha ılımlı ve uyumlu çıkarda orada olur
O bende de oluyor şu an insanda bir korku oluyorOlabilir devlette kurallar farklı canım benim takipli doktorum özelde ben epidural olduğunu bilmiyordum oğlumda yaşamış oldum ve memnun da kaldıminşallah bu sefer de sorun yaşamayız aklıma geldikçe Bi tuhaf oluyorum korkumu heyecan mı bilmiyorum
Yeğenim 1800 gr doğdu ablamın kızı, şu an 175 boyu bu tamamen genetikle alakalı benceBen 3,5 kg’a yakın doğmuşum boyum 168 şu an. Çok ara boyum. İlk doğduğumda baya cılızmışım ama. Eşim 4.5 hatta 5e yakın doğmuş. Boyu 188-189 falan. Bu hep böyle mi oluyor bilmiyorum. Ama 4 üstü doğanlar genelde uzun oluyor yani en azından benim çevremdekiler öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?