Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Hangisi doğru söylüyor 3. Bi doktormu gerek şimdi
Aslında özelde birçok doktora gittim tamamı da sezeryan önerdi daha önceki 2 kürtajımdan dolayı ve kan sulandırıcı kullandığım için ama devlet hastanesine ilk kez gittim ve bunların bu doğumu etkilemeyeceğini normal doğum Yapabileceğim her şeyin yolunda olduğunu söyledi

LadyNurr kullanmıyor diyetle devam ediyor bana hastanede yattığım zaman başlamışlardı, sabah akşam olmak üzere kullanıyorum insülini. Ne verdi sana doz olarak falan? Ben bunları kullanıyorum öğlene kadar çok kötü geziyorum akşam olan uzun dönem etkiliyor sabah bir daha yapınca elden ayaktan düşürüyor ağır geliyor.

Eklentiler

• IMG_0220.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 8
Sağol canım cevabın için merak ediyordum bunu

Sanırım 37. Haftadan sonra yapılıyormuş, benim doktorum erken yapmış oldu. Niye böyle yaptı hiç bir fikrim yok Doktor kendi sordu, yapalım istersen şimdi diyince ben de çıksın aradan diye kabul ettim
Kaçıncı haftada yaptı size

Devlette öncelik normal Doguma ya belki ondan sezeryan demedi hayırlısı sen özelde mi düşünüyorsun doğumunu her zamn gittiğin doktoruna gitmen daha iyi olur

Evet ben de chatgpt ye sordum kasılma sancı da yapabilir diyor ama bir daha olmadı aşkım ay daha olmasın biraz daha dursun

Çok iyi anlıyorum seni benim de çok istiyor imreniyorum yiyenlere. Dün ayıptır söylemesi ben balık yiyorum eve geldiğim günden bu yana eşim sıkıldı pizza söylemiş oturdum ağladım. Yiyemiyorum gözümün önünde yiyorsun bana acımıyorsun hiç falan diye. Ağlayarak balık yedim hahahjs sinirlerim çok bozuk allahım sen yardım et diye diye geziyorum. Eve misafir gelse ikram edeceğim bir şey yok vallahi her şey o kadar sağlıklı ki çayın yanına bi kurabiye bir şey yok

Hemen bakıyorum canım sağol

Devlette öncelik normal Doguma ya belki ondan sezeryan demedi hayırlısı sen özelde mi düşünüyorsun doğumunu her zamn gittiğin doktoruna gitmen daha iyi olur
İşte her zaman gittiğim beni takip eden doktorum son hafta hastaneden ayrıldı o yüzden ortada kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçası

Çok teşekkür ederim canım bakıyorum hemen

Bana da normal doğum olacak gözüyle bakıyorlar bir şey söylemiyorlar pazartesi ben de bi görüşeyim resmen allaha emanet geçiyor hamileliğim

Çok haklısın canım .. işte doktorların bazısı böyle çıkıyor.. yakmamaya çalışıcam artık zaten o hastaneyi tamamen eledim orada doğum felan yapmam

Evet aslında ben de internette gayet meşhur bazı doktorları dinlediğimde çatı muayenesi gereksiz, istisnai durumlar hariç her kadının çatısı vajinal doğum yapmaya müsaittir gibi gibi şeyler duydum.Doğruluk payı vardır mutlaka, ama benim doktorum da kesinlikle normal doğum yapamazsın demedi zaten.Üst kemiğin çok aşağıda, bebeğinin kafası büyük zorlanırsın, yırtık olabilir tavsiye etmiyorum dedi.
Kaçıncı haftada yaptı size
35+6 olması lazım.
Sağol canım cevabın için merak ediyordum bunu
Rica ederim canım , gözümüzde büyüttüğümüz kadar bir şey değil asla.

Ahahahhaha ay bende bir kere oturdum ağladım istediğimi yiyemiyorum bu ne diye demekki ara ara bu ağlamalar yokluyor bende misafirim var hafta sonu onlar yiyicem ben kendimi frenlemeye çalışacağım ama olamayan noktada yiyorum Napım

Ayyyy ciddi misin 1 kere oldu daha takip edeyim bakalım nasıl geçecek bugün sancı vs olacak mı
Cnm doğum olsa birkaç defa üst üste bütük idrara çıkma isteği olabilirdi şimdiye deil demk ki.

Benm kızım 6 aylıktı hamile kaldğmda 37. Haftadaym dikişlerle ilgili bir skntımız olmadı henüz

Bana da normal doğum olacak gözüyle bakıyorlar bir şey söylemiyorlar pazartesi ben de bi görüşeyim resmen allaha emanet geçiyor hamileliğim
Ya evet canım seninde görüş alman iyi olur doktorlardan sonucta seninde prombler var kan sulandırıcı kullanıyorsun hem şekerde var

Benim eşim 700 gr doğmuş, boyu 1.83 Gerçi erken doğmuş zamanında doğsa kaç olurmuş onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…