Aslında özelde birçok doktora gittim tamamı da sezeryan önerdi daha önceki 2 kürtajımdan dolayı ve kan sulandırıcı kullandığım için ama devlet hastanesine ilk kez gittim ve bunların bu doğumu etkilemeyeceğini normal doğum Yapabileceğim her şeyin yolunda olduğunu söylediHangisi doğru söylüyor3. Bi doktormu gerek şimdi
Benimde gebelik şekerim var .Ve sabahları açlık kanş şekerim 93-97 -103 arası çıkıyor ortalama .Endokrin düşük doz insülin başlattı,bugün ilk kez kullanıcam. Siz başlamadınız değil mi aklım karıştı
Sağol canım cevabın için merak ediyordum bunuAmin canım benim, dediğin gibi hepimiz güzel doğumlar geçirip sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
Çatı muayenesinin rahatsız edici bir hissi var tabii, ki benim sonucumda sezeryan kararı çıktığını düşünürsek rahatsız olmam çok normaldir diye düşünüyorum.Ama kesinlikle çok acı veren bir şey değil, zaten kısa sürüyor iki ay uy derken bitiyor.
Kaçıncı haftada yaptı sizeSanırım 37. Haftadan sonra yapılıyormuş, benim doktorum erken yapmış oldu. Niye böyle yaptı hiç bir fikrim yokDoktor kendi sordu, yapalım istersen şimdi diyince ben de çıksın aradan diye kabul ettim
Devlette öncelik normal Doguma ya belki ondan sezeryan demedi hayırlısı sen özelde mi düşünüyorsun doğumunu her zamn gittiğin doktoruna gitmen daha iyi olurAslında özelde birçok doktora gittim tamamı da sezeryan önerdi daha önceki 2 kürtajımdan dolayı ve kan sulandırıcı kullandığım için ama devlet hastanesine ilk kez gittim ve bunların bu doğumu etkilemeyeceğini normal doğum Yapabileceğim her şeyin yolunda olduğunu söyledi
Evet ben de chatgpt ye sordum kasılma sancı da yapabilir diyor ama bir daha olmadı aşkım ay daha olmasın biraz daha dursunİshal doğum belirtisi diyor bazı yerlerde ama ne kadar doğru bilmiyorum benimde dünden beri belim kasıklarım ve Rahmime sancı giriyor oğlumda dün aşırı coştu bi an doğurcam sandım idrarda enfeksiyon çıktı ondan kaynaklımı yoksa yalancı sancımı bilmiyorum ama her an adet olacak gibi sancı giriyor ara ara banada .
Çok iyi anlıyorum seniGerçekten öyle başkaları her istedğini yerken biz aman kan şekeri çıkıcak diye korkuyla yedik birde biraz fazla yersek kendimizi dışarı attık yürüdük. Ay bilmiyorum bazı hamilelere bakıyorum pastalar tatlılarinsanın canı hamilelikte istiyor bunları
Hemen bakıyorum canım sağolHenüz almadım canım onların sıcaklık ayarlamaları varmış evimize yeni taşındık ne kadar sıcak oluyor bakmam lazım tog diye geçiyor türkiyede varmı bilmiyorum tog 0,5 den 3,5 A kadar var kalınlığı evin sıcaklığıyla alakalı ayarlamalıymış
İşte her zaman gittiğim beni takip eden doktorum son hafta hastaneden ayrıldı o yüzden ortada kaldım ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçasıDevlette öncelik normal Doguma ya belki ondan sezeryan demedi hayırlısı sen özelde mi düşünüyorsun doğumunu her zamn gittiğin doktoruna gitmen daha iyi olur
Çok teşekkür ederim canım bakıyorum hemenhttps://zuppers.com/organik-pamuk-kelebek-kundak-uyku-tulumu---1-tog?Beden=0-3-Ay&Renk=Leaf
Sevi Bebe 0 -3 AY Desenli Kundak %100 Pamuk - YENİ - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe 0 -3 AY Desenli Kundak %100 Pamuk - YENİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizim evimiz kışın da sıcak olduğu için ben bu ikisini aldım. Biri yenidoğan diğeri 3-6 ay gibi bir şeydi tam hatırlayamadım şimdi.
Bir tane de arkadaşım hediye aldı o kalın mesela ama beden olarak daha giydirmeme çok var
Bana da normal doğum olacak gözüyle bakıyorlar bir şey söylemiyorlar pazartesi ben de bi görüşeyim resmen allaha emanet geçiyor hamileliğimDevlette öncelik normal Doguma ya belki ondan sezeryan demedi hayırlısı sen özelde mi düşünüyorsun doğumunu her zamn gittiğin doktoruna gitmen daha iyi olur
Çok haklısın canım .. işte doktorların bazısı böyle çıkıyor.. yakmamaya çalışıcam artık zaten o hastaneyi tamamen eledim orada doğum felan yapmam2 buçuk ve 3 buçuk olan çocuklar iyidir her zaman söylerler. 2 buçuk alta da kötü değil sadece minyon oluyor ama 3 buçuk üstü de pek kötü olmasa da iri bebek katagorisine giriyor. Yani her bebeğin kendine özgü kilosu vardır. Benimkiler küçük doğdu ama bak kötü değiller
Evet aslında ben de internette gayet meşhur bazı doktorları dinlediğimde çatı muayenesi gereksiz, istisnai durumlar hariç her kadının çatısı vajinal doğum yapmaya müsaittir gibi gibi şeyler duydum.Doğruluk payı vardır mutlaka, ama benim doktorum da kesinlikle normal doğum yapamazsın demedi zaten.Üst kemiğin çok aşağıda, bebeğinin kafası büyük zorlanırsın, yırtık olabilir tavsiye etmiyorum dedi.Ben de özelde 37 de çatı muayenesi oldum çatı dar denildi iki gün önce devlet hastanesine gittim doktor ben çatı muayenesi yapmıyorum normal doğum yapabilirsin dedi o kadar kararsızım ki gerçekten darlık var mı yok mu bilmiyorum
35+6 olması lazım.Kaçıncı haftada yaptı size
Rica ederim canımSağol canım cevabın için merak ediyordum bunu
Ahahahhaha ay bende bir kere oturdum ağladım istediğimi yiyemiyorum bu ne diye demekki ara ara bu ağlamalar yokluyorÇok iyi anlıyorum senibenim de çok istiyor imreniyorum yiyenlere. Dün ayıptır söylemesi ben balık yiyorum eve geldiğim günden bu yana eşim sıkıldı pizza söylemiş oturdum ağladım. Yiyemiyorum gözümün önünde yiyorsun bana acımıyorsun hiç falan diye. Ağlayarak balık yedim hahahjs sinirlerim çok bozuk allahım sen yardım et diye diye geziyorum. Eve misafir gelse ikram edeceğim bir şey yok vallahi her şey o kadar sağlıklı ki çayın yanına bi kurabiye bir şey yok
Cnm doğum olsa birkaç defa üst üste bütük idrara çıkma isteği olabilirdi şimdiye deil demk ki.Ayyyy ciddi misin1 kere oldu daha takip edeyim bakalım nasıl geçecek bugün sancı vs olacak mı
Benm kızım 6 aylıktı hamile kaldğmda 37. Haftadaym dikişlerle ilgili bir skntımız olmadı henüzEşim dediki 3 farklı doktor 2 kadın doğum uzmanı hatta birisi prof sezeryan kesinlikle diyor . Sonra hematolog prof Dr oda sezeryan diyor siz ilk kez normal doğur diyorsunuz. Buna ben karar veririm dedi 2 kilo çocuk zaten iyice yerleşmiş kafasıyla aşşağıya. Bana göre sezeryanlık durum yok dedibirde sezeryandan sonra 5 sene hamile kalamazmışım zaten benim çocuğum olmamış 6 yıl bunuda göze alacakmışım. Kanama çok olursa dikiş tutmazsa tahmininde alabiliriz bunları bi düşün dedi . Keyfi sezeryan yazdı dosyaya şok olduk çıktık. Pazartesi bir diğer hastane ile görüşeceğim umarım onlar daha ılımlı ve uyumlu çıkarda orada olur
Ya evet canım seninde görüş alman iyi olur doktorlardan sonucta seninde prombler var kan sulandırıcı kullanıyorsun hem şekerde varBana da normal doğum olacak gözüyle bakıyorlar bir şey söylemiyorlar pazartesi ben de bi görüşeyim resmen allaha emanet geçiyor hamileliğim
Benim eşim 700 gr doğmuş, boyu 1.83Ben 3,5 kg’a yakın doğmuşum boyum 168 şu an. Çok ara boyum. İlk doğduğumda baya cılızmışım ama. Eşim 4.5 hatta 5e yakın doğmuş. Boyu 188-189 falan. Bu hep böyle mi oluyor bilmiyorum. Ama 4 üstü doğanlar genelde uzun oluyor yani en azından benim çevremdekiler öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?