2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sıcaktan olabilir mi? Solunumları değişiyor, bu da yüzlerine gözlerine yansıyor gibi geliyor bana da. Ama tabii doktor ne diyecek bizimle de paylaşın olur mu Geçmiş olsun şimdiden

Şuan gece uykusunden uyandı ne yaptıusam ağzını bile değdirmedi sol mememe şaka gibi şoktayım

Sıcaktan olabilir mi? Solunumları değişiyor, bu da yüzlerine gözlerine yansıyor gibi geliyor bana da. Ama tabii doktor ne diyecek bizimle de paylaşın olur mu Geçmiş olsun şimdiden
Olabilir biraz daha dikkat edeyim, maalesef çoğu şeyi deneme yanılmayla anca öğrenebiliyoruz. Tamam doktora gidince yazarım buraya inşallah, çok teşekkür ederim

Gazi oldugunda boyle yaptigini dusunuyorum
Aslında pek gaz sorunumuz yok gibi ama acaba var da ben mi anlamıyorum diye düşünmeden de edemiyorum. Ikındığı zaman tuvaletini yapıyor hemen, onun dışında ıkınmıyor. Pek ağlamasıda yok

Şuan gece uykusunden uyandı ne yaptıusam ağzını bile değdirmedi sol mememe şaka gibi şoktayım
Ucunda yara vs yoksa akış hızından olabilir belki yanına uzanarak veya arkadaşların dediği gibi ters tut inşallah tutar tekrar

Kızlar bebeğimin saçlarını oksarken bıngıldağının çöktüğünü fark ettim niye oldu ki şimdi bişey çarpmış olamaz durdur yere olur mu ki internette susuz kalınca olur diyo bugün emmedi doğru düzgün kaç gündür uyumayan bebe bugün uyanmiyor zorla ağzına memeyi sokunca da emmiyo öylece uyuya kalıyor uyandıramıyorum hafif ateşi de var sanki

Ben de doğum sonrası 2.hafta meme reddi yaşamıştım yaygın bir durum emzirme danışmanıyla çözüldü

Maksimum 4-4.30 saat uyuyor 50 günden sonra 5 saat 60 günde 6 saat uyuyabilir demişti Osman Gönülal

Bahsettiğiniz hareketler normal bence uykuya dalarken öyle yapabiliyor bebekler. Sanki bayılır gibi gözler yukarı kayar, göz bebekleri hızlı hızlı sağa sola titrer, kaşları çatılır, hızlı hızlı nefes alıp verirler, gülümser gibi tek taraftan ya da iki taraftan dudakları yana çekilir, (uykuda melek gördü derler hatta büyükler), çeneleri titrer, bazen gözleri yarı açık uyurlar, el ve ayakları titrer, bunların hepsi bebeğin uykuya dalmasıyla alakalı gelişen kas hareketleri diye düşünüyorum. Normal bir durum, benim üç bebeğimde de aynılarını gördüm. Eğer bunların sonunda tam dalma durumu gerçekleşmezse uykusu açılıp ağlama durumu da gerçekleşebilir. Uyuturken beyaz gürültü açmayı deneyin ve uyuduktan sonra da kapatmayın, bir müddet beyaz gürültüyle uyusun. Ben böyle yapıyorum o zaman uyanmıyor. Ama bazen naparsanız yapın uyana da bilir. O zaman biraz emzirmeyi deneyin. Biraz karnını ovun. Tekrar uyutmayı deneyin.

Aslında pek gaz sorunumuz yok gibi ama acaba var da ben mi anlamıyorum diye düşünmeden de edemiyorum. Ikındığı zaman tuvaletini yapıyor hemen, onun dışında ıkınmıyor. Pek ağlamasıda yok
Bizim de gaz sorunumuz yok gibi genelde cikarabiliyor ama uyurken gazi geldiginde hizli nefes alip verdigini ve yuzunu burusturdugunu fark editorum

Bebisim sabah bizi korkuttu. Cok emmisti, gaz birikmis saniyorum. Bir kustu burnundan kaç parti sutler geldi. Oksurdu, hapsurdu, kendini kurtardu cok sukur ama cok korktuk.

Gecmis olsun .. benim oğlumda da çok oluyor o burundan süt akıyor
Hemen ters çeviriyorum

Nasıl çözdünüz acaba ? Benimki birini alıyor diğerini almıyor
Emzirme danışmanı önce memeyi burnunun altına değdirdi sabırla bekledik ağzını büyük açana kadar o anda memeyi içeri tıktı adeta yapıştırdı çocuğu bir de çok aç değildi o an onun da etkisi var sanıyorum sakin olduğu bir zamanda meme de çok dolu olmadığında deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…