2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Yanlis yönlendirmek istemem ama çok kötü değilseniz masajla bir şekilde açmayo deneseniz ve belki bir de genel cerrah görse?

Hepimiz bu haldeysek bu süslenip gezenler nerden çıkıyor meraktayım neyse kendime haksızlık etmiyim bugün eşimle çok güzel bir restauranta serpme kahvaltıya gittik gençleştim resmen

Eklentiler

• IMG_1700.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu tarz olaylar bizde var sanıyorum, benzer durumları görmek rahatlattı - ağlanacak halimize gülmek :) ne zaman eşimden destek beklesem bizde de iş kavgaya varıyor. Henüz %100 kabullenemedim belki %70-80. Bazen çok yorulunca medet umuyorum. Beklenti yok, hayal kırıklığı yok aslında.

Hepimiz bu haldeysek bu süslenip gezenler nerden çıkıyor meraktayım neyse kendime haksızlık etmiyim bugün eşimle çok güzel bir restauranta serpme kahvaltıya gittik gençleştim resmen

Afiyet olsun :)
Bizim binada bi fenomen var aynı benden 1.5 ay önce falan doğum yaptı
Hamileyken ben yerimden kalkamıyordum Allahm kapima biri yemek bıraksa diye yalvarıyordum :)) hatun hikayelerde süslü püslü enerjiyle geziyordu
Bir kere asansörde karşılaştım sanki onunkini de ben taşıyordum
Doğurdu yine aynı fink fink :)

Benim bebeğim kolik, biraz huzursuz pusette asla durmuyor. Hiç kucağınıza aldığınız oluyor mu peki dışarda?

Biz ne zaman çıksak 5 dk sonra emmek istiyor. O sorunu nasil cozuyorsunuz?

Sağım yapıyor musun canım duşta masaj sonrası sağımla ben de kıyısından döndüm

Canım benim bi arkadasım nasıl cozdu biliomusun elektrikli diş fırçasıyla masaj yaparak meneye dağıttı o ağrıyı çok enteresan ama öyle bir yöntem bulmuştu kendine belki işe yarar sen de de

Kızlar bunu kullanan var mı ? Memnun musunuz ? Hediye geldi iyi değilse değiştireceğim

Eklentiler

• IMG_8193.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 41
Benim bebeğim kolik, biraz huzursuz pusette asla durmuyor. Hiç kucağınıza aldığınız oluyor mu peki dışarda?
Ben kucagimda bebek bir elimde puset cok donmuslugum var eve niye kucaga alinmasin ki cafe de falan otururken hep aliyorum ben durmuyorsa gezdirioruz ayakta vs kendinizi korkutmayin

Biz ne zaman çıksak 5 dk sonra emmek istiyor. O sorunu nasil cozuyorsunuz?
Tok oldugundan emin olunca aslinda daha rahat cikiliyor. Ben oyle araba yolculugu yapiyorum mesela bi yere gidiceksem max 1 aaat duruyo oluyo. Pusette hic durmuo disarda henuz. En iyi kanguruyla hareket ediyorum ben disarda 2 -3 saat uyuyor bazen

Arabayı sürerseniz sallantıyla durmuyor mu? Mızmızlandığında kucağıma alıyorum dün markette çığlığı bastı mesela hemen kucağıma aldım herkes bize bakıyordur diye düşündüm ama kimse bakmıyordu

Benim de kolik kriz geldiginde sadece memede sakinleşiyor
Oluyor tabi dün cıkar çıkmaz ağladi kucagima aldim hatta durmadi sakin bir yerde taktim önlügü iki emdi tekrar pusete koydum :)

Evet ya bu fenolara hayret ediyorum benim arkadaş da öyle biri aslında çok da tanımıyorum uzaktan arkadaş daha 10 gün filan oldu doğum yaptı geziyor ben 2.ay bitti ilk defa bir yemeğe çıkabildim restoranda şansıma çocuk oyun alanı ve çok güzel bir bebek bakım odası vardı. Bundan sonra daha sık gideriz oraya diye düşünüyorum. Tam karşısında da avm vardı Carrefour’dan eksikleri aldık bez bebek deterjanı vs çok iyi geldi. 1700₺ye 300 adet bez aldım indirimde. Ama hava çok sıcak bugün 52 dereceyi görmüş. Artık bir ay yeter bu gezme bize havalar biraz normalleşsin öyle gideriz.

Hayır sürsek de durmuyor, pusette baya darlanıyor sanırım sardığı için Uyuyorsa şansa duruyor ama uyandığı an mikmik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…