- 8 Ekim 2020
- 288
- 202
- 53
- 36
Benim bebeğim 2.gun mama vermistim o kabız yapmıştı 2 gün yapamamisti.Ben önce mamadan olduğunu anlamadım doktora kontrole gitmiştik bende o zamn sormuştum ben kabizim o mu bebeğe geçti açaba diye hayır demişti senin kabızlığın onu etkilemez demişti.Kızlar bebeği kabız felan olan oldu mu dün bebeğim önceki günler günde 3 kez kaka yaparken hiç yapmadı sürekli ıkınıyor ben kabız felan değilim ama benden geçiyor ise
Evet ya bu fenolara hayret ediyorum benim arkadaş da öyle biri aslında çok da tanımıyorum uzaktan arkadaş daha 10 gün filan oldu doğum yaptı geziyor ben 2.ay bitti ilk defa bir yemeğe çıkabildim restoranda şansıma çocuk oyun alanı ve çok güzel bir bebek bakım odası vardı. Bundan sonra daha sık gideriz oraya diye düşünüyorum. Tam karşısında da avm vardı Carrefour’dan eksikleri aldık bez bebek deterjanı vs çok iyi geldi. 1700₺ye 300 adet bez aldım indirimde.Ama hava çok sıcak bugün 52 dereceyi görmüş. Artık bir ay yeter bu gezme bize havalar biraz normalleşsin öyle gideriz.
Salı günü gittim, memede uzmanlaşmış bir genel cerraha gittim. Meme polikliniği. Durumumu anlattım. Sürekli tekrar ettiğini söyledim. Muayene etti. Şu an bile elime sertlikler geliyor dedi. Ki gittiğimde aktif tıkanıklığım yoktu iyiydim. Randevuyu çok önceden almıştım ha deyince bulunmuyor. Antibiyotik yazdı tekrarlarsa kullan diye ki aynısından farklı bile değil. Bebek büyüdükçe daha çok emdikçe düzelir dedi. Bir çözümü yok anladığım.Yanlis yönlendirmek istemem ama çok kötü değilseniz masajla bir şekilde açmayo deneseniz ve belki bir de genel cerrah görse?
Makineye hiç gelmiyor. Birini emzirirken diğeri akınca hemen elle masaj yapa yapa sağıyorum. O biraz rahatlatıyor zaten. Göğsümün ateşi 38 de şu an artmıyor şükür ama geçmiyor da.Sağım yapıyor musun canım duşta masaj sonrası sağımla ben de kıyısından döndüm
Dubai canım52 mi nerede yaşıyorsun?
İyi gelmez mi şimdi tahammül seviyen ne kadar artmıştır. İnsan kendine iyi gelen bir şey yaptığında evladına başka bir aşkla bakıyor
Bak bir iki daha çık bakım odası falan aramayacaksın bile havada karada o bakımı yaparsın :)
Bende yok ama fikir mantıklı ona benzer bşr şeyle yapabilirimCanım benim bi arkadasım nasıl cozdu biliomusun elektrikli diş fırçasıyla masaj yaparak meneye dağıttı o ağrıyı çok enteresan ama öyle bir yöntem bulmuştu kendine belki işe yarar sen de de
Dubai canım
Arabayı park edip 5 adım avmye girene kadar bile nefes alamıyorsun öyle bir sıcak hele araba güneşte falan durduysa oturamazsın toton yanar o derece bazen kapı tutacağına dokunamıyorum sıcaktan
Aa ben seni Almanya dasın sanıyordum. Neden böyle bir fikre kapıldıysamDubai canım
Arabayı park edip 5 adım avmye girene kadar bile nefes alamıyorsun öyle bir sıcak hele araba güneşte falan durduysa oturamazsın toton yanar o derece bazen kapı tutacağına dokunamıyorum sıcaktan
Titreşimli masaj aleti varsa o da etkili olabilir canım yoksa da çok ucuza bile var artıkBende yok ama fikir mantıklı ona benzer bşr şeyle yapabilirim
Genelde yurtdışı deyince akla orası geliyorAa ben seni Almanya dasın sanıyordum. Neden böyle bir fikre kapıldıysam
Sanırım bende mama verdikten sonra oldu ama önceden yapmamıştı hiç ara verip birden verince öyle bir etkisi mi oldu acabaBenim bebeğim 2.gun mama vermistim o kabız yapmıştı 2 gün yapamamisti.Ben önce mamadan olduğunu anlamadım doktora kontrole gitmiştik bende o zamn sormuştum ben kabizim o mu bebeğe geçti açaba diye hayır demişti senin kabızlığın onu etkilemez demişti.
Yuz temizleme aletleri falan da oluyo ya foreo gibi falan belki ise yarar yanii cok mastit oluyodu arkadasim oyle cozum bulmustuBende yok ama fikir mantıklı ona benzer bşr şeyle yapabilirim
OlabilirSanırım bende mama verdikten sonra oldu ama önceden yapmamıştı hiç ara verip birden verince öyle bir etkisi mi oldu acaba
Ben de çok merak ediyordum, öğrendim. Sadece kakasını yapınca bezini değiştirirken gülüyor, bence dalga geçiyor benimleGülmeye başladı mıbenimki hala gergin ne zaman gülecek merak ediyorum arkadaşınki 5.ayda gülmüş
Ay demeyin öyle bu da bir şans, en azından doğrusunu görmüşsünüz ona göre eleştirebiliyorsunuz. Ben babam tuvaletini tuvalete yapsa şükür diyecek vaziyetteydim, evde anne yok her türlü sorumluluk bendeydi. Yemeği tencereden yerken kaç tencereyi yere düşürdü de nasıl temizledim hatırladıkça ağlamak geliyor içimden. Neyse ki evlendim diyorum buna da şükürBenim babamda asla böyle değil ya. Anneme çok yardım eder hasta bile olsa. Ne bilim ben herkesi öyle sanırdım. En doğrusu beklentiyi minumumda tutmak ama bugün 11 yıl oldu bizimde, yok içime anlatamıyorum bi türlü. Ben çalışıyorum ama bunun çalışıp çalışmamanla ilgisi yok, adamın içinden gelecek. Yani benimki hiç yapmıyor değil ama böyle nasıl desem benim söylememle, ucundan gönülsüz bir gün yapsa 1 ay konuşulsun istiyor gibi.
Salı günü gittim, memede uzmanlaşmış bir genel cerraha gittim. Meme polikliniği. Durumumu anlattım. Sürekli tekrar ettiğini söyledim. Muayene etti. Şu an bile elime sertlikler geliyor dedi. Ki gittiğimde aktif tıkanıklığım yoktu iyiydim. Randevuyu çok önceden almıştım ha deyince bulunmuyor. Antibiyotik yazdı tekrarlarsa kullan diye ki aynısından farklı bile değil. Bebek büyüdükçe daha çok emdikçe düzelir dedi. Bir çözümü yok anladığım.
Masaj ve diğer bütün şeyler yaptım hep. Bu gece de düzelmezse yarın başlayacağım antibiyotiğe sanırım.
Artık siz de övün gitsin madem, aslan kocam, paşam, beyimBenim babamda asla böyle değil ya. Anneme çok yardım eder hasta bile olsa. Ne bilim ben herkesi öyle sanırdım. En doğrusu beklentiyi minumumda tutmak ama bugün 11 yıl oldu bizimde, yok içime anlatamıyorum bi türlü. Ben çalışıyorum ama bunun çalışıp çalışmamanla ilgisi yok, adamın içinden gelecek. Yani benimki hiç yapmıyor değil ama böyle nasıl desem benim söylememle, ucundan gönülsüz bir gün yapsa 1 ay konuşulsun istiyor gibi.
Evet çocuklara hafif işler veriyorum her gün, kaşıkları yerleştiriyorlar, çamaşırları renklere göre ayırıp makineye atıyorlar, kuruyunca sepete alıyorlar, odalarını beraberce topluyorlar. Ama bunların davranış olarak kazanım olması için ayda yılda bir değil de düzenli şekilde her gün aynı şeyi yapmaları lazım. Şimdilik bunu odalarına asla dokunmayarak yapıyorum, birazdan odanızı süpürmeye geliyorum hemen toplayın diyorum, sadece kendileri topluyor, bu onlara günlük bir düzen olarak yerleşti gibi. İnşaallah adım adım başka şeylerde de yükümü hafifletirler.Bu yaşa gelmiş birinden ümidi kesip geleceğe yatırım yapmak en iyisi
Sen başarırsın inanıyorumanladığım kadarıyla çok küçük değil seninkiler ev işlerinin bir kısmını oyunla onlara yaptıramaz mısın çamaşır katlamak, etrafı toplamak gibi
Özellikle sosyal medyada herkesin kocası aşırı duyarlı, aşırı sorumluluk sahibi olarak gösterildiği için insan tek benim kocam böyle galiba diye düşünüyor. Aslında öyle değil, birçok erkek böyle yetiştirilmiş maalesef. O yüzden evet yalnız değilsiniz, değiliz.Bu tarz olaylar bizde var sanıyorum, benzer durumları görmek rahatlattı - ağlanacak halimize gülmek :) ne zaman eşimden destek beklesem bizde de iş kavgaya varıyor. Henüz %100 kabullenemedim belki %70-80. Bazen çok yorulunca medet umuyorum. Beklenti yok, hayal kırıklığı yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?