2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Çok kotuydum de bugün güzel haberi aldım cok sukur
Topuk kani icin 3.kez aranmistim pku diye bi hastalik icin tekrar ettiler cok sukur 3.test temiz cikti
Onun disinda cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin senin bebis umarim iyidir
İlk değerler nasıldı biliyor musunuz

Bebekler büyüdükçe kilo alımı azalacak her ay 1er 2şer kilo almayacak. O yüzden 17 günde 500 gr gayet güzel, kendinizi üzecek bir durum ben görmüyorum.

Kızlar mukuslu kaka ile ilgili deneyimi olan bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Bebeğinde yumurta, süt vs alerjisi olanda olabilir. Özelden foto atabilirim mide bulantısı olmayacaksa hafif kırmızılıkta var panik oldum ister istemez

Bende 55 gün boyunca 2 saatte bir hiç şaşmadan gece gündüz süt sağdım ve 55 günün sonunda tamamen memeye geçebildik (şimdilik) . Umarım bu dertten yakınan herkese gönlünce güzel bir kapı açılır hepimiZ için dua edeceğim

B brcubrcu0101 lansinoh eller serbestten memnun musunuz?
20 gün kadar kullandım çok memnundum . Onun sayesinde sağım işi benim için çok daha kolaylaşmıştı. 2-3 dakikada bile sağım işimi halledebiliyordum . Tek dezavantajı damlatma sızma problemi yaşıyormuş bazı kullanıcılar , bende o olmadı . Ben memnundum .

Meme ucunda pembelik de var mı kandida olabilir kaşıntı varsa kapalı kaldı mı göğüsleriniz?

Biz de yeni guncelleme agzindan kopukler cikarmaca, azicik salyalanma var bir de hep eller agiza gidiyor ikisini birden goturmeye calisio dr iki gun once soyledi bugun yasiyoruz hepsini. Siz de durumlar nasil ? Yuzustu kafa kaldirip tutmalar falan basladi mi

Canım ilk aylar çok hızlı kilo alıyorlar zaten doktorlar da 15 güne göre değil 1 aya göre değerlendirir bazen hızlı bazen yavaş kilo alımı olabilir ki 15 günde 900gram haddinden fazla bir kilo persentilini koruyorsa sıkıntı yapma zorlayarak teklif ettiğinde meme ve mamadan tiksinme ihtimali oluşuyor acıktıklarında ağlayarak kendini ifade edebiliyorlar zaten ve doktorun videosunu paylaşmıştım 60günden sonra 6 saate kadar aç kalabilirler mama zor sindiriliyor o sebeple uzun uyuyordur kendine eziyet etme lütfen çok yeterlisin bebeğinin kilo alımı olması gerekenin üstünde

Aç olsa yıkar ortalığı zaten
Ayrıca her ay çok kilo alırsa toparlak olurlar :) bir süre sonra düşecek alımlar
İlk oğlum ilk iki ay 1500 kg almisti sonra birden yarıya dusmeye baslamisti
Sen doktoruna sor bir sikinti yok diyorsa rahatlat kendini
Yapay zekâ genel bebeklere göre yorumluyor her çocuğun bünyesi, yapısı aynı değil
Benim iki oğlum bile birbirinden farklı

Maşallah bizde salyalanma yok ama aç olmadığı halde deli gibi ellerini emiyor fena sesler çıkartıyor her an bende ellerini yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…