2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ah canım çok geçmiş olsun. Yeni okudum bu mesajları. Daha iyi misiniz şimdi? Yavrum benim kıyamıyorum onlara hiç

Bebeklerde de aynı durum mu bilmiyorum ama çocuktan çocuğa değişiyor bence . Benim bebeğim 25 derecede 1 tog uyku tulumuyla daha güzel uyumaya başladı. Normal tulum giydirdiğim zaman her yeri buz gibiydi ve sürekli uyanıyordu . Bilmiyorum bu bilgiler her sene güncelleniyor. Seneye “yok bebekler çok üşür bizim gibi değiller sıcak tutun şu derexe yapın” derlerse şaşırmam.
En iyisi eski usül. Terlemesi zararlı tabi kontrollü ilerlemek lazım ama terlemediği sürece vücudunun sıcak olması bana göre daha mantıklı geliyor . Biz bile serin havada battaniyeye sarılarak uyumayı seviyorken bebekler niye serin serin uyusun mesela gündüz ben yanındayken artık battaniyesini örtmeye başladım, oda ısısını serinde tutup üzerine battaniye örtüp uyuttupumda daha uzun uyuyor

Kızlar benim bebeğin bugün bir hafta doldu kaka yapmadı ama rahatça gaz çıkarıyor ıkınma felan da yok 10 günü beklemeli miyim sizce?
Aynı durumdayız Bexsero'dan sonra epey kaka yapmıştı, sonra bir iki gün daha normal kakasını yaptı. Ardından kaka azaldı ve bitti gibi bir şey. Gaz çıkarıyor, kaka yaptı sanıyorum kokudan, açıp bakıyorum ki hiçbir şey yok ya da az bir şey leke gibi yapmış. Daha beş dk önce doktora mesaj attım durumu anlattım. Bakalım ne diyecek, sana da söylerim

Sen nerdesin! Gözümüz yollarda kaldı Fakat güzel gezmişsiniz. Cihan kuzusu keyiflenmiş, anne baba hava değişikliği yapmış. Zorluklar uzun yolda kaçınılmaz. Biz de memlekete gidip gelince bir daha Ankara dışına çıkanın aklına şaşayım demiştik ama bir Kapadokya da biz yaparız muhtemelen sonbahar-kış sezonu bitmeden. Cihan'cığımın karşı cinste aradığı özellikler de belli olduğuna göre annesi hemen gelin arayışlarına başlasın

Gidin gidin, yakın zaten Ankara'dan ne güzel olur. Hem belki Evrenciğim de gelin adayı hakkında fikir vermeye başlar belli mi olur sonra beraber başlarız gelin arayışlarına Bir de dışardayken hiç atakmış huysuzlukmuş görmedik. Bu 2025 bebeleri bayağı sosyal demek ki

Tamamdır beklemedeyim .Benimkide öyle çok zorlarsa iki damla felan geliyor sanırım uzun sürdüğü için gazları da kokuyor.

0-9 aydan başlıyor, en erken ne zaman giyebilir bu bedeni acaba? 4 aylıkken çok mu büyük olur?

Kızlar benim bebeğin bugün bir hafta doldu kaka yapmadı ama rahatça gaz çıkarıyor ıkınma felan da yok 10 günü beklemeli miyim sizce?
Bir ara kaka yapma bizim de 5-6 güne çıkmıştı. Doktor 5 günden sonra biraz daha yakın takip ederiz ama yine de 10 güne kadar normal demişti. Şimdi 3 güne bir kaka yapıyor. Biraz masaj yapın isterseniz. Bugün yarın gelir umarım.

Kendinizi sucmalamayin, bünye meselesi. Benim oglum bebekken baya tombikti, simdi 4 yasinda iyice ufsk tefek kaldi. Ortalama gidiyordu hep, persentili azaldi. Tabi ben de uzuluyorum elimden geldikçe beslenmesini sağlam tutmaya calisiyorum. Alerji ve kardes gelmesi beslenmesini kotulestirdi cunku. Argivit focusa basladik, buyumeyi etkiledigi kanitlanmis. Sanki o iyi geliyor. Bebeginizin de kilosu gayet iyiymis zaten. 3200 dogdu benim kucuk bebis de, 3. Ayda 6600 du.

Simdi kalorifer daha acmadik ya hakikaten 24-25 usutuyor. Gece ben de 1 tog tulum giydirdim, cis tasmis gece yarisi degistim. Tu lumun da zor tarafi bu

Kızlar yaaaa size bebek dışı azıcık dedikodulu bişey sormak istiyorum, benim kız bi ara resmen baya mama reddi yaşadık buraya da yazmıştım ve tam o sırada kayınvalidemlerin yanına köye gitmiştik, kayınvalidem resmen ben ağlarken karşımda güldü neyse biseyler yaşandı ve biz apar topar İstanbul'a evimize döndük ve kayınvalidemle de birdaha konuşmama kararı aldım zaten birbirimizi sevmeyiz yani, kayınvalidemler yazları köyde kışları burdalar ve hafta sonu maalesef dönüyorlar aynı mahallede yaşıyoruz ve ben ona birdaha konusmayacam seninle dediğimde, bana o ev oğlumun evi ben oğlumun evine gelirim diye bağırıyor ev ne alaka yani ben kızıma üzülürken yaşananlar yüzünden konuşmayalım bir daha diyorum o ev diyor, çünkü istediği gibi Cat kapı gelemeyecek gerçi o kadar yüzsüz bir kadın ki gerçekten gelir bu ayın 9 unda eşimin kuzeninin kızının düğünü var bizde samimiyiz yani öyle özel günlerde düğün dernek falan zamanlarında samimiyiz sadece , şimdi kaynanam düğüne bizimle gelir ve ben görmek, aynı arabada bulunmak istemiyorum yüz bulmasın diye düğüne gitmek istiyordum ama sırf bu nedenle asla gitmek istemiyorum sizce ne yapayım zaten bu aralar hastalıklar yüzünden fazla kalabalık bi ortama da girmek istemiyorum, zaten gece olacağı için uyku saati gürültülü ortam Miray uyumaz orada eziyet edecek ve kendide yorulcak aslında bebeğim için eşimle konuştum ama ayıp olur diyor çünkü onlar bizim her şeyimiz de yanimizdaydi gerçekten ay ne yapacam yaaa

Simdi kalorifer daha acmadik ya hakikaten 24-25 usutuyor. Gece ben de 1 tog tulum giydirdim, cis tasmis gece yarisi degistim. Tu lumun da zor tarafi bu
Ya işte yazın olan 24-25 ile şuan olan 24/25 aynı değil diyorum evet ben 2 tulum almıştım dönüşümlü giydiriyorum. Kışında 1 tog yeterli olur diye düşündüm

Ailene yakın olsan belki olabilir büyük konuşmamak lazım ama gurbette olduğum sürece istemiyorum bunca zaman erteleme sebebim buydu biliyordum zor olacağını ama tahminimden dahada zormuş
Evet gurbette çok zor şu an annem yanımda pazartesi günü gidiyor beni şimdiden telaş aldı nasıl yapacam diye, bende ikinciyi düşünmüyorum eşim istiyor da sen doğur bak dedim adama bı tane yeter yaaa Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularımızı

2 ihtimal var. Ya bi şey uydurup gitmeyecekseniz ki bu geçerli bi bahane olmalı. Ya da gidip ona göre davranacaksınız. Tavrınızı koyarsınız ama bu kavga etmek demek değil. Soğuk durursunuz.

Kızlar ya hazır evdeyim şöyle çeşit çeşit yemekler falan döktüreyim hergün temizlik yapayım mis gibi olsun evim diye hayal ederken aman neysee yine de tadını çıkarıyorum da. Ev hanımlığı da hem çok güzel hem çok zor bilemedim. Kadının çalışıp çalışmaması iki ucu .. değnek çok afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…