- 4 Mayıs 2023
- 1.339
- 1.164
- 63
- 34
Benim hep azdı zaten ve bir buçuk aydır hiç almıyor meme, sürekli sağarak veriyorum. Bu arada 2 saatte bir 90 120 çok iyi iştahsız değil sizin bebeğiniz hatta fazla bile bence . Bizim ki iştahsızdı baya bu ara düzeliyor çok şükür, 3 4 saatte bir 90 120 anca içiyorBenim aslında ilk zamanlar iyiydi tek göğüsten 130 çıkıyordu ama işte meme reddi hastalık sütümü azalttı
Benimki de 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu doktor güzel dedi benimkide 3250 doğdu her ay 900 gram almış yeterli dedi. Normal aralıkta bebişlerimizEvet canım 20 Haziran doğumlu oğlum. Kilo alımı kötü değil 3 ay kontrolün de tartılmıştı 6.200 , doğum kilosu 3200. Sizde kilo alımı iyimi canım tek anne sütüyle?
Mamanın üzerinde 3. Ay 150, 180 yazıyor canım bizde durumlar aynı bu gün 1 kez emdi geri kalan beslenme 120, 30,30,30 60,80 bu günlük tablomuzBenim hep azdı zaten ve bir buçuk aydır hiç almıyor meme, sürekli sağarak veriyorum. Bu arada 2 saatte bir 90 120 çok iyi iştahsız değil sizin bebeğiniz hatta fazla bile bence . Bizim ki iştahsızdı baya bu ara düzeliyor çok şükür, 3 4 saatte bir 90 120 anca içiyor
Su atak dönemini sut kesilmeden bir atlatsabilsek...Benimkide öyle 2 dk emzirebiliyorsam ne ala asla istemiyor acıkmıyor mu onuda anlamıyorum benimkide gece emiyor
Benim kızım bebekken iştahsızdı fazla kilo almadı 7. Ayda 7 kiloydu onu hatırlıyorum, öyle de devam etti 8 yaşında sınıfında en zayıf ve maalesef bağışıklığı düşük bu nedenle.kendimi suçladım hep. Belkide aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.az beslenerek kilo kayb etmesinden endişeleniyorum aslındaBenimki de 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu doktor güzel dedi benimkide 3250 doğdu her ay 900 gram almış yeterli dedi. Normal aralıkta bebişlerimiz4. Ay içinde olması gereken 400-600 gram arası alması tabi daha fazla alanlarda olabilir bunlar normal aralık benimkide şuan düzgün emmediği için yavaşladı kilo alımı muhtemelen 400 felan ancak alıcak bakalım umarım düzelirler
Ben coolmat aldım, şimdilik memnunum.kullanıp memnun kaldığınız oyun matı markası var mı ? dönme olayını bizimki iki kere üst üste yapmaya başladı tehlike çanları çaldı yatak için birde izmir de havalar soğuduğu ana kucağı bi yere kadar raat oluyor yer soğuk en azından matın altına örtü serip rahat eder internette baktım çok marka var kararsız kaldım
Şuanlık bence güzel ilerlemiş her ay 1 kilo almış gayet güzel. İçiniz rahat olsunBenim kızım bebekken iştahsızdı fazla kilo almadı 7. Ayda 7 kiloydu onu hatırlıyorum, öyle de devam etti 8 yaşında sınıfında en zayıf ve maalesef bağışıklığı düşük bu nedenle.kendimi suçladım hep. Belkide aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.az beslenerek kilo kayb etmesinden endişeleniyorum aslında
Yaaa Allah seniCorpuss çocuğu üşüttüm filan yazınca bir panik olup uzun alt giydirdim bu seferde terledi
Aynen gündüz kısa tulum yada zıbınla duruyoruztemudan bu montu aldım en fazla bunla geçer herhalde bizim kış Eki Görüntüle 3651072
Teşekkür ederim canımŞuanlık bence güzel ilerlemiş her ay 1 kilo almış gayet güzel. İçiniz rahat olsunKızında zamanla kiloda alır bağışıklığı da düzelir inşallah
Mamanın üzerinde yazanlar çok abartı benim kız 3 4 saatte 90-120 içmesine rağmen çok güzel kilo almış doktor her bebek farklıdır hepsinin aynı miktarda almasını beklemeyin internette ve mama kutularında yazan miktarlara hiç bakmayın güzel besleniyor şu an kızınız dediMamanın üzerinde 3. Ay 150, 180 yazıyor canım bizde durumlar aynı bu gün 1 kez emdi geri kalan beslenme 120, 30,30,30 60,80 bu günlük tablomuz
Ne gibi güncellemeler geldi?4. Ay yoruyor gercekten
Gozler fildir fildir cok zor uyuyor, iki gecedir 4-5 gibi kalkti geri uyutma cabasi ve donmeyi aklına takti. Uyurken donup kaliyor oyle, haliyle uykusu bolunuyor.Ne gibi güncellemeler geldi?
Gozler fildir fildir cok zor uyuyor, iki gecedir 4-5 gibi kalkti geri uyutma cabasi ve donmeyi aklına takti. Uyurken donup kaliyor oyle, haliyle uykusu bolunuyor.
Kızlar benim kız yine 01.30 da uyandı ve kendi kendine konuşuyordoyurdum uyutmaya çalışıyorum, uyumuyo ve aşırı keyifli (çok şükür) gece lambasını bile kapattım kucağımda iyice sıkıp sallıyorum ama uyumuyo ve konuşmaya devam ediyor , nasıl uyutacam acil taktik
Ben tam yarım saat kucağımda salladım uyudu yatağa koydum uyandı tekrar kucağımda baya salladım sonra uyudu şükür (2saat uyanık kaldı )şimdi de ben uyuyamıyorum çok uykum vardı ne oldu anlamadım9:30 gibi uyandı 1 i geçiyordu binbir farklı yöntemle yattı. Eşimle en son halüsinasyon görüyorduk. Nasıl bitecek bu atak hiç bilmiyorum
Benimkide kaç gündür gece tam uyanıyor çok geç uyuyor gündüz gibi uykusu gelince ancakKızlar benim kız yine 01.30 da uyandı ve kendi kendine konuşuyordoyurdum uyutmaya çalışıyorum, uyumuyo ve aşırı keyifli (çok şükür) gece lambasını bile kapattım kucağımda iyice sıkıp sallıyorum ama uyumuyo ve konuşmaya devam ediyor , nasıl uyutacam acil taktik
Orası neresi? Ne iyiymiş sıcacıkBen peluş bir hırka aldım kışın giydirmek için burada çok soğuk olmuyor en fazla 15-20 derece şu an hala 37lerde
Merhaba . Nasıl geçti 4 ay aşıları acaba ? Bizde haftaya yaptıracağızKızlar merhaba. Uzun süredir girem2dim iki çocuk olunca hareketli geçiyor. 4 ay aşıları için aradılar oraya gidicem birazdan. Sizi aradılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?