Hastanede nasıl bir tedavi uyguluyorlar şu an size?Tatlım bende suyum az diye hastanede yatıyorum 34 de sonra ciğer geliştirici yapmıyorlar gerçi bazı doktorlarda yapıyormuş ben kriteri anlamadım ama ben 36 yım bana yapmadılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede nasıl bir tedavi uyguluyorlar şu an size?Tatlım bende suyum az diye hastanede yatıyorum 34 de sonra ciğer geliştirici yapmıyorlar gerçi bazı doktorlarda yapıyormuş ben kriteri anlamadım ama ben 36 yım bana yapmadılar
Ataşehir de uzak bana amaSosyal medyada gördüğüm ataşehirde bir klinik var, hatta oradan ayrılan bir hekim de var. Arkadaşlarım da doğum yaptı o doktorlarla. Belki denk gelmiştir, takipli hasta olmasa da doğum yaptırıyoruz diye anlatıyorlar. Popülerlikten ötürü belki tuzludur onu bilmiyorum ama aklıma gelince paylaşmak istedim.
Hiç bir tedavi uygulanmıyor zaten bir tedavisi yok sadece takip ediliyorum sürekli nstyle bakıyorlar bebeğin kalp atışı iyi mi diye ve Allah korusun acil bir durum olur suyu biterse falan hemen müdahale edebilmek için senin hastane de yatmani istemedilerse çok az değildir suyuHastanede nasıl bir tedavi uyguluyorlar şu an size?
Canim üzülme eger gelmesi gerekiyor ise gelicek yavrular. Cok sukur artık gunleri de güzel. Sok oldun haklisin. Beklenmedik haber aldin ama en hayirli zamanda saglikla dünyaya gelsinler inşallah.
Benim kontrolüm de bugün. Tarh belli olucak ve nst ye giricem Sabahtan beri çok duygusalim ben de ağlıyorum ara ara nedense. Zaman yaklaştıkça duygular yoğunlaşıyor.
36 sonrası binilmiuor. Siz neden düzeninizi bozacaksınız? Eşiniz ayarlayacağım diyorsa bir otel tutabilir eve sığamayız diye. Doğum tarihini söylemiş miydiniz?Kızlar 37. Haftadan sonra uçağa binebiliyor muyuz? Normalde annem ve kız kardeşim benimle ilgilenmeye gelecekti ama son dk hasta kayınvalidem yetmemiş gibi eşiyle doğuma gelmek istiyor. Hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ev de çok küçük 65 m2. Gidebiliyorsam ben annemin memleketine gidip doğum yapayım annemde kalayım diyorum son çare . Eşime bu şekilde yapamicağımı söyledim o da hakı görüyor beni halledeceğini söylüypr ama ben çok strese girdim geceden beri kasılmalarım arttı bu şekilde doğumumda kötü geçebilir sütümde gelmeyebilir . Onlar laftan anlamıyorlarsa benim kendime bir çözüm bulmam lazım![]()
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsünCanlarm hemen pozitif sezeryan hikayemden bahsedeyim sizlere sabah 8 bckta yatis yaptik damar yolu acildi 11.20 de sezeryana alindim anestezi doktorum kmdini serbest birkir ona guvenirsem hicbirsey hissetmeyecegimi soyledi ve oylede oldu sifir aci asla hissetmedim igneden snra sonda takildi sonra operasyon bebek ultrasonla cok uyumsuz 3000 bekliyordu doktorum 3600 geldi pufuduk gbi odama getirdiler tabiki sifir agri iki gogsumdende sut geliyor bol bol emistik hemen bitter yemeye be kahve su icmeye basladm yaklask 4 saat snra uyusukluk tamamen gecti kalkip yurudum sondam cikartildi klozete oturup cisimide yapabildim dependimide takabildim bebiste 2 kere kaka 2 kere cis yapti gazimi az once cikartabildim bisyelr yiyorum suan durumlar bu sekilde benim.icin olumsuz bir durum yoinsmdilik arkdslar
Otel ayarlansa bile sabahtan geceye kadar kalırlar . Ne ben rahat edebilirim ne de annem hizmet etmek zorunda kimseye, ancak ben ve bebeğe yardımcı olsun36 sonrası binilmiuor. Siz neden düzeninizi bozacaksınız? Eşiniz ayarlayacağım diyorsa bir otel tutabilir eve sığamayız diye. Doğum tarihini söylemiş miydiniz?
4 saat kadar sürüyor sonra açılıyor yavaş yavaş. Bir şeyler yeme kısmını ben bilmiyorum ameliyathane dışında çalışmadığım için o kısımlarımdan bi haberim![]()
Ne kadar benciller keşke eşin güzel bir dille anlatsa sen bu eziyeti çekmesen. 37. Haftada alınıyor mu hiç bilmiyorum. Senin gitmendense onları gelmemesi daha iyi olur sanki. Ama anladığım kadarıyla laf anlamaz gibilerKızlar 37. Haftadan sonra uçağa binebiliyor muyuz? Normalde annem ve kız kardeşim benimle ilgilenmeye gelecekti ama son dk hasta kayınvalidem yetmemiş gibi eşiyle doğuma gelmek istiyor. Hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ev de çok küçük 65 m2. Gidebiliyorsam ben annemin memleketine gidip doğum yapayım annemde kalayım diyorum son çare . Eşime bu şekilde yapamicağımı söyledim o da hakı görüyor beni halledeceğini söylüypr ama ben çok strese girdim geceden beri kasılmalarım arttı bu şekilde doğumumda kötü geçebilir sütümde gelmeyebilir . Onlar laftan anlamıyorlarsa benim kendime bir çözüm bulmam lazım![]()
Uygun bir dil ile anlamıyorlar maalesef bir de açık açık söylemeyi deneyecek mecburen. Ama o kadar anlamıyotlarki ben yine de strese giriyorum. Açık açık sçylese bile bi bakcaz kapı çalınmış ve kendileri sürpriz diye kapıdalar. O kadar yani. O yizden eşim açık açık söylese bile ben stres yapmaya devam edeceğim . Kayınvalidem hasta suyunu nile zor alıyor . Kayınbabam zaten belli bir erkek olarak bana sadece yük olur. Evde çok çok küçük 1+1 fibi bi şey. Annem zavallım bize mi baksın onlara hizmet mi etsin . Darlandım gerçektenNe kadar benciller keşke eşin güzel bir dille anlatsa sen bu eziyeti çekmesen. 37. Haftada alınıyor mu hiç bilmiyorum. Senin gitmendense onları gelmemesi daha iyi olur sanki. Ama anladığım kadarıyla laf anlamaz gibiler![]()
Yani anlayışsız insanlara ne denir bilmiyorumKızlar 37. Haftadan sonra uçağa binebiliyor muyuz? Normalde annem ve kız kardeşim benimle ilgilenmeye gelecekti ama son dk hasta kayınvalidem yetmemiş gibi eşiyle doğuma gelmek istiyor. Hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ev de çok küçük 65 m2. Gidebiliyorsam ben annemin memleketine gidip doğum yapayım annemde kalayım diyorum son çare . Eşime bu şekilde yapamicağımı söyledim o da hakı görüyor beni halledeceğini söylüypr ama ben çok strese girdim geceden beri kasılmalarım arttı bu şekilde doğumumda kötü geçebilir sütümde gelmeyebilir . Onlar laftan anlamıyorlarsa benim kendime bir çözüm bulmam lazım![]()
Kayınvalidem suyunu bile zor alan biri hasta çinkü. Ama yine de bu şekildeöolmasındansa aynen dediğiniz gibi biz toparlayınca gelsin dedim . Ya da dediğiniz gibi 2-3 günlüğüne hastane sürecinde gelsinler ama onlar 10 gün en az kalmayı düşünüyor . Üstelik zaten bebeğin 40 ı çıkınca memelelete geleceğiz bir süre kalacağız sizde de kalırım dedim defalarca . Orda evler büyük rahat . İşte kayınbaba ne alaka bende şok yani hiç mi düşünülmezYani anlayışsız insanlara ne denir bilmiyorum
Eşin kayınvalidem gidince ihtiyaç olur o zaman bekleriz dese
Yok illa görmek istiyorlarsada zaten iki gece hastanede kalacaksın eve geçtiğinde bebeği görüp dönsünler yaz günü o kadar kalabalık kutu gibi evde napacaksınız bide emziren gelinin evinde kayınbaba ne alaka hayret bişestrese girmemen lazım sütün etkilenir
Merak etmelerini anlıyorum ilk torun demiştin 1-2 günlüğüne gelip gitsinler yani başkasına muhtaç bir insanın ne işi var lohusa kadının evinde. Eşinde annende senle ve bebekle ilgilenecekler kimse hasta kayınvalidenle ilgilenemezKayınvalidem suyunu bile zor alan biri hasta çinkü. Ama yine de bu şekildeöolmasındansa aynen dediğiniz gibi biz toparlayınca gelsin dedim . Ya da dediğiniz gibi 2-3 günlüğüne hastane sürecinde gelsinler ama onlar 10 gün en az kalmayı düşünüyor . Üstelik zaten bebeğin 40 ı çıkınca memelelete geleceğiz bir süre kalacağız sizde de kalırım dedim defalarca . Orda evler büyük rahat . İşte kayınbaba ne alaka bende şok yani hiç mi düşünülmez
Seni çok iyi anlıyorum aynı durum olmasada benzer durumları yaşadım oğlumda.. Hamileliğim stresli doğumdan sonrası stresli geçti hep. Bu yüzden depresyona girdim bazı düzenlerim bozuldu. Zor ama düşünmemeye çalış. Kimseye birşey olmuyor olan anneye dolayısıyla bebeğe oluyorUygun bir dil ile anlamıyorlar maalesef bir de açık açık söylemeyi deneyecek mecburen. Ama o kadar anlamıyotlarki ben yine de strese giriyorum. Açık açık sçylese bile bi bakcaz kapı çalınmış ve kendileri sürpriz diye kapıdalar. O kadar yani. O yizden eşim açık açık söylese bile ben stres yapmaya devam edeceğim . Kayınvalidem hasta suyunu nile zor alıyor . Kayınbabam zaten belli bir erkek olarak bana sadece yük olur. Evde çok çok küçük 1+1 fibi bi şey. Annem zavallım bize mi baksın onlara hizmet mi etsin . Darlandım gerçekten
Miktarını bilmem ama onun sebebi anesteziyi atmak için hani vucudu uyandırmak gibi bir şey. Baş ağrısı vesaire bunlar bünyeye bağlı oluyor mesela kusanlar da oluyor anestezi sonrası. Ben mesela hayatımda bir kez anestezi aldım uyutuldum tamamen ama uyandığımda hemen attım anesteziyi bana olumsuz yanı olmadı. Herkes abuk sabuk konuşmaz mesela anestezi sonrası bununla aynı şey baş ağrısı da bünyenizin kaldırıp kaldırmaması tüm mesele.Bilgiler için çok teşekkürler
Peki anesteziden sonra 3 bardak kadar sade kahve içilmeli ki baş ağrısı olmasın diyorlar. O doğru mu sebebi nedir ?
Bazılarında ciddi günler süren baş ağrısı oluyormus bundan kacinmak icin yapilabilecek bisey var mi
Evet canım 29 Mayıs perşembe. Saat: 11 de Hayırlısı olsun bakalım. Previadan dolayı doktorum çok beklemek istemiyor, 37+4 olucak canım kısmet ise.Amin canim insallah
Kıyamam bak dediğin gibi yüzdük yüzdük kuyruğundayız insallah
Tarih verdi mi doktor ne dedi
Doğum gününüz kutlu olsunn bebişinizle ayrı son doğum gününüzHerkese günaydın!Bugün burada doğum haberi alır mıyız bilmiyorum ama bugün benim doğum günüm
Çocuk gibi hissediyorum
![]()
Çok sevindim canım maşallah. Darısı başımıza inşallah. Ben de perşembe doğuma giriyorum senin gibi 11 de kısmet ise. Bu bana moral oldu canım. Inşallah benim ee böyle geçer ve bol sütlü olur. Sezeryan olunca sütün gelmesi güzel hepimize nasip olsun inşallah. Sende sağlıkla buyut inşallah bebeğini canım.Canlarm hemen pozitif sezeryan hikayemden bahsedeyim sizlere sabah 8 bckta yatis yaptik damar yolu acildi 11.20 de sezeryana alindim anestezi doktorum kmdini serbest birkir ona guvenirsem hicbirsey hissetmeyecegimi soyledi ve oylede oldu sifir aci asla hissetmedim igneden snra sonda takildi sonra operasyon bebek ultrasonla cok uyumsuz 3000 bekliyordu doktorum 3600 geldi pufuduk gbi odama getirdiler tabiki sifir agri iki gogsumdende sut geliyor bol bol emistik hemen bitter yemeye be kahve su icmeye basladm yaklask 4 saat snra uyusukluk tamamen gecti kalkip yurudum sondam cikartildi klozete oturup cisimide yapabildim dependimide takabildim bebiste 2 kere kaka 2 kere cis yapti gazimi az once cikartabildim bisyelr yiyorum suan durumlar bu sekilde benim.icin olumsuz bir durum yoinsmdilik arkdslar