- 21 Kasım 2022
- 457
- 588
- 33
Şu düşüncesiz insanlardan gına geldi artık. Benim annem yanıma geldi. Halamlar memlekette bizde görmek isteriz gelelim dediler. İnanılmaz sigara içiyorlar içme evde dediğinde de inadına içerler bir de küserler. Bende en baştan sizi evimde misafir edemeyeceğim. Bebek olduktan sonra ben gelirim siz gelmeyin diye söyledim. Valla zaten zor hamilelik ve sonrasında lohusalık olacak. Kimsenin nazıyla küsmesiyle uğraşamam. Eşimde ben gibi gelme diye söyler çevresine şükür.Kızlar 37. Haftadan sonra uçağa binebiliyor muyuz? Normalde annem ve kız kardeşim benimle ilgilenmeye gelecekti ama son dk hasta kayınvalidem yetmemiş gibi eşiyle doğuma gelmek istiyor. Hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ev de çok küçük 65 m2. Gidebiliyorsam ben annemin memleketine gidip doğum yapayım annemde kalayım diyorum son çare . Eşime bu şekilde yapamicağımı söyledim o da hakı görüyor beni halledeceğini söylüypr ama ben çok strese girdim geceden beri kasılmalarım arttı bu şekilde doğumumda kötü geçebilir sütümde gelmeyebilir . Onlar laftan anlamıyorlarsa benim kendime bir çözüm bulmam lazım![]()