• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar 37. Haftadan sonra uçağa binebiliyor muyuz? Normalde annem ve kız kardeşim benimle ilgilenmeye gelecekti ama son dk hasta kayınvalidem yetmemiş gibi eşiyle doğuma gelmek istiyor. Hepsiyle farklı şehirlerdeyiz ev de çok küçük 65 m2. Gidebiliyorsam ben annemin memleketine gidip doğum yapayım annemde kalayım diyorum son çare . Eşime bu şekilde yapamicağımı söyledim o da hakı görüyor beni halledeceğini söylüypr ama ben çok strese girdim geceden beri kasılmalarım arttı bu şekilde doğumumda kötü geçebilir sütümde gelmeyebilir . Onlar laftan anlamıyorlarsa benim kendime bir çözüm bulmam lazım 🤷🏻‍♀️
Şu düşüncesiz insanlardan gına geldi artık. Benim annem yanıma geldi. Halamlar memlekette bizde görmek isteriz gelelim dediler. İnanılmaz sigara içiyorlar içme evde dediğinde de inadına içerler bir de küserler. Bende en baştan sizi evimde misafir edemeyeceğim. Bebek olduktan sonra ben gelirim siz gelmeyin diye söyledim. Valla zaten zor hamilelik ve sonrasında lohusalık olacak. Kimsenin nazıyla küsmesiyle uğraşamam. Eşimde ben gibi gelme diye söyler çevresine şükür.

Şu düşüncesiz insanlardan gına geldi artık. Benim annem yanıma geldi. Halamlar memlekette bizde görmek isteriz gelelim dediler. İnanılmaz sigara içiyorlar içme evde dediğinde de inadına içerler bir de küserler. Bende en baştan sizi evimde misafir edemeyeceğim. Bebek olduktan sonra ben gelirim siz gelmeyin diye söyledim. Valla zaten zor hamilelik ve sonrasında lohusalık olacak. Kimsenin nazıyla küsmesiyle uğraşamam. Eşimde ben gibi gelme diye söyler çevresine şükür.
İyi yapmışsınız ya. Ama benimkiler gelme kelimesinden de anlamıyor . Gerçekten dediğiniz gibi gına geldi

Sağlıcakla kucaginiza alın inşallah. Son demlerimiz. Kimi 37.0 da kimi 37.6 da ayrılıyor. Kafam karıştı
Amin hepimiz inşallah.
Ben muhasebeciyim ama bu evraksal işlemlerle şirketimiz de i.k. departmanı bakıyor.Hem i.k. hem kendi doktorundan aldığım bilgi bu yönde🫠

Amin hepimiz inşallah.
Ben muhasebeciyim ama bu evraksal işlemlerle şirketimiz de i.k. departmanı bakıyor.Hem i.k. hem kendi doktorundan aldığım bilgi bu yönde🫠
Merhaba bende bir şey sorqbilir miyim. Ben normalde bugün tam olarak 37+0 oldum ama 32. Haftamda rapor alacağım zaman doktorum izinli olduğu için 32+3 te doktora gittim. 32+3 te doktorum 32+0 mışım gibi rapor girmiş. Dolayısıylsa ben sistemde şuan salı günü 37+0 olcak görünüyorum . Ama ptesi işe gitmek istemiyorum . Doktorumda gitmezsen 1 günün değil tüm haftan yanmış olacak diyor. Bu böyle midir ? Sisteme göre 36+6 da ayrıldığım zaman benim 1 haftam mı yanlış olacak 1 günüm mü?

Merhaba bende bir şey sorqbilir miyim. Ben normalde bugün tam olarak 37+0 oldum ama 32. Haftamda rapor alacağım zaman doktorum izinli olduğu için 32+3 te doktora gittim. 32+3 te doktorum 32+0 mışım gibi rapor girmiş. Dolayısıylsa ben sistemde şuan salı günü 37+0 olcak görünüyorum . Ama ptesi işe gitmek istemiyorum . Doktorumda gitmezsen 1 günün değil tüm haftan yanmış olacak diyor. Bu böyle midir ? Sisteme göre 36+6 da ayrıldığım zaman benim 1 haftam mı yanlış olacak 1 günüm mü?
Bana da gün şeklinde değil hafta olarak hesaplaniyor demişlerdi.

Kızlar benim de kaşık ağrılarım gece yoğunlaşmaya başladı ama düzenli değil. İnşallah haftaya doğum olur diyorum ama hiç umudum yok bir taraftan da. Lütfen dua edin. Bayram haftası doktorum izne çıkıyor. Bayram haftasına kalmak istemiyorum.

Bana da gün şeklinde değil hafta olarak hesaplaniyor demişlerdi.
Bunu bilmiyordum:( dün iş yerimle vedalaştım her şey ayarlandı artık gidemem de. 1 haftam mı yanacak😭
Detaylı bende bilmiyorum. İş yerim bana öyle söyledi🥺

Kızlar selam kontrolüm vardı 32+1 . Çok şükür geçen haftaki gibi çıkmadı sancılar adalata devam edeceğiz . Maksimum 35. Haftaya kadar kullanabiliyoruz dedi . Kiloları da 2100 olmuş bebeklerin çok şükür 🙌 şimdilik haftalık takip eve gönderdi . İstirahat ile devam edeceğiz .

Kızlar selam kontrolüm vardı 32+1 . Çok şükür geçen haftaki gibi çıkmadı sancılar adalata devam edeceğiz . Maksimum 35. Haftaya kadar kullanabiliyoruz dedi . Kiloları da 2100 olmuş bebeklerin çok şükür 🙌 şimdilik haftalık takip eve gönderdi . İstirahat ile devam edeceğiz .
Size adalatı neden yazmıştı doktorunuz ?

Kızlar benim de kaşık ağrılarım gece yoğunlaşmaya başladı ama düzenli değil. İnşallah haftaya doğum olur diyorum ama hiç umudum yok bir taraftan da. Lütfen dua edin. Bayram haftası doktorum izne çıkıyor. Bayram haftasına kalmak istemiyorum.
Gönlüne göre olsun inşallah canım. Bayramdan önce olur hayırlısı ile inşallah. 🤲

[/QUOTE
Maşallah canım. Bebişler zamanlarını bekleyip sağlıkla doğsunlar inşallah. 🤲🌺

Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .

Back
X