- 3 Eylül 2024
- 472
- 539
- 23
Ppl
Aslında okuyorum tüm yazılanları buradayım yani . Ev taşıdık hengamedeyim halaDaha sık katılırım
![]()
Ben de 1 ay sonra taşınacağım. Çok gözümde büyüyor. Bir de kış şartları, ekstra zor.
Tavsiye varsa alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ppl
Aslında okuyorum tüm yazılanları buradayım yani . Ev taşıdık hengamedeyim halaDaha sık katılırım
![]()
Uzun zamandır oyun halısına koyuyorum, çok zaman geçiriyotuz. Yüz üstü zaman vs. 1-1,5 cm pek fark etmez gibi. Büyükte aman en iyisi olaun kafasındaydım, bı sefer daha gelişigüzel bir şey aldımKızlar oyun matı aldınız mı ? Kalınlığı 1 cm olan 1.5 cm Olan var. Çok önemli mi ? Bir de ihtiyaç olan bir şey mi ?
Zor ama strese girdikçe daha zorlaşıyor. İmkanınız varsa yapabiliyorsanız taşınmadan önceki bir gün mutfağı kendiniz taşıyıp yerleştirin . Mutfak aradan çıkarsa taşınma olayı çok kolaylaşır.Ben de 1 ay sonra taşınacağım. Çok gözümde büyüyor. Bir de kış şartları, ekstra zor.
Tavsiye varsa alabilirim![]()
Bizim bünye alerjik olduğu için böyle önerdi. Siz yine kendiniz karar verin, 6. ay kontrolüne kadar bekleyebilirsiniz. Ona organik tahin aldım ayrıca ama bu sabah denettiğim kendi yediğimiz tahin-keçiboynuzu özü karışımındandıBende yarın deneyeyim direkt sade tahin mi verdiniz
Twippy veriyorum benHangi probiyetik peki hala 6. Ay kontrolüne demedik çarşamba günü doktorumuza probiyetik soracam zaten
Yumurta pazartesiden itibaren başlıyorum. Önce sarısını, sonra birkaç gün içinde beyazını da vereceğim. Et için 6. ayın ortasını bekleriz gibi duruyorYumurta ve et ne zaman vereceksin? Söylediysen de kaçırmış olabilirim kusura bakma
Bende og den tahin aldım, ne kadar organikse artık bi doktor yüzünden organik olduklarına da inancım kalmadıBizim bünye alerjik olduğu için böyle önerdi. Siz yine kendiniz karar verin, 6. ay kontrolüne kadar bekleyebilirsiniz. Ona organik tahin aldım ayrıca ama bu sabah denettiğim kendi yediğimiz tahin-keçiboynuzu özü karışımındandı
Memnun musun mirayın sağlam bir probiyetiğe ihtiyacı var çok net yani aklımda bir kaç probiyetik saha var hepsini sorarım doktorumuza artıkTwippy veriyorum ben
Bize halı şeklinde hediye geldi oturduğumuz ev fayans döşeme halılar da çok kalın değil uyanık olduğu sürece onun üzerinde oynuyoruz desenli oluşuda dikkatini çekiyor. Yani iki açıdan da işimize yarıyor.Kızlar oyun matı aldınız mı ? Kalınlığı 1 cm olan 1.5 cm Olan var. Çok önemli mi ? Bir de ihtiyaç olan bir şey mi ?
Valla bir tek bunu kullandık, diğerleriyle kıyaslama şansım olmadı ama doktor bunu önerdi diye bununla devam ediyorum. 10 günlük kabızlığı bununla çözmüştük, o yüzden memnunuz galibaMemnun musun mirayın sağlam bir probiyetiğe ihtiyacı var çok net yani aklımda bir kaç probiyetik saha var hepsini sorarım doktorumuza artık
Halı çok işe yarıyor bence. Temiz bir oyun alanı sunmuş oluyorsunKızlar oyun matı aldınız mı ? Kalınlığı 1 cm olan 1.5 cm Olan var. Çok önemli mi ? Bir de ihtiyaç olan bir şey mi ?
Bizde de kabızlık sorunu var. 4-5 günde bir yapıyor. Koruyucu antibiyotik kullanıyoruz etkiliyor mu bilmiyorum. Probiyotik nbl dokunduğu için biogaia kullandık bir süre. Şimdi nbl rahatsız etmedi ama pek işe yarıyor gibi değil. Ek gıdada kabızlık konusunu napacağız diye düşünüyorum. Belki bol su içerse işe yararValla bir tek bunu kullandık, diğerleriyle kıyaslama şansım olmadı ama doktor bunu önerdi diye bununla devam ediyorum. 10 günlük kabızlığı bununla çözmüştük, o yüzden memnunuz galiba![]()
Ben zeytinyağa güveniyordum ama etki etmez mi?Bizde de kabızlık sorunu var. 4-5 günde bir yapıyor. Koruyucu antibiyotik kullanıyoruz etkiliyor mu bilmiyorum. Probiyotik nbl dokunduğu için biogaia kullandık bir süre. Şimdi nbl rahatsız etmedi ama pek işe yarıyor gibi değil. Ek gıdada kabızlık konusunu napacağız diye düşünüyorum. Belki bol su içerse işe yarar![]()
Bizim kaka işi dün çözüldü. Katı yaptı ilk defa. Rengi de beklemekten koyulmuş. Üzüldüm yazık karnı ağrımıştır yavrumunHangi probiyetik peki hala 6. Ay kontrolüne demedik çarşamba günü doktorumuza probiyetik soracam zaten
Henüz başlamadık biz, bu hafta başlıyoruz. Zeytinyağına da güveniyorum tabi umarım işe yararBen zeytinyağa güveniyordum ama etki etmez mi?
Ben de Jersey’den mayaladım. Harika bir yoğurt oldu. Sütü ilk kaynattıktan sonra çok fazla kaymak yaptı, adeta tereyağ. Onu bir kaseye alıp kendimiz yedik. Yoğurt buna rağmen çok güzel olmuş. Kendiniz de şöyle bir kaymak keyfi yapın benceKızlar yoğurdu jersey sütten yapsam versem olur mu sizce? Eşim onu almış gelmiş elimde o var şu an. 1 tatlı kaşığı yediriyorum zaten. Birde acaba bir gece bekletip kaymağını yani yağını alıp öylr mi yoğurt yapsam, yoksa almayıp yağı içinde kalsa o şekilde mi yedirsem. Eşim kalsın faydası orda diyor bana da mantıkkı geldi ama temkinliyim yine de. Deneyen oldu mu aramızda??
Yürürken parmak ucunda yürüme eğilimi göstermesinler diyeymiş. Ben de Gönülal’dan dinlemiştimBir sorum daha var mama sandalyesindeki ayak koyma yeri neden önemli? Burda duydum bunu ama sebebinş merak ettim başka hiç bi yerde görmedim.
Kızlar yoğurdu jersey sütten yapsam versem olur mu sizce? Eşim onu almış gelmiş elimde o var şu an. 1 tatlı kaşığı yediriyorum zaten. Birde acaba bir gece bekletip kaymağını yani yağını alıp öylr mi yoğurt yapsam, yoksa almayıp yağı içinde kalsa o şekilde mi yedirsem. Eşim kalsın faydası orda diyor bana da mantıkkı geldi ama temkinliyim yine de. Deneyen oldu mu aramızda??