Canim moralinizi bozmamak icin yazmiyordum, madem sordun yazayim dedim. Hatirladigin icin tesekkur ederim oncelikle

Ben gectigimiz carsamba gunu 26+0 da acil sezaryene alindim. Oglum melegimin kalbi durmus malesef. Geceden beri oynamadigini farkedip sabah kontrole diye gitmistim. Ondan sonrasi zaten tahmin edersiniz ki perisanlik. Cok sorunsuz harika bir gebelik geciriyordum, oglusumun hicbir kontrolunu testini aksatmadan yaptirdim. Tam 28 haftalik gelisimdeydi belki de bu sakincaliydi bilmiyorum. Uc ayri doktor gorusu aldik kimse net bisey soyleyemedi malesef. Otopsiden de bircsey cikmaz bosuna vucut butunlugunu bozmayalim dediler. Persembe gunu defnetti ailem ve esim,ben katilamadim yatisim devam ettigi icin. 1030 gr 36 cm boyundaymis melegim. Bir kez olsun sarilip opemedigim kucagima alamadigim bir evladi topraga verdim yani.. Sadece annem bakabilme cesareti gostermis allah razi olsun ki. Doktorum da ileride gormek istersem sayet diye fotograflarini cekmis son kez.
Allahim kimseye yasatmasin cok aciymis. Sizler dilerim ki saglicakla ve vaktiyle kucaklariniza alirsiniz evlatlarinizi

allah kimseyi boyle bir caresizlikle sinamasin, evlat acisi gostermesin kimseye.