Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Özele mi gidiyorsunuz
Devlet hastanesinde takipliyim. Ara ara özele gidiyorum. Ne devlet hastanesinde ne de özelde aklıma yatan bir doktor bulamadım. Nasıl bir şanssızlık bu, bilmiyorum. Bebeğimin suyunun az olduğu dönemde (23. hafta) özel hastaneye gittiğimizde oradaki doktor bebeğin yaşayacağını bilsem şu an doğum yapılmasını öneririm demişti. Yıkılmıştık tabii. O zamandan beri hiç özele gitmedim. Hep devlet hastanesine gittim. Hiç kimseye güvenemeyecek bir hale geldim.
benimkininde bacak boyu oyle cikiyor biraz geride ama sorun yokmus. benim doktor bebegin geriden ya onden olmasini belirleyen karin olcumleridir soylemisti
Benim bebeğimin baş ölçümleri hariç bütün ölçümleri 2 hafta geriden geliyor. 2 haftada sadece 60 gram almış

Özelde biraz abartıyolar ondan sordum ben de sizinki gibi birkaç durum yaşadım ve sadece şehir hastanesine gitmeye başladım ankaradayım bilkent şehir hastanesine gidiyorum şu an çok memnunum süreçten

Canım benim de kol boyu diğer ölçülere göre geride çıkıyor 1 buçuk hafta kadar doktorum bi sorun olmayacağını söyledi
1-2 hafta önde veya geride olması çok önemli değil diye biliyorum ben de. Çünkü zaten makinenin de yanılma payı var. Benimkinin de iki hafta kafası önde. Ama önemli değil dedi benim doktorda

1-2 hafta önde veya geride olması çok önemli değil diye biliyorum ben de. Çünkü zaten makinenin de yanılma payı var. Benimkinin de iki hafta kafası önde. Ama önemli değil dedi benim doktorda
Aynen benim de kafası önde kol geride bacak tam haftasıyla uyumlu anlamadım yani doktor her şey yolunda deyince pek takmadım

Aynen benim de kafası önde kol geride bacak tam haftasıyla uyumlu anlamadım yani doktor her şey yolunda deyince pek takmadım
Doktor yorum bile yapmadı burda . Ben gelip yapay zekadan sordum hafta olarak hep farklıydı . Önemli olsa söylerdi sanirim

Allahümmesabirin gruba kurşun döktürelim patır patır düşüyoruz çarpıyoruz. Ağrın ne durumda dinlenmekle geçti mi canım? Bir şey olmamıştır inşallah suyun içinde yastık gibi kuzucuk

İyiydi canım uyumuşum uyandm şimdi takip edicem bütün gün muhtemeeln olmadı bişey ama yetti stresi cidden. Sağol canım evet dikkat etmem lazım valla aklım çıktı
Allahümmesabirin gruba kurşun döktürelim patır patır düşüyoruz çarpıyoruz. Ağrın ne durumda dinlenmekle geçti mi canım? Bir şey olmamıştır inşallah suyun içinde yastık gibi kuzucuk
Geçmiş canım yeni uyandım daha iyiyim çok şükür

Özelde biraz abartıyolar ondan sordum ben de sizinki gibi birkaç durum yaşadım ve sadece şehir hastanesine gitmeye başladım ankaradayım bilkent şehir hastanesine gidiyorum şu an çok memnunum süreçten
Ben de Bilkent şehir hastanesine gidiyorum Gebeliğimin başından beri orada perinatoloji bölümünde takipliyim. Tam normal gebe takibe geçip Necati hocaya gitmeye başlamıştım ki gelişim geriliği şüphesiyle beni tekrar perinatolojiye sevk etti. Benim kafamı karıştıran şey de bu oldu aslında. Önceki ölçümlerde bebeğim haftasını yakalamıştı. Nasıl oldu da hafta olarak tekrardan geriye düştü, anlamadım. Bugün her şeyi net bir şekilde öğreneceğim inşallah.

Bence hiçbir problem çıkmayacak bak görürsün . İyi haberlerle inşallah . Makineden değişiyor burdaki doktorlar bu haftalık değişimleri hiç önemsemiyor

Ben ilk kızımda yeni doğanları çok az giydirebildim, 0-3 leride 1-1.5 ay maksimum, ne aldıysam hep elimde kaldı, ayları mevsimiyle hesap yapıp almıştım, bebek önden gidince mevsimle uyuşmadı, o yüzdn bu sefer büyük büyük aldım hep, geçen çanta hazırlarken baktım doğru düzgün 0-3 ay badi yok hep 3-6.. Dedim pantolon içinde kalcak nasılsa koy gitsin

Günaydın. Dün sevgili kızımın hareketsiz olması sebebiyle akşam saati doktora gittik. Allahtan doktorum geç saate kadar çalışıyor. Neyse bizi nstye bağladılar ve benim bütün gün yatan kızım bir anda at koşturmaya başladı. Doktor bugün gördüğüm en iyi Nst sonucu dedi. Yani kızım annesini ilk rezil etmesini anne karnından yaptı doktora sizi özlemiş herhalde dedim
Bir de üç günde 300 gr almış hanımefendi, ben de bir kilo fazla çıktım. Üç gündür yediğim kaşarın haddi hesabı yoktur doktor daha fazla yememi yasakladı kaşar mucizesinin gerçek olduğunu bildiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…