Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Çok sağol canım benim dualarınızla çıktık belki de oradan. Manevi güçten daha yüce hiçbisey yok dünyada

Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordum

Ayy süper anneciğin misler gibi bakar şimdi size

Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordum
Yalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.
Hem köpüşler korkmasın hem konu komşu rahatsız olmasın diye cok tek bırakmamak lazım

Bizim de baş aşağıda hıçkırıkda aşağıdan geliyor, bence hıçkırığı başından hissediyoruz, o kadar aşağıda gövde olmaz diye düşünüyorum
Benimki de baş aşağıdır o zaman belki… bu arada hıçkırırken artık karnında belli oluyor mu senin de?

Yalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.
Hem köpüşler korkmasın hem konu komşu rahatsız olmasın diye cok tek bırakmamak lazım
Bizimki biz evde olmayınca yemek bile yemiyor aklım onda kalıyor valla ne zaman uzun süre yalnız kalsa kıyamıyorum

4 kilo bir toy poodle. Açık kahverengi ve kara gözlü oğlum sizde ne var?
Allahh bizim oğlanın mahalleden en sevdiği arkadası toy poodle safkan maltese bizimki, annemin üçüncü evladı şöyle şapşik bi tip. (Bide laf aramızda eşcinsel eğilimleri var ) kızımın Coco halası djdjdjjdjd

Eklentiler

• IMG_2747.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum

Yaaa çok tatlı bizimkinin de var kızımın abisinin resmi ekte

Eklentiler

• 6CBE68CA-93CE-42E1-B2AC-ABC7C22592BE.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
Kendini yakın hissettiğin biri yok mu aileden? Kuzenler falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…