- 22 Kasım 2022
- 4.097
- 4.574
- 63
Ah yaa git canım git bizi haberdar et mutlaka bekliyorum. Hastanede hemen kontrol altına alırlar hiç merak etmeKızlar 160/100 ben yola çıktım acile gidiyorum
Çok sağol canım benim dualarınızla çıktık belki de oradan. Manevi güçten daha yüce hiçbisey yok dünyadaC cilekcanavari çok şükür çıktın valla sen ve diğer kızlara çok dua ettim … inşallah sağ salim atlatalım şu son zamanları …Puxhu da çıktı galiba napıyo acaba şimdi minnak bebesiyle mis mis kokulu bebiiiişşş . Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Bizi de haberdar et canımKızlar 160/100 ben yola çıktım acile gidiyorum
Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordumEve gelince Alyoşum yine bi hareketlendi fıkırdamaya başladı
Aynen öyle yapıyorum kuşum zaten wc harici hareket yasak, yarın sabah annem gelecek, uzun süre kalacak bende. Bugün aksamdan gelecekti ama evde köpüş var kardeşim de şehir dışında o gelmeden tek bırakma dedim korkuyor cünkü geceleri. Bende zaten boş boş yatıp dinleniyorum
Ayy süper anneciğin misler gibi bakar şimdi sizeEve gelince Alyoşum yine bi hareketlendi fıkırdamaya başladı
Aynen öyle yapıyorum kuşum zaten wc harici hareket yasak, yarın sabah annem gelecek, uzun süre kalacak bende. Bugün aksamdan gelecekti ama evde köpüş var kardeşim de şehir dışında o gelmeden tek bırakma dedim korkuyor cünkü geceleri. Bende zaten boş boş yatıp dinleniyorum
Yalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.Ay bizde de var beni erken doğum riskiyle yatırdılar iki ay önce. Arada derede görümceme akşam bizde kalır mısın Siri yalnız kalmasın gece diye soruyordum
Ay inşallah dönmüştür benimki de teyzoşuKız niye komik olsun insan merak ediyor bebesinin herseyinibenimki baş gelişli ve hıçkırıklarını göbek deliği hizamda hissediyorum, bazen daha bile aşağıda
Benimki de baş aşağıdır o zaman belki… bu arada hıçkırırken artık karnında belli oluyor mu senin de?Bizim de baş aşağıda hıçkırıkda aşağıdan geliyor, bence hıçkırığı başından hissediyoruz, o kadar aşağıda gövde olmaz diye düşünüyorum
Bizimki biz evde olmayınca yemek bile yemiyorYalnız kalınca çok mutsuz oluyorlar hem de apartmandan gelen çıtırtıya havlıyor bizim oğlan.
Hem köpüşler korkmasın hem konu komşu rahatsız olmasın diye cok tek bırakmamak lazım
Küçük ırk mı sizinki deBizimki biz evde olmayınca yemek bile yemiyoraklım onda kalıyor valla ne zaman uzun süre yalnız kalsa kıyamıyorum
4 kilo bir toy poodle. Açık kahverengi ve kara gözlü oğlumKüçük ırk mı sizinki de
Allahh bizim oğlanın mahalleden en sevdiği arkadası toy poodle4 kilo bir toy poodle. Açık kahverengi ve kara gözlü oğlumsizde ne var?
Allah yardımcın olsun nasıl son durumunKızlar 160/100 ben yola çıktım acile gidiyorum
Benimkinin ayaklar hala aşağıda eminim tekmelerinden anlıyorum, hıçkırıklar da bikini çizgisi olur ya o taraflardaAy inşallah dönmüştür benimki de teyzoşu
Yaaa çok tatlıAllahh bizim oğlanın mahalleden en sevdiği arkadası toy poodlesafkan maltese bizimki, annemin üçüncü evladı şöyle şapşik bi tip. (Bide laf aramızda eşcinsel eğilimleri var ) kızımın Coco halası djdjdjjdjd
Ah çipil gözlü bi oğlan bu yaaaYaaa çok tatlıbizimkinin de var kızımın abisinin resmi ekte
Kendini yakın hissettiğin biri yok mu aileden? Kuzenler falan?Arkadaşlar benim annem aşırı ilgisiz ya son zamanlarima geldim artık kardeslerim de kafasına göre gelelim gidelim diyen de yok kayınvalidem gelmek istiyor sağolsun yakın zamanda kayinbabam kalbinden rahatsızlandı o da gelemiyo artık çok agirlastim desteğe ihtiyacım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?