Benim de normalde zaten reflüm vardı midem bitap halde ya. Dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim canımmBen bir aya yakındır kullanıyorum herhalde. Ben mide problemi olan birisiyim normalde de. Bu ilaçlar bana yabancı değilbana lansoru hergün almak ağır geldi. İki günde bir almak daha rahatlatıcı oldu. Sana da öyle başlamanı öneririm. Eğer şikayetlerinde azalma olmazsa hergün geç bence
Rica ederimBenim de normalde zaten reflüm vardı midem bitap halde ya. Dediğin gibi yapıcam çok teşekkür ederim canımm
Çok geçmiş olsunKızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
Bana bak canım 31+3 teyim her gören baya büyük diyor,canım sıkılıyor.Ben de minyonum,62 kiloyum şu an doktorum bile göbeğin baya büyümüş dedi bebek de biraz önde gidiyor ama kendi göbeğim çok tuhafıma gidiyor ya önde füze gibiBu kadını gördüm içim rahatladı aynı böyleyim boyum uzun Allah'tan yoksa yuvarlanmak göbek firar eşime dedim yandan oturarak çek bakam bende böyle duruyom mubacağıma oturuyo göbek otur kalk bile problem
DayanKızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
ya ben de 3 haftadır uğraşıyorum iyileşmek için ilk iki hafta zordu 3 hafta tam toparlıyodumki bugün yine boğazım ağrıyo çok sıkıldım hasta olmaktankizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Ateş vs olmadığı sürece etkilemiyor bence arkadaşım korona olmuştu,nane limon,tavuk çorbası,sıcak duş iyi gelebilir.En önemlisi istirahat .kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Ay bende maşallah bu gece ne güzel uyumuşum. Rüyamda kızım doğmuş ama ben göremiyorum hep birilerinin yanında oluyor. En son başka bir annesi varmış onun yanına göndermişler bende sinir krizi geçiriyordum onu ben taşıdım karnımda kızımı bana getirin diye. Daha önce de benzer rüyalar görmüştüm ya çocuğumu görmeye çalışıyordum hep beni tanımaz sevmezse diye korkuyordum. Niye görüyorum acaba grupta psikoloji okuyan var mı bi aydınlatsınGünaydınnn Kasım annesi görünümlü Ekim anneleriBen uzun zaman sonra dün gece cok güzel uyudum maşallah subhanallah
O yüzden hepinize pozitif enerjilerimi yolluyorum veeeee bugün içimizden hiç kimse ağrı sızı çekmesin diye dualar ediyorummmmm
Geçmiş olsun, ben geçen hafta grip olacak gibiydim göz yanmam burun akıntım vardı ballı limonlu ıhlamur ve bol su içip güzelce dinlendim ilerlemeden atlattım çok şükürkizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
En kısa sürede tansiyonun düşer düzene girer inşallah ama en güvenli yerdesin öyle düşünKızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
Doktorun verdiği ilacı yazcam sanaRica ederimDaha önce kullandığın bir ilaç varsa lansor yerine onu deneyebilirsin. Ben mesela lansor yerine daha önce kullanıp memnun kaldığım muadilini alıyorum.
Canım çok geçmiş olsun ne diyor doktor? Bebiş iyi mi? Nasıl bir anda tansiyonun çıktı daha önce var mıydı bu durumKızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
Sabah benim de akıntım fazla oluyor gece birikiyor sanırım onunla alakalı, devam ediyor mu diye bak benceKızlaar günaydın, sarı yeşilimsi akıntı için 3 günlük vajinal fitil vermişti doktorum dün ikinciyi koydum sabah uyandığımda çamaşırımda fitil kalıntıları ve etrafında da geniş bir şekilde su izi vardı baya elim kadar bir genişlikte tamamen akıntıyla mı alakalıdır yoksa amniyon sıvısı olabilir mi sizce doktora gitmeli miyim?
Canım nst nasıl çıktıGece üç saat bile uyumadım galiba. Acayip gergin bir şekilde doktora geldim. Kulaklıksız tiktok falan izleyen iki hamiş kocasını kulaklığınız yok mu diye payladımİki aydır baş aşağı olan yavrum da sağolsun ters dönmüş başı yukarıda O da morali bozuk çıktı fotosunda. 2.5 kilo olmuş yaramaz. Şimdi nst bekliyorum yanımda iki teyze bıdır bıdır hastalıklarını konuşuyor. Harika bir gün başlangıcı Neyse ki düşme kaynaklı sorun görünmüyor. Heh girdim nst’ye
Yaz tabi de her bünye farklıDoktorun verdiği ilacı yazcam sanadaha önce sadece gaviscon kullanmıştım çünkü
Yaaa maşallah ne kadar çok yakışmış sana hamişlikBana bak canım 31+3 teyim her gören baya büyük diyor,canım sıkılıyor.Ben de minyonum,62 kiloyum şu an doktorum bile göbeğin baya büyümüş dedi bebek de biraz önde gidiyor ama kendi göbeğim çok tuhafıma gidiyor ya önde füze gibi
Canım gerçekten hastanede olman daha güvenilir. Evde insan kafayı yiyor düşünmekten. Stres yapmamaya çalış güvende olduğunu bilKızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?