İnşallah güzel haberler ile gelirsinizBen de Bilkent şehir hastanesine gidiyorumGebeliğimin başından beri orada perinatoloji bölümünde takipliyim. Tam normal gebe takibe geçip Necati hocaya gitmeye başlamıştım ki gelişim geriliği şüphesiyle beni tekrar perinatolojiye sevk etti. Benim kafamı karıştıran şey de bu oldu aslında. Önceki ölçümlerde bebeğim haftasını yakalamıştı. Nasıl oldu da hafta olarak tekrardan geriye düştü, anlamadım. Bugün her şeyi net bir şekilde öğreneceğim inşallah.
Benimki de aşırı büyük değil ama patlayacak gibi gerginSizin göbekte böylemi ya ikiz gibidaha 33 haftada ki ben 1.aydan başladı şişmeye bacaklar desen çubuk gibi kalıyo ben bayadır dönemiyom yatakta özel kliniğe gidiyodum Dr kapattı orda kilo önde gidiyodu 3 5 gün şimdi devletten devam burda haftasına göre dedi çok iride değil halbuki 32de 1840 dedi
Günaydın çileekGünaydınnn Kasım annesi görünümlü Ekim anneleriBen uzun zaman sonra dün gece cok güzel uyudum maşallah subhanallah
O yüzden hepinize pozitif enerjilerimi yolluyorum veeeee bugün içimizden hiç kimse ağrı sızı çekmesin diye dualar ediyorummmmm
Bende bugüne kadar çok çektim mide yanmasından, sonra “Lansor” denilen ilaçla tanıştım rahatlatıyor tavsiye ederimKızlarrr günaydın, gece saat başı uyanıyorum mide yanmasından imdaaaat diye bağırıcam artıkkkk çok rahatsız ediyor beni yaaa ve daha 32deyim hep böyle mi devam edecek yaaaa
Yarın doktoruma sorayım ya gaviscondan etkili mi çünkü gaviscon hiç etki etmiyor banaBende bugüne kadar çok çektim mide yanmasından, sonra “Lansor” denilen ilaçla tanıştım rahatlatıyor tavsiye ederim
Kesinlikle daha etkili ama yandığı an değil sabah aç karnına içiyoruz beni 2 gece idare ediyor gibi geliyorYarın doktoruma sorayım ya gaviscondan etkili mi çünkü gaviscon hiç etki etmiyor bana
2 günde bir mi alıyorsun? Şimdi ilaca baktım da gün içinde değil gece azıyor mide yanmam benim, sabah alınca gece etkisi olur mu. Bide 15 mg mı alıyorsunKesinlikle daha etkili ama yandığı an değil sabah aç karnına içiyoruz beni 2 gece idare ediyor gibi geliyor
Yarın doktoruma sorayım ya gaviscondan etkili mi çünkü gaviscon hiç etki etmiyor bana
Kesinlikle daha etkili ama yandığı an değil sabah aç karnına içiyoruz beni 2 gece idare ediyor gibi geliyor
Bu gaviscon gibi değil. Lansor vb ilaçlar hap şeklinde oluyor ve tüm gün koruma sağlıyor. Normal kullanımı sabahları aç karnına ama doktorla konuşup gece de alabilirsin. Öyle içen bir arkadaşım vardı. Ben de lansor muadili bir ilaç kullanıyorum iki günde bir sabahları alıyorum bana yetiyor. Bazen ikinci günün sonuna doğru gaviscon şurup içiyorum bir sefer falan daha fazla ihtiyaç duymuyorum2 günde bir mi alıyorsun? Şimdi ilaca baktım da gün içinde değil gece azıyor mide yanmam benim, sabah alınca gece etkisi olur mu. Bide 15 mg mı alıyorsun
Mide koruyucu diye geçiyor bitmeyen şikayetim olunca doktorum yazdı 30 mg benimki dediğim gibi 2 gün idare ediyor beni baya etkili bende o yüzden her gün almıyorum gece yanınca gündüzüne mutlaka alıyorum.2 günde bir mi alıyorsun? Şimdi ilaca baktım da gün içinde değil gece azıyor mide yanmam benim, sabah alınca gece etkisi olur mu. Bide 15 mg mı alıyorsun
Of ya kızlar hayatımı kurtardınız yarın doktoruma sorucam bakalımBu gaviscon gibi değil. Lansor vb ilaçlar hap şeklinde oluyor ve tüm gün koruma sağlıyor. Normal kullanımı sabahları aç karnına ama doktorla konuşup gece de alabilirsin. Öyle içen bir arkadaşım vardı. Ben de lansor muadili bir ilaç kullanıyorum iki günde bir sabahları alıyorum bana yetiyor. Bazen ikinci günün sonuna doğru gaviscon şurup içiyorum bir sefer falan daha fazla ihtiyaç duymuyorum
Ay çok teşekkür ederimmm yaMide koruyucu diye geçiyor bitmeyen şikayetim olunca doktorum yazdı 30 mg benimki dediğim gibi 2 gün idare ediyor beni baya etkili bende o yüzden her gün almıyorum gece yanınca gündüzüne mutlaka alıyorum.
Ayyyy kız muayene günleri en sevdiğimGünaydın çileekağrısız uyanmak bugünde başka baharlara kaldı felçli gibi uyandığım bir gün başlıyor ve muayeneye gidiyorumm güzel mutlu sağlıklı günler diliyorum herkese
Ben bir aya yakındır kullanıyorum herhalde. Ben mide problemi olan birisiyim normalde de. Bu ilaçlar bana yabancı değilOf ya kızlar hayatımı kurtardınız yarın doktoruma sorucam bakalım
Hayat kalitem düştü resmen, sen ne zamandandır kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?