Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz

Sizin göbekte böylemi ya ikiz gibidaha 33 haftada ki ben 1.aydan başladı şişmeye bacaklar desen çubuk gibi kalıyo ben bayadır dönemiyom yatakta özel kliniğe gidiyodum Dr kapattı orda kilo önde gidiyodu 3 5 gün şimdi devletten devam burda haftasına göre dedi çok iride değil halbuki 32de 1840 dedi

Eklentiler

• 1000102022.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 137
Benimki de aşırı büyük değil ama patlayacak gibi gergin Bazı gebişlerin karnı cok büyüyor. 38de nasıl olcaz acaba

Bu kadını gördüm içim rahatladı aynı böyleyim boyum uzun Allah'tan yoksa yuvarlanmak göbek firar eşime dedim yandan oturarak çek bakam bende böyle duruyom mu bacağıma oturuyo göbek otur kalk bile problem

Eklentiler

• 1000100277.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 136
Günaydın çileek ağrısız uyanmak bugünde başka baharlara kaldı felçli gibi uyandığım bir gün başlıyor ve muayeneye gidiyorumm güzel mutlu sağlıklı günler diliyorum herkese

Kızlarrr günaydın, gece saat başı uyanıyorum mide yanmasından imdaaaat diye bağırıcam artıkkkk çok rahatsız ediyor beni yaaa ve daha 32deyim hep böyle mi devam edecek yaaaa

Kızlarrr günaydın, gece saat başı uyanıyorum mide yanmasından imdaaaat diye bağırıcam artıkkkk çok rahatsız ediyor beni yaaa ve daha 32deyim hep böyle mi devam edecek yaaaa
Bende bugüne kadar çok çektim mide yanmasından, sonra “Lansor” denilen ilaçla tanıştım rahatlatıyor tavsiye ederim

Gece üç saat bile uyumadım galiba. Acayip gergin bir şekilde doktora geldim. Kulaklıksız tiktok falan izleyen iki hamiş kocasını kulaklığınız yok mu diye payladım İki aydır baş aşağı olan yavrum da sağolsun ters dönmüş başı yukarıda O da morali bozuk çıktı fotosunda. 2.5 kilo olmuş yaramaz. Şimdi nst bekliyorum yanımda iki teyze bıdır bıdır hastalıklarını konuşuyor. Harika bir gün başlangıcı Neyse ki düşme kaynaklı sorun görünmüyor. Heh girdim nst’ye

Ben de 32+0ım karnım kocaman ben minyonum çok komik duruyor. Şimdi nstye bağlayan ebe bebek çok mu iri dedi . Yok benim göbişim çok büyük dedim

Kesinlikle daha etkili ama yandığı an değil sabah aç karnına içiyoruz beni 2 gece idare ediyor gibi geliyor
2 günde bir mi alıyorsun? Şimdi ilaca baktım da gün içinde değil gece azıyor mide yanmam benim, sabah alınca gece etkisi olur mu. Bide 15 mg mı alıyorsun

kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak

Yarın doktoruma sorayım ya gaviscondan etkili mi çünkü gaviscon hiç etki etmiyor bana

Kesinlikle daha etkili ama yandığı an değil sabah aç karnına içiyoruz beni 2 gece idare ediyor gibi geliyor

2 günde bir mi alıyorsun? Şimdi ilaca baktım da gün içinde değil gece azıyor mide yanmam benim, sabah alınca gece etkisi olur mu. Bide 15 mg mı alıyorsun
Bu gaviscon gibi değil. Lansor vb ilaçlar hap şeklinde oluyor ve tüm gün koruma sağlıyor. Normal kullanımı sabahları aç karnına ama doktorla konuşup gece de alabilirsin. Öyle içen bir arkadaşım vardı. Ben de lansor muadili bir ilaç kullanıyorum iki günde bir sabahları alıyorum bana yetiyor. Bazen ikinci günün sonuna doğru gaviscon şurup içiyorum bir sefer falan daha fazla ihtiyaç duymuyorum

Mide koruyucu diye geçiyor bitmeyen şikayetim olunca doktorum yazdı 30 mg benimki dediğim gibi 2 gün idare ediyor beni baya etkili bende o yüzden her gün almıyorum gece yanınca gündüzüne mutlaka alıyorum.

Of ya kızlar hayatımı kurtardınız yarın doktoruma sorucam bakalım
Hayat kalitem düştü resmen, sen ne zamandandır kullanıyorsun

Of ya kızlar hayatımı kurtardınız yarın doktoruma sorucam bakalım
Hayat kalitem düştü resmen, sen ne zamandandır kullanıyorsun
Ben bir aya yakındır kullanıyorum herhalde. Ben mide problemi olan birisiyim normalde de. Bu ilaçlar bana yabancı değil bana lansoru hergün almak ağır geldi. İki günde bir almak daha rahatlatıcı oldu. Sana da öyle başlamanı öneririm. Eğer şikayetlerinde azalma olmazsa hergün geç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…