Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Hahahahahahha işte uyumak da yaramıyo bize baykuş gibi oturcaz sabaha kadar ki rüya görmeyelim djdjdjddjd

Canım benim Allah kolaylık versin haklısın hem hamilelik zorken üstüne bide hastanede olmak cok zordur eminim.. ama yine de en güvenli yerdesin orda iyi bakılır sana sabret azıcık tansiyonun normale dönsün.
Senin tansiyon problemin yoktu sanki ya 30 haftadan sonra mı cıktı?

kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Canım nane limon ve parol içebilirsin. Ben ilk trimesterda ağır grip olmustum, sıcak suyun içine 1 limon, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı sirke koyup içiyordum boğazdaki enfeksiyonu alıuor cok güzel

kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Zencefil de çok etkili boğaz ağrısına taze zencefil rendele içtiğin çaya, birde ıhlamur içebilirsin o hamilelikte içiliyor bir bardak.
Ateş olmadığı sürece bebişi etkilemez merak etme.

Dayan idrar ne durumda? Protein kaçağı var mı?
Şuan yok çok şükür.
Canım çok geçmiş olsun ne diyor doktor? Bebiş iyi mi? Nasıl bir anda tansiyonun çıktı daha önce var mıydı bu durum
Daha önce yoktu hamilelik yüzünden çıkıyor 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Sürekli nst çekiliyor bir sıkıntı yok bebekte şuan.
evet 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Kontrol altına almaya çalışıyor bakalım

Kızlar hasta olanlara, düşenlere geçmiş olsun az kaldı sabır bizim kontroller bir haftaya düştü gece uyuyamama, ağrılar, sancılar her şey bende de var ev temizliği hariç her şeyi hallettim çantalar falan hazır evi de temizlersem doğuma hazırım yani sayılırım herhalde bende size bir şey sormak istiyorum hala isim konusunda karar veremedim sizce Erdem mi Kerem mi fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum

Allah yardımcın olsun ya, inşallah düzelir bir an önce

Ay bence kerem ama erdem diye bi öğrencim vardı çok zeki ve saygılıydı

kiz ben 3 haftaya dogururum insallah o zamana kadar iyilesmis olurum evde okula giden cocuk olunca hasta olmamak mumkun degil bi de ustune esimin dogum gunuydu gecen hafta gelen 2 misafir hastaydi yani ben kendimi gectimde evde cocukda var biliyorlar ne gerek var ki geliyorlar hasta hasta. bu hafta sonu sezaryen planlamaya godecegiz doktora ilac falan yazsin soyleyeyim gidince

Kesinlikle Kerem diyorum :) Akrabamın çocuğu var Erdem diye hayatımda gördüğüm en tuhaf canlı :)

Geçmiş olsun canım bana tavuk suyuna şehriye çorbası hep iyi geliyor bol limonlu karabiberli sıcak sıcak iç,sıcak suya bal limon da iyi geliyor nane kullanmıyorum Aklıma gelen doğal yöntemler bunlar midene dokunmuyorsa portakal mandalina gibi meyveler

Geçmiş olsun, ben geçen hafta grip olacak gibiydim göz yanmam burun akıntım vardı ballı limonlu ıhlamur ve bol su içip güzelce dinlendim ilerlemeden atlattım çok şükür
yaparim hepsinden tesekkur ederim 2 gundur iyilesmis gibi oluyordum bu gun sanki basa dondu

Kızlar geçen hafta bebişim 1980 gramdı. Bugün yine 2 kg çıktı. Ama farklı doktorlar farklı cihazlar diye kafaya takmadım yanılma payıdır diye düşünüyorum. Doktor 11 kasımda bebeği almak istiyor 37+5 oluyor bana çok erken geldi

Ay kerem tabiki

Neden almak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…