- 22 Kasım 2022
- 4.074
- 4.559
- 63
Hahahahahahha işte uyumak da yaramıyo bizeAy bende maşallah bu gece ne güzel uyumuşum. Rüyamda kızım doğmuş ama ben göremiyorum hep birilerinin yanında oluyor. En son başka bir annesi varmış onun yanına göndermişler bende sinir krizi geçiriyordum onu ben taşıdım karnımda kızımı bana getirin diye. Daha önce de benzer rüyalar görmüştüm ya çocuğumu görmeye çalışıyordum hep beni tanımaz sevmezse diye korkuyordum. Niye görüyorum acaba grupta psikoloji okuyan var mı bi aydınlatsın
Canım benim Allah kolaylık versin haklısın hem hamilelik zorken üstüne bide hastanede olmak cok zordur eminim.. ama yine de en güvenli yerdesin orda iyi bakılır sana sabret azıcık tansiyonun normale dönsün.Kızlar kaç gündür hastanede yatıyorum tansiyon bir türlü düşmüyor. Günde 1 doz tansiyon ilacı alıyordum yetersiz geliyor diye 2 ye çıktı. Onda da yine tansiyon 140/100 sanırım 3 e çıkacak. Hiç hareket etmeye gelmiyor hemen yükseliyor sürekli yatacam sanırım. Çok sıkıldım hastaneden evime de gitmek istiyorum
Canım nane limon ve parol içebilirsin. Ben ilk trimesterda ağır grip olmustum, sıcak suyun içine 1 limon, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı sirke koyup içiyordum boğazdaki enfeksiyonu alıuor cok güzelkizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Teşekkür ederim canımYaaa maşallah ne kadar çok yakışmış sana hamişlik
Zencefil de çok etkili boğaz ağrısına taze zencefil rendele içtiğin çaya, birde ıhlamur içebilirsin o hamilelikte içiliyor bir bardak.kizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
Şuan yok çok şükür.Dayanidrar ne durumda? Protein kaçağı var mı?
Daha önce yoktu hamilelik yüzünden çıkıyor 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Sürekli nst çekiliyor bir sıkıntı yok bebekte şuan.Canım çok geçmiş olsun ne diyor doktor? Bebiş iyi mi? Nasıl bir anda tansiyonun çıktı daha önce var mıydı bu durum
evet 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Kontrol altına almaya çalışıyor bakalımCanım benim Allah kolaylık versin haklısın hem hamilelik zorken üstüne bide hastanede olmak cok zordur eminim.. ama yine de en güvenli yerdesin orda iyi bakılır sana sabret azıcık tansiyonun normale dönsün.
Senin tansiyon problemin yoktu sanki ya 30 haftadan sonra mı cıktı?
Allah yardımcın olsun ya, inşallah düzelir bir an önceŞuan yok çok şükür.
Daha önce yoktu hamilelik yüzünden çıkıyor 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Sürekli nst çekiliyor bir sıkıntı yok bebekte şuan.
evet 32 haftadan sonra çıkmaya başladı. Kontrol altına almaya çalışıyor bakalım
Ay bence keremKızlar hasta olanlara, düşenlere geçmiş olsun az kaldı sabırbizim kontroller bir haftaya düştü gece uyuyamama, ağrılar, sancılar her şey bende de var ev temizliği hariç her şeyi hallettim çantalar falan hazır evi de temizlersem doğuma hazırım yani sayılırım herhalde bende size bir şey sormak istiyorum hala isim konusunda karar veremedim sizce Erdem mi Kerem mi fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
Ay hep böyle arada kalıyorum oylar yarı yarıya şu anAy bence keremama erdem diye bi öğrencim vardı çok zeki ve saygılıydı
kiz ben 3 haftaya dogururumya ben de 3 haftadır uğraşıyorum iyileşmek için ilk iki hafta zordu 3 hafta tam toparlıyodumki bugün yine boğazım ağrıyo çok sıkıldım hasta olmaktan
bol sıvı ve beslenmeye dikkat etmekten başka bişey bilmiyorum ben de canım
Ben de pek yardımcı olamadımAy hep böyle arada kalıyorum oylar yarı yarıya şu an
yaparim hepsinden dun iyilesiyordum bu gun basa dondum sankiıhlamur bal, tuzlu gargara, bi de deniz suyu spreyi kullanıyorum
Kesinlikle Kerem diyorum :) Akrabamın çocuğu var Erdem diye hayatımda gördüğüm en tuhaf canlı :)Kızlar hasta olanlara, düşenlere geçmiş olsun az kaldı sabırbizim kontroller bir haftaya düştü gece uyuyamama, ağrılar, sancılar her şey bende de var ev temizliği hariç her şeyi hallettim çantalar falan hazır evi de temizlersem doğuma hazırım yani sayılırım herhalde bende size bir şey sormak istiyorum hala isim konusunda karar veremedim sizce Erdem mi Kerem mi fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
Fikrini belirtmen bile yeterliBen de pek yardımcı olamadım
Geçmiş olsun canım bana tavuk suyuna şehriye çorbası hep iyi geliyor bol limonlu karabiberli sıcak sıcak iç,sıcak suya bal limon da iyi geliyor nane kullanmıyorum Aklıma gelen doğal yöntemler bunlar midene dokunmuyorsa portakal mandalina gibi meyvelerkizlar grip oldum kac gundur bu kadar gel kendini koru simdi hastalandim. neler yapa bilirim evde iyilesmek icin ama atesim yok iyi ki. acaba bebeyi etkilermi grip olmak
yaparim hepsinden tesekkur ederim 2 gundur iyilesmis gibi oluyordum bu gun sanki basa donduGeçmiş olsun, ben geçen hafta grip olacak gibiydim göz yanmam burun akıntım vardı ballı limonlu ıhlamur ve bol su içip güzelce dinlendim ilerlemeden atlattım çok şükür
Ay kerem tabikiKızlar hasta olanlara, düşenlere geçmiş olsun az kaldı sabırbizim kontroller bir haftaya düştü gece uyuyamama, ağrılar, sancılar her şey bende de var ev temizliği hariç her şeyi hallettim çantalar falan hazır evi de temizlersem doğuma hazırım yani sayılırım herhalde bende size bir şey sormak istiyorum hala isim konusunda karar veremedim sizce Erdem mi Kerem mi fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
Neden almak istediKızlar geçen hafta bebişim 1980 gramdı. Bugün yine 2 kg çıktı. Ama farklı doktorlar farklı cihazlar diye kafaya takmadım yanılma payıdır diye düşünüyorum. Doktor 11 kasımda bebeği almak istiyor 37+5 oluyor bana çok erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?