Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben istiyorum yarın kontrole gittiğimde hastane ile konuşacağım saklanma süresi vs fiyatları da hiç bilmiyorum
Ben bugün bir firmayla görüştüm de. 10 yıl şaklatma teminatı verirsek doğumdan bir yaşa kadar 25 bin. Sonra her yıl 5 bin + tüfe kadar artış. Sonraki yıl da önceki yıldan tüfe kadar artış… Sen de bilgi alırsan paylaşır mısın hangisi daha iyi vs. Burası Türkiye’de en eski firmaymış (yaşam).

Kızlar emzik aldınız mı ne aldınız,ben Philips aldım .Bir de termometre aldınız mı bu gereksiz mi ?Fikir please

Kızlar kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ailede hematolojik hastalık öyküsü varsa yada bağışıklık sistemiyle ilgili hastalıkları olanlar varsa mantıklı kordon kanı. Ama yoksa tamamen maddi durumunuza bağlı çünkü kullanma ihtimali çok düşük ve yıllık saklama ücreti var.

Ay geç oldu galiba ama bizim ikinci isim seçeneğimiz Keremdi çok güzel vıbe veriyor

o bende de oluyo kalbimin altı ve midem sola çok yatınca oluyo özellikle doktorumun karnının üstüyse miden demişti bana

Ben de senin gibiyim sürekli etrafımdakilere bu bebek içimden nasıl çıkacak diye sorup duruyorum
ayy tam olarak bennn
Bende doğum değil de doğurduktan sonra bu bebekle ne yapacağım korkusu var. İçimde korunaklı ama dışarı çıkınca ne gelir başımıza diye bir endişe var
o zaten ayrı bir dert
of bende hem normal doğum hem sezaryene çok girdim, napcağımı bilmiyorum
en iyisi hiç bilmemek ya, ya iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ama ben korkuyrum dedikçe bide insanlar üstüme geliyo
ben de her gün ağlıyorum, anneme söylüyorum bazen oda bi sen mi doğurdun diyo sonra kimseye söyleyemiyorum da böyle diyecekler diye, cidden çok yalnız hissediyorum bu konuda
yaa kuzum inşallah öyle olurrrr, teşekkür ederim gerçekten arada şöyle 1 2 güzel temenniye insanın o kadar ihtiyacı oluyo ki

yaa iyi temennileriniz ve bilgilendrimeleriniz için çok teşekkür ederim, bu konuyu ara ara böyle konuşmak iyi gelecek sanırım

İçme canim , çook az kaldı. Ben kendimi zararli bişey canim cektiğinde böyle teselli ediyorum . Az daha sabır…….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…