Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ay bişey diyim mi ben de bundan korkuyorum. Doğumu bile düşünmüyorum. Ama lohusalık…

Çook teşekkür ederimmm

Merhaba hangi korseyi kullanmıştınız acaba

Ay bişey diyim mi ben de bundan korkuyorum. Doğumu bile düşünmüyorum. Ama lohusalık…
Hamileyken daha manyak lanet bişeymişim doğurdum bi sakinlik geldi o yüzden korkmayın ahajs lohusalık daha güzel

Ayy valla mı. Ağrı sizi bebişe kendime nasıl bakıcam diye düşünüyorum hep. En iyisi düşünmememk….
Şöyle ki buna emin olabilirsiniz iki kez sezaryen doğum yapmış biri olarak söylüyorum ilk 6 saat zaten ayağa kaldırmıyorlar ama o 6. Saat var ya ağrıdan ölseniz de kalkıp bebeği beslemek üzerini değiştirmek heyecanı daha ağır basıyor. 3 gün oldu doğuralı ağrım geçmedi ama Aybükeyi görme saatim geldiğinde at gibi çıkıyorum o merdivenleri ne ağrım kalıyor ne sızım. O yüzden hiç ama hiç korkmayın bebeğiniz en en en güçlü ağrı kesiciniz olacak.

Ben depresif olmaktan korkuyorum,ay sürekli seninle yaşayacak bir bebe doğuruyorsun hayatımız başkalaşım geçirecek.Şimdi hamile olunca çok anlamıyorum açıkçası ama orada bir bomba olacakDeğişik bir süreç ya

Tabii ki öğrenir öğrenmez yazarım

Peki doğum sırasında kitlerini yanımızda mı götürüyoruz, yani doğum aniden olsa saklatamayabiliriz değil mi?

Kızlar kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz?
Çok güzel bişey evet ama ben şimdi ona hazırlık yaparsam sanki o hastalığı çağırıyormuş gibi hissediyorum bilmiyorum. Onun için hiç kötü şeyler olmıcak enerjisi vermek istiyorum. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Biz kiti birkaç ay önce aldık açıkçası. Benim kafamda en önemli şeylerden biriydi. Direkt 10 yıllık ödeme yapacağız diye konuştuk eşimle maddi durum elveriyorken.
Hangi firma? Yurt dışında mıydınız siz? Orada çok yaygın zaten değil mi

Bazen benim de aklıma geliyor ama bu tedbir diye düşünüp zihinden uzaklaştırmak lazım. Sonuçta her saklatanın ihtiyacı olmuyor

Peki doğum sırasında kitlerini yanımızda mı götürüyoruz, yani doğum aniden olsa saklatamayabiliriz değil mi?
Ben hastahanenin anlaştığı firma ile anlaştım. Onların kiti zaten doğumda hazır oluyormuş. Sadece hemşirenize söyleseniz olur dediler.
Hangi firma? Yurt dışında mıydınız siz? Orada çok yaygın zaten değil mi
Yok ben Anadolu’nun bağrında Eskişehir’deyim. Femicord diye bir firma. Üstelik kiti alınca aylar önce fiyatı da sabitledik o iyi oldu. Böyle şeyler döviz üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum. Bize kordon kanı ve doku için farklı ücretler sunuldu. Herhangi biri veya her ikisi birden saklanabiliyor. Kordon kanı bir kere kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Karıştırmışım başka arkadaşlarla demek ki Evet öyleymiş bi kerelikmiş. Dokunun daha kullanım alanı net değilmiş falan. Ne kadara mal oldu? O firmayla da görüşeyim.

Karıştırmışım başka arkadaşlarla demek ki Evet öyleymiş bi kerelikmiş. Dokunun daha kullanım alanı net değilmiş falan. Ne kadara mal oldu? O firmayla da görüşeyim.
Biz yaz başında anlaştık yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatlar artmış olabilir. İletişime geçtiğimde kordon kanı ve doku üzerinde çalışmalarla ilgili bilgilendirici bir slayt falan gönderdiler. O da yararlı olmuştu.

Eklentiler

• IMG_7801.webp
    50 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7800.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba hangi korseyi kullanmıştınız acaba
Markası aklımda değil çünkü 30 yıl oldu doğum yapalı ama doğum yapmış sezaryen sonrası korse takmış arkadaşlardan marka öğrenebilirsiniz veya doktorunuz korse takmanızı onaylarsa kendisinden marka tavsiyesi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…