Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Burada ve başka yerlerde okuduklarım hep devam ettirmiş aslında bizimki neden öyle dedi bilmiyorum kızım haftasıyla tam uyumlu çıkıyor

Kızlar hamilelikte akıllı saat takıyor musunuz ya
Ben takıyorum şimdiye kadar hiçbir doktor da neden takıyorsun demedi keşke olmasa ama telefonda hep elimizde zaten

Kızlar biz tekrar yoğun bakıma yattık sarılığı 15 geldi yine dualarınıza ihtiyacımız var. Işık tedavisi alacak miniğim
Canım allahım acil şifalar versin ışık tedavisi daha hızlı etki eder inşallah bir an önce tekrar kucağına gelir Aybüke kuş

Ctg nin nst olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Ben hep telefonumla giriyorum. Hemşireler de tabiki alabilirsiniz sorun olmaz dediler
Evet canım aynı sayılır ikisi. Bu sefer yanıma almadım telefonu, sonuç daha iyi çıkti sanki
Günlük giriyorum da, en büyük hobim oldu bebişin kalp atışlarını dinlemek

Valla ben de taktım ya bilmiyorum zaten sürekli telefonlar elimizde, yanımızda. Evde WiFi var hep etkileşimdeyiz
Mümkün mertebe kendimce önlem alıyorum ben de.. Bluetootha baglamadan kullaniyorum. Zaten hastanede yatıyorum şarjı bitti ilk kez takmıyorum artık. Telefonu da gece uçuş moduna alıyorum aynı odadaysak

Hahhah valla bazen bende dışardan bi göz olarak kendimi görmek istiyorum ya dimi bi sus işte konuşma yorum yapma gözüme görünme bazen diyorum keşke senin doğurma imkanın olsa da şöyle zevk alarak izlesem nasıl oluyormuş diye herşeye de bir yorumun olmamalı 3 . Ayımdan beri plates yapıyorum bana din gelmiş plates ağrı azaltıyormuş arada yapsan mı diyor. Şiddete karşı olmasam üzerine atlıcam

Kuzum balık yemeye geldim Allah razı olsun senden hiç aklımda yoktu

Güzelim ben de 3 4 haftadır bu durumla uğraşıyorum işte üstüne plesanta da çok yaşlanmış bizi baya tedirgin etti. Kendini yormadan bol hareket et, beslenmene dikkat et protein ve meyve ağırlıklı beslen bir de sabah tahin pekmez yedim ben. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bir dene bir haftada toparlar bile belki.

Offff vallaha haklısın sen erkolara sopa diye bi parti kur hepimiz oy veririz bacım başkanımız ol

ben de kırmızı ette öyle oldu. hala çok tiksiniyorum ama zorla yiyorum ne yapayım. saçma bi sekilde ciğer falan seviyorum ama onun dışında hiç bi kırmızı ete tahammülüm kalmadı...
Valla kırmızı eti de eşime yaptırıyorum ya da söylüyorum. Yoksa yaptığımı yiyemiyorum. En iyi seçenek kıyma. Et çok zorluyor kıyma tüketmeye çalışıyorum bi kere tiksinincede çok zor ya

Puxhu şimdi gördüm güzelim birinin alıntısından senin mesajını kaçırmışım sanırım. Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle ve minik prensesinle. En kısa sürede toparlarsınız umarım. Biliyorum çok yoruldunuz yıprandınız ama hepsi geçecek inşallah

Ya kuzum bu nidicard beni bi tuhaf yaptı artık başım dönüyor yanaklarım kıpkırmızı. Hastanedeyken başım dönmüyodu mesela simdi böyle olması normal mi acep
Dozun fazla ondan mı acaba ben sabah akşam 1 alıyorum hiç almamış gibiyim sıfır yan etki tansiyon düşüklüğü yapıyor ondan mı dönüyor acaba

Dozun fazla ondan mı acaba ben sabah akşam 1 alıyorum hiç almamış gibiyim sıfır yan etki tansiyon düşüklüğü yapıyor ondan mı dönüyor acaba
Tansiyonumu da öyle pek düşürmüyor hep 12/8 civarında ama ilacı içmeye devam ettikçe başım sersem gibi oldu. Yarın sorayım doktora bari kontrol var allahtan

@
Ay herkeslere ve bebişlere şifa olsun. Sezonu da geldi zaten taze taze yiyin

Kuzum sana birşey sorcam/ sen tansiyon ilacını azaltmıştın ya kaça kadar düşüyordu azalttın. Benim büyük 12 lerde ama küçük 6 ya dayandı. Geçen hafta 85-95 lerde idi. Nabızda düşük ilaçlar mı fazla gelmeye başladı. Senin de tam bu haftalardaydı sanki

Tansiyonumu da öyle pek düşürmüyor hep 12/8 civarında ama ilacı içmeye devam ettikçe başım sersem gibi oldu. Yarın sorayım doktora bari kontrol var allahtan
Sor bakalım ne diyecek ama benim çarpıntıya tansiyona iyi geldi 125 ten aşağı düşmüyordu çarpıntı tansiyon da hep 14-9 14-10 du ciğer geliştirici de tansiyon yükseltip çarpıntı yapıyordu 2 doz+2 doz oldum şimdi perşembe yine 2+2 yapılacak belki benim de nidicard dozunu arttırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…