Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
bir saglikla dogursak ben bir de kendim icin korkuyorum ameliyyatdan korkuyorum aslinda 2 ci sezaryenim olacak ama oncekinde simdi ki sorunlarim yoktu
Ben de 2 defa açık rahim ameliyatı oldum bildiğin sezaryen dikişi ilkinde çok zorlanmistim bir şey bilmediğim için ikincisi o kadar rahat oldu ki daha bilinçli oluyorsun tek başıma ayağa kalkıp yürümüştum müdahale anlamında en güvenilir an ve yer ameliyathane inşallah kolaylıkla atlatıp sidiklileri alacağız kucağımıza hepsi geçecek

Canım benim tabikide yazacaksın hepimiz her hissettiğimizi yazıp paylaşıyoruz Rabbim korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi

Druna sor canım travazol kreme izin veriyorsa hemen keser rahatlarsin ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor mu

İlk üç gün kesinin ağrısı çok mu oluyor ;(
yok canim o kadarda cok olmuyor bi de her kezde farkli oluyor hastsnede gozlemlediyim kadar. bazi anneler vardi agrisi yok gibiydi mesela bende bas agrisi cok oldu ama yanimda ki arkadasta hic bas agrisi yoktu. yani oyle dayanilmaz bisey yok agrisanda hemen soyle iyne yapiyorlar uzun bir sure geciriyor agrilarini. doktorda iynenin zarari yok agriya katlanma bosuna iyneni yaptir rahatla diyordu. ben ameliyyat bitdikten sonra cok acikmistim hatirliyorum

insallah canim kucuk kakali popolar icin yapmadigimiz kalmadi

Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi? Ben kullanıyorum ve sezeryan sonrası da 10 gün kullanacakmışım. İçinizi rahat tutun doktorunuz ayarlar her şeyi. Pıhtılaşma sorunu olan binlerce kadın hergün doğum yapıyor her şey yolunda gidiyor

Siz iğne mi hap mı kullanıyorsunuz. Ben şuan hap kullanıyorum onu doğuma yakın kesmek gerekiyormuş galiba ama iğne devam edebiliyormuş

Peki sütünüz hemen geldi mi?

Ay öyle deme yaa söyle kız güvenilir bir yerden taze artık balıklar güzel gelir bence

Siz iğne mi hap mı kullanıyorsunuz. Ben şuan hap kullanıyorum onu doğuma yakın kesmek gerekiyormuş galiba ama iğne devam edebiliyormuş
Her ikisini de kullanıyorum. Hapı 36. Haftada keseceğiz dedi ama iğneyi konuşmadık. Sadece doğum sonrası da kullanacağımı biliyorum

Dinlenince geçmesi lazım aslında ama geçmiyorsa bi doktora görünün bence belki rahatlatıcı bi jel falan verir

Kaşıdığınız için şişmiş olabilir hassas bi yer çünkü. Yeşil renkli akıntınız falan da oluyor mu

Merhaba. Fazla kaşıntı akla hemen mantarı getiriyor. Bence gecikmeden bir doktora görünün. Hamilelikte kullanılabilecek bir ilaç verir illa ki. Benim sırtımda mantar oluştu. İlaç kullanmaktan çekindim. İlerledi şimdi. Haftaya doktora gidince söyleyeceğim mutlaka. O kadar titizim, dikkat ediyorum diye düşünüyordum ama onunla alakası yokmuş. Hamilelikte bünye zayıflayınca mantar hemen giriyormuş vücuda.

Canım çatı muayenesi yaptı mı bugün? Bende yarın gitcemya o çatı muayenesi işini hiç sevmedim ya yapar mı sence
Yaptırmamayı tercih edenler de var. Çünkü çatı aslında pek anlam ifade etmiyormuş çünkü doğumda genişliyormuş dediler bilmiyom
Duş almak iyi gelir belki canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…