Ben de 2 defa açık rahim ameliyatı oldum bildiğin sezaryen dikişi ilkinde çok zorlanmistim bir şey bilmediğim için ikincisi o kadar rahat oldu ki daha bilinçli oluyorsun tek başıma ayağa kalkıp yürümüştum müdahale anlamında en güvenilir an ve yer ameliyathane inşallah kolaylıkla atlatıp sidiklileri alacağız kucağımıza hepsi geçecekbir saglikla dogursak ben bir de kendim icin korkuyorum ameliyyatdan korkuyorumaslinda 2 ci sezaryenim olacak ama oncekinde simdi ki sorunlarim yoktu
Canım benim tabikide yazacaksın hepimiz her hissettiğimizi yazıp paylaşıyoruzinsallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim
Druna sor canım travazol kreme izin veriyorsa hemen keser rahatlarsin ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor muKızlar selam size bir şey sormak istiyorum. Bir haftadır vajinada kaşıntı ve ağrıdan muzdaribim. İlk iki gün iç dudakların olduğu yer kaşınıyordu temizlenirken hatır hutur kaşıyasım geliyordu hatta. Birkaç gece yatmadan sirkeli suyla sildim. Kaşıntı geçti ama şimdi de orası şişmiş gibi hissediyorum ve acıyor resmen silerken bile dudaklar. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Mantar mıdır sizcetam da son haftalara girerken hiç uğraşmak istemiyorum ya
yok canim o kadarda cok olmuyor bi de her kezde farkli oluyor hastsnede gozlemlediyim kadar. bazi anneler vardi agrisi yok gibiydi mesela bende bas agrisi cok oldu ama yanimda ki arkadasta hic bas agrisi yoktu. yani oyle dayanilmaz bisey yok agrisanda hemen soyle iyne yapiyorlar uzun bir sure geciriyor agrilarini. doktorda iynenin zarari yok agriya katlanma bosuna iyneni yaptir rahatla diyordu. ben ameliyyat bitdikten sonra cok acikmistim hatirliyorumİlk üç gün kesinin ağrısı çok mu oluyor ;(
amin canimCanım benim tabikide yazacaksın hepimiz her hissettiğimizi yazıp paylaşıyoruzRabbim korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi
insallah canim kucuk kakali popolar icin yapmadigimiz kalmadiBen de 2 defa açık rahim ameliyatı oldum bildiğin sezaryen dikişi ilkinde çok zorlanmistim bir şey bilmediğim için ikincisi o kadar rahat oldu ki daha bilinçli oluyorsun tek başıma ayağa kalkıp yürümüştum müdahale anlamında en güvenilir an ve yer ameliyathane inşallah kolaylıkla atlatıp sidiklileri alacağız kucağımıza hepsi geçecek
Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi? Ben kullanıyorum ve sezeryan sonrası da 10 gün kullanacakmışım. İçinizi rahat tutun doktorunuz ayarlar her şeyi. Pıhtılaşma sorunu olan binlerce kadın hergün doğum yapıyor her şey yolunda gidiyorinsallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim
Cumartesi kontrolüm var bakalım en azından bir krem verirse belki rahatlatırDruna sor canım travazol kreme izin veriyorsa hemen keser rahatlarsin ama bilmiyorum hamilelikte kullanılıyor mu
Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi? Ben kullanıyorum ve sezeryan sonrası da 10 gün kullanacakmışım. İçinizi rahat tutun doktorunuz ayarlar her şeyi. Pıhtılaşma sorunu olan binlerce kadın hergün doğum yapıyor her şey yolunda gidiyor
Peki sütünüz hemen geldi mi?yok canim o kadarda cok olmuyor bi de her kezde farkli oluyor hastsnede gozlemlediyim kadar. bazi anneler vardi agrisi yok gibiydi mesela bende bas agrisi cok oldu ama yanimda ki arkadasta hic bas agrisi yoktu. yani oyle dayanilmaz bisey yok agrisanda hemen soyle iyne yapiyorlar uzun bir sure geciriyor agrilarini. doktorda iynenin zarari yok agriya katlanma bosuna iyneni yaptir rahatla diyordu. ben ameliyyat bitdikten sonra cok acikmistim hatirliyorum
Ay öyle deme yaa söyle kız güvenilir bir yerden taze artık balıklar güzel gelir benceBalık çekti canım sizin yüzünüzden kızhamilelikte 2 kere yedim çok düşmem balığa da ama yani aklıma soktunuz dışarı çıkamıyorum ağrıdan , eve gelende acımtrak oluyor anama gidebilsem yapardı bana şöyle ekmek arası ekşi salatalı soğanlı hamsi olaydı ah 
Her ikisini de kullanıyorum. Hapı 36. Haftada keseceğiz dedi ama iğneyi konuşmadık. Sadece doğum sonrası da kullanacağımı biliyorumSiz iğne mi hap mı kullanıyorsunuz. Ben şuan hap kullanıyorum onu doğuma yakın kesmek gerekiyormuş galiba ama iğne devam edebiliyormuş
Dinlenince geçmesi lazım aslında ama geçmiyorsa bi doktora görünün bence belki rahatlatıcı bi jel falan verirKızlar yazmıştım ama yeniden yazayım 3 gün üst üste büyük temizlik sonrası belimi zorlamışım.
3 gündür yürüyemiyorum topallıyorum kuyruk sokumuna iğne batıyor adım attıkça . Ne yapayım nasıl geçer 3 gündür gram düzelme yok yatıyorum hep etki yok
Kahve içebilirsiniz girmeden bende faydalı oluyorkızlar ya 27. haftadan beri bebişin yüzünü göremiyorum doktorum da uğraşıyo o kadar ama yok yani inatçı oğlum göstermiyo sizin yaptığınız bişey var mı acaba tatlı mı yeyip gitsem
Kaşıdığınız için şişmiş olabilir hassas bi yer çünkü. Yeşil renkli akıntınız falan da oluyor muKızlar selam size bir şey sormak istiyorum. Bir haftadır vajinada kaşıntı ve ağrıdan muzdaribim. İlk iki gün iç dudakların olduğu yer kaşınıyordu temizlenirken hatır hutur kaşıyasım geliyordu hatta. Birkaç gece yatmadan sirkeli suyla sildim. Kaşıntı geçti ama şimdi de orası şişmiş gibi hissediyorum ve acıyor resmen silerken bile dudaklar. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Mantar mıdır sizcetam da son haftalara girerken hiç uğraşmak istemiyorum ya
Merhaba. Fazla kaşıntı akla hemen mantarı getiriyor. Bence gecikmeden bir doktora görünün. Hamilelikte kullanılabilecek bir ilaç verir illa ki. Benim sırtımda mantar oluştu. İlaç kullanmaktan çekindim. İlerledi şimdi. Haftaya doktora gidince söyleyeceğim mutlaka. O kadar titizim, dikkat ediyorum diye düşünüyordum ama onunla alakası yokmuş. Hamilelikte bünye zayıflayınca mantar hemen giriyormuş vücuda.Kızlar selam size bir şey sormak istiyorum. Bir haftadır vajinada kaşıntı ve ağrıdan muzdaribim. İlk iki gün iç dudakların olduğu yer kaşınıyordu temizlenirken hatır hutur kaşıyasım geliyordu hatta. Birkaç gece yatmadan sirkeli suyla sildim. Kaşıntı geçti ama şimdi de orası şişmiş gibi hissediyorum ve acıyor resmen silerken bile dudaklar. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Mantar mıdır sizcetam da son haftalara girerken hiç uğraşmak istemiyorum ya
2 hafta sonra kontrol var kahve+çikolata yerim yüzüne hasret bıraktı inatçıKahve içebilirsiniz girmeden bende faydalı oluyor
Yaptırmamayı tercih edenler de var. Çünkü çatı aslında pek anlam ifade etmiyormuş çünkü doğumda genişliyormuş dediler bilmiyomCanım çatı muayenesi yaptı mı bugün? Bende yarın gitcemya o çatı muayenesi işini hiç sevmedim ya yapar mı sence
Duş almak iyi gelir belki canım geçmiş olsunKızlar yazmıştım ama yeniden yazayım 3 gün üst üste büyük temizlik sonrası belimi zorlamışım.
3 gündür yürüyemiyorum topallıyorum kuyruk sokumuna iğne batıyor adım attıkça . Ne yapayım nasıl geçer 3 gündür gram düzelme yok yatıyorum hep etki yok
Ben ne zaman çikolata yesem girmeden yüzünü açar minnoşum2 hafta sonra kontrol var kahve+çikolata yerim yüzüne hasret bıraktı inatçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?