Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Bunu ilk defa duydum ya poposuna böyle bir şey sürülür mü ki duymamıştım valla
Canım saçma geldi ya bana da. Rahat yapar pişik olmaz falan dedi. Açıkçası böyle bi şeyi kesinlikle yapmam da önermem de. Burada belki başka duyan vardır diye merak ettim yazayım dedim

kızlarrrrrr 11 kasım oğluşumun tahliye günü olcak bi sıkıntı olmazsa 39+1'de doğuruyorummm
Benimle ayni gün dogcak 2011 de 11.11.11 diye kutlamıştım dogum günümü lisede. O zamanki havami anlatamam shjdkmdsms sağlıkla gelsin şans getirsin bahti güzel olsun

Ay valla kahkaha attım okurken Allah iyiliğinizi versin başta ben de bi sorguladım ilk okuduğumda yalan yok

Patikli olanların patiklerini kesip çorap giydirirsin canım o zaman boydan olur yazık olmasın

Benimle ayni gün dogcak 2011 de 11.11.11 diye kutlamıştım dogum günümü lisede. O zamanki havami anlatamam shjdkmdsms sağlıkla gelsin şans getirsin bahti güzel olsun
yaa inşallah tam gününde gelir benim de 11.05 bu arada aynı olcak

kızlarrrrrr 11 kasım oğluşumun tahliye günü olcak bi sıkıntı olmazsa 39+1'de doğuruyorummm
Ayyy hadi hayırlısıyla gelsin ya darısı bana inşallah seninle aynı gün doğursam hayırlısı ise bende o gün doğurmak istiyorum. Bizim için özel bi gün . Ama normal istediğim için bebeğim zamanını ne zaman seçecek bakalım

Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
Yaaaaa ay yavaş yavaş tarihler gelmeye başladııı sağlıkla al inşallah kucağına
inşallah sağlıkla kavuşuruz kızlar hepimiz kendim geç doğduğum için bebiş de belki bana çeker diye umut ediyorum

Kizlar bu sarilik olan bebeğe sarı tülbent örtme olayı nedir bilginiz var mii? Benim büyükler hazırlamışta olayı ne anlayamadım

Ay valla kahkaha attım okurken Allah iyiliğinizi versin başta ben de bi sorguladım ilk okuduğumda yalan yok
doktorum hala detaylı ultrasonda ciddi ciddi bebeğin saç rengini sorduğum için hatırlatıp gülüyo unutamadı adam kaç haftadır benim rezilliği doğurcam hala dalga geçiyo

Kizlar bu sarilik olan bebeğe sarı tülbent örtme olayı nedir bilginiz var mii? Benim büyükler hazırlamışta olayı ne anlayamadım
Canım bende bilmiyorum ya annem hem sarı hem kırmızı tülbent hazırlamış. Bi de doğumdan sonra saçıma takmak için kırmızı kuşaktan taç. Kırmızı tülbenti bizim buralarda al basması için atarlar.

Kayınalidemde sarı tülbent ayarlayın dedi geçen de batıl inançmış meğer..

Eklentiler

• 1000009797.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bebek bezi,ıslak mendil ve bebek bakım yağı ne önerirsiniz?Bir de ıslak mendil, bez filan kaç tane almam lazım
BEz olarak molfix alacagim ama elimde sleepyde var eger pisik falan yapmazsa onlarida kullanacagim, islak mendil ilk kizimda da hic kullanmadim 2 yasina kadar pamuk kullandim, ebebekte toplu paket seklinde siparis veriyoruz indirim oldukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…