Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar bebek bezini ve alt değiştirme örtülerini kaçlı ve ne aldınız,hemen bunları da almam lazım
Ben sleepy bionatural aldım bezi bir paket 100lüydü alt değiştirme örtüsünü de yine sleepyden aldım 4 paket kadar gayet güzeldi yumuşaktı

Canım bu anlattığın anne sütü sarılığına benziyor. Tam 7 gün sonra oluyormuş, anne sütü aldıkça artıyormuş. Sarılığın da çeşitleri varmış yeni yeni seyler duyuyoruz vallahi
Bizimki fizyolojik sarılık gibi görünüyor 2. Gün başlayıp 5. Gün pik yapıyormus ve anne sütüyle düzeliyormuş

Küvezde de süt sağıp götürdük verdiler ama bilemedim

Çıktınız mı mervee nasılsın ağrın sancın var mı?

Aminn çok teşekkürler güzel dilekleriniz için Allah hepimizin yardımcısı olsun, tez zamanda bebişiniz sağlıkla yanınıza gelsin, doya doya hasret giderirsiniz

Ay yaygara mı kopardı kızzzz hele bak sen karnındayken sakindi şimdi alev ateş heee yerim totosunu

Ayyy inanmıyorum yeni gördüm kızzzz ne oluyor bize hepimiz 35te elendik. Dualarım seninle canım arkadasım allah yardımcın olsun, hersey günlük güneşlik olsun inşallah nasılsın şimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…