- 22 Kasım 2022
- 4.284
- 5.144
- 88
Neeeeeeee ay allahım noluyo sende miiKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
Canım iyi dayandın ama azıcık daha sık dişiniAmiinnbenim geçen hafta sancım vardı o nedenle yatışım yapılmıştı ara ara devam ediyor
Ben hafta sonu inşallahbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
Sen varya manifest yaptın demi uyanıkbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
Bu grupta oldu ekim anneleri grubuKızlar ben de kontrolden geldim perşembe sabah 8 de doğuma giriyorum
Ay inşallah ya bir iki hafta daha durabilse canım kızımCanım iyi dayandın ama azıcık daha sık dişini
Ohhh maşallah ben de çok istedim yurtdısında nasip olmadi. doguma herkes yurtdısına giderken ben doğum için Türkiyeye geldim Hdhkdkd . Nasip…. Bebişin adına çok sevindimArkadaşlar herkese selam çok uzun zamandır sayfaya giremiyordum, şimdi biraz bakındım, bebişler gelmeye başlamış, okurken çok duygulandım, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum, çok güzel destekler aldım, sohbetlerimiz oldu burada, hakkınızı helal edin, çok sık bakamıyorum, benimde 36+4 bugün, dogum için Amerikaya geleceğimden sizlere de bahsetmiştim. 1 aydan fazladır Miami’deyiz, şimdilik çok şükür herşey yolunda, oğluşum ne zaman gelmek isterse beklemedeyiz
agagajhajaşclck aşkım o kadar da değil 39+1 gün belirledikSen varya manifest yaptın demi uyanık39+6da hazırlayıp 40ta doğurcan itiraf et
En hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah bebişinArkadaşlar herkese selam çok uzun zamandır sayfaya giremiyordum, şimdi biraz bakındım, bebişler gelmeye başlamış, okurken çok duygulandım, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum, çok güzel destekler aldım, sohbetlerimiz oldu burada, hakkınızı helal edin, çok sık bakamıyorum, benimde 36+4 bugün, dogum için Amerikaya geleceğimden sizlere de bahsetmiştim. 1 aydan fazladır Miami’deyiz, şimdilik çok şükür herşey yolunda, oğluşum ne zaman gelmek isterse beklemedeyiz
Benbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
Bak onu hiç bilmiyorum hiç akıntıyla alakalı bi deneyimim olmadı. Bi sonraki randevun ne zaman ? Doktora bi sorsan mıAy inşallah ya bir iki hafta daha durabilse canım kızımbugün akşam kahverengi akıntı gibi bir şey oldu nişan mı yoksa sabahki açıklık muayenesiyle ilgili mi ya da başka bir şey mi onu düşünüyorum şuan
Bence yapma yapınca bebeler kuduruyoagagajhajaşclck aşkım o kadar da değil 39+1 gün belirledikannem manifest dinlemiyo ki en son kendi gelip yapıcak tutamıyorum xhcşsşhdhdj
Benn haftasonuna doğru hazırlarım herhalde artıkbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
Benbebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı
İki hafta sonra normalde ama devam ederse yarın tekrar giderim dedimBak onu hiç bilmiyorum hiç akıntıyla alakalı bi deneyimim olmadı. Bi sonraki randevun ne zaman ? Doktora bi sorsan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?