Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Canım iyi dayandın ama azıcık daha sık dişini
Ay inşallah ya bir iki hafta daha durabilse canım kızım bugün akşam kahverengi akıntı gibi bir şey oldu nişan mı yoksa sabahki açıklık muayenesiyle ilgili mi ya da başka bir şey mi onu düşünüyorum şuan

Arkadaşlar herkese selam çok uzun zamandır sayfaya giremiyordum, şimdi biraz bakındım, bebişler gelmeye başlamış, okurken çok duygulandım, hepinize saglıklı dogumlar diliyorum, çok güzel destekler aldım, sohbetlerimiz oldu burada, hakkınızı helal edin, çok sık bakamıyorum, benimde 36+4 bugün, dogum için Amerikaya geleceğimden sizlere de bahsetmiştim. 1 aydan fazladır Miami’deyiz, şimdilik çok şükür herşey yolunda, oğluşum ne zaman gelmek isterse beklemedeyiz

Ohhh maşallah ben de çok istedim yurtdısında nasip olmadi. doguma herkes yurtdısına giderken ben doğum için Türkiyeye geldim Hdhkdkd . Nasip…. Bebişin adına çok sevindim

En hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah bebişin

Bak onu hiç bilmiyorum hiç akıntıyla alakalı bi deneyimim olmadı. Bi sonraki randevun ne zaman ? Doktora bi sorsan mı

Hastanede doğuma giden iki kişi vardı bugün. Onlardan bi haber geldi mi? Göremedim de kaçırdım mı acaba sohbetleri. İyiler mi? Çıkmışlar mı?

Her girdigimde yeni bir bebiş haberi Allahım hepimizin evlatlarini bagislasin sarilik. Ve kuvezde olanlara tez sifa nasip eylesin, annelerimize bol saglik sabir versin
Benimde hemoroid firtladi yine ilk dogumum sonrasinda da olmustu 7 sene once ilk defa , bu sene agustos ayinda oldu 7. Ayimda birde smdi 37. Haftamdayim, persembe cati muayenesi olacagim zaten utangacim bir de doktor basurlarimi gorecek ne guzel kacmistilar iceri:)
Sanirim agır gobisten tekrarladi cunku ne kabizlik yasadim ne ikiniyorum Allahim evlatlarimizla sınamasın gececek elbet ama yinede agrısı fena hayat kalitem yerlerde yasayaniniz var mi bilmiyorum;(
Napicam nasil hizli geciricem kremler var sicak su banyosu falan ama dogumu tetikler mi bilemiyorum
Dogum yapan annelerim sizlerde durum nasil cikmadi mi
Sancı falan hissetmiyorum sukur ama son 2 defadir nstde sancimda cikti ,
zaten ilk dogumumda nisanım gelmisti sabah, kontrol sonrasi tum gun gezip,gece sırt ve belden vuran agrı ve surekli wc gitme istegi ile tum dolasimimi bosaltmistim, sabahinada dogurmusum tecrubemde var ama kestiremiyorum yinede nasil olacagini,
Sizlerden okuyuncada heyecanlanip dua ediyorum hepinize saglicakla alınsın kucaklara bebisler diye :) duygu durumum cok fena
Pat pat hergun yeni bebisimiz doguyor hani kasım anneleriydik hayırlısyla olsunda zamanı onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…