Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kuşum çok geçmiş olsun inşallah şifa olur sütün prensesime. Ne zaman çıktı sarılık?

Ah benim küçük prensesim ya, bol bol emzir halsizlikten zor kalkıyodur yavrum tabi ama öyle öyle atacak kuzucuk. Bi an önce toparlanır meleğin inşallah
Geçmiş olsun korkma Allahın izniyle bir şey olmaz şuan çok yüksek değil bol bol emzir 17 18den sonra küveze alabiliyorlar oğlumu öyle almışlardı 3 4 gün kalmıştı fototerapi görmüştü mavi ışık sonra düzeldi çok şükür

Kuşum çok geçmiş olsun inşallah şifa olur sütün prensesime. Ne zaman çıktı sarılık?
İnşallah askm ya 2. Günü başladı sonra hafif hafif yükseldi. İlk doğduğu gün bile daha enerjikti şimdi halsizleşti baya
fizyolojik yenidoğan sarılığıymış

Canım bol beslenmeye rağmen düzelmedi mi? Kaçıncı gün o kadar yükseldi

Canım çok teşekkür ederim detaylı bir şekilde yazdığın için. Hepsini deneyeceğim. Damlayı da kullandım bir kere. Düzenli bir şekilde devam edeyim. İnşallah bana da faydası olur.

Haklısınız Ama dediğiniz gibi illa ki geçecek. Güzel güzel anneliğinizin tadını çıkaracaksınız Dualarımız sizinle ve bebeğinizle
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepinizin bebekleri zamanında, sağlıkla gelir. Günde yarım saat görüyorum. Öyle güzel bir his ki. Hep yanımda olsa paha biçilemez olurdu diyorun. İnşallah Rabbim hepinize en güzel, en kolay şekilde nasip eder

Ah o ilaçlar insanı mahvediyor canım ya benim de saç diplerime kadar kızarıyordu yüzüm. Ama insan alısıyor içtikçe
Bende evde Heidi gibi geziyorum al yanaklı al yanaklı perşembe bitiyor artık inşallah
Canım 10 gün önce bende oldum antibiyotik veriyorlar ihtiyaç varsa ateşin yükselmesi daha tehlikeli, sen yine bir dr a görün

Geçmiş olsun şekeriniz yoksa sarımsak bal limon kürü ve bol sıvı ile çabucak atlatırsınız inşallah

Canım çok teşekkür ederim detaylı bir şekilde yazdığın için. Hepsini deneyeceğim. Damlayı da kullandım bir kere. Düzenli bir şekilde devam edeyim. İnşallah bana da faydası olur.
Olur hiç merak etme günde 3 kez düzenli kullan anca doldurur göğüsleri. Ama diğer söylediklerimle birlikte kullan

Canım bol beslenmeye rağmen düzelmedi mi? Kaçıncı gün o kadar yükseldi
Canım doğdu doğduğunda bir sıkıntı yoktu zaten 4 kilo doğdu eve geldik tam 1 hafta sonra çocuk sarardı kontrolde doktor sarılık var ama bol emzir geçer dedi öyle de yaptım ama demekki sütüm azdı yetmedi ona mama da ver demedi doktor sonra biz götürdük doktora çocuk sarardı diye ertesi günü kan tahlili yapıldı 20 çıkmıştı galiba hemen aradılar çıkınca çocuğu getirin küveze alalım sarılık tedavisi görecek dediler

Ya bu sizi zorladı mı. Benim dikisten sonra ilk lavaboya gittiğinde bayilan tanidiğim var
Hayır açıkçası hiç zorlamadı hatta durumundan kaynaklı kesti doktor yoksa sen bunu kesisiz de doğururdun demişti doktorum dediğim gibi vajinal varisim de vardı artı olarak Neden bayıldı çok anlayamadım ama korktu mu acaba

Bende evde Heidi gibi geziyorum al yanaklı al yanaklı perşembe bitiyor artık inşallah

Canım 10 gün önce bende oldum antibiyotik veriyorlar ihtiyaç varsa ateşin yükselmesi daha tehlikeli, sen yine bir dr a görün
Çarşamba kadın doğuma kontrolüm vardı ama yarın gideyim ben o zaman KBB ye mi gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…