Kaç damla veriyorsunuz burnunaYapılır ben yapt
Ben yapıyorım
Kaç haftalık bebişinizBenimki şu an 70 ml anne sütünü anca içiyor
25 günlükKaç haftalık bebişiniz
Tek seferde bırakma dediğiniz nedir? Mesajın başını bulamadım da
Manuel pompa ile üç beş kez yapınca çıkıyor bebeğin memeyi tutması kolaylaşıyor canımKızlar bebeğim hala küvözde. Onu emzirmek için bende hastanede kalıyorum
3 saatte bir emzirmeye gidiyoruz. Bebek güzel emebiliyor refleksleri güzel. Ama memeyi boşaltamıyo yoruluyor. Meme ucum çok çıkık değil nası çıkartabilirim onun etkisi olur mu
Yani emiyor ama doymadığı için biberonla ya süt ya da mama veriyo hemşireler bu 3 saatlik süre zarfında. Silikon uç evde onu sabah getirtebilirim evden ancak.
Canım sık yaptıramıyorum belki onun etkisi olabilir. Ama bebeklerimiz daha çok küçük olduğu için annemde 40 çıkana kadar kırk çeşit huy olurmuş. Bi de şey sorcam ya göbek bağı ne zaman düşüyor? Benim bebeğimin halen düşmedi.Allah kolaylık versin canım. Şey soracağım mesela çocuğa banyo yaptırdıktan sonra rahatlayıp uyku moduna geçmiyor mu? Ben de çok sık yaptıramadım göbek geç düştü bir de babası şehir dışına gidiyor sık sık. Tek başına zor oluyor. Ama yaptırdığımda rahatlayıp gevşiyor uykusu daha kolay oluyor.
Canım benim işime yaradı zaten yorumları da o şekilde puanı yüksek. Her bebek aynı tepkiyi verir mi bilmiyorum ama inş senin de işine yarar. Tek seferde bırakma iyice dene ilk birkaç gün ben olmuyor sandım sonra tekrar denedik ve memnun kaldık.
1 yaştan sonra testleri net sonuç verebiliyorsun hatta 15 aylik demisti sanırım. Sut ve süt urunlerinin3 gun birakiyorsun cocugu gözlemliyorum sonra yumurta ve ürünlerini. En çok bu ikisinin alerjisi görünüyormuş.Ay öylr anlamakta çok zor bencee direk testi olsa daha iyiydi.. reflu tanısı nası koyuldu
Evet benim de öyleydi 12. Gün civarı düştü önceki iki gün zıbınında bulaşmış halde görüyordumCanım sık yaptıramıyorum belki onun etkisi olabilir. Ama bebeklerimiz daha çok küçük olduğu için annemde 40 çıkana kadar kırk çeşit huy olurmuş. Bi de şey sorcam ya göbek bağı ne zaman düşüyor? Benim bebeğimin halen düşmedi.İki gündür kuru koyu renk göbek bağının kalıntısı oluyor kıyafete bulaşmış halde. Normal mi bu
Bizim de kaç gündür bu şekilde ama hala düşmedi bekliyoruz düşmesiniEvet benim de öyleydi 12. Gün civarı düştü önceki iki gün zıbınında bulaşmış halde görüyordum
Canım sık yaptıramıyorum belki onun etkisi olabilir. Ama bebeklerimiz daha çok küçük olduğu için annemde 40 çıkana kadar kırk çeşit huy olurmuş. Bi de şey sorcam ya göbek bağı ne zaman düşüyor? Benim bebeğimin halen düşmedi.İki gündür kuru koyu renk göbek bağının kalıntısı oluyor kıyafete bulaşmış halde. Normal mi bu
Eşim izinli kuzum senelik tüm izinlerini biriktirmişti bu zamanlar için allahtan o var yanımda bazen o alıyor oyalıyo biraz da bari bende bi saat falan uyuyorum maxKız uykusuzluk da zor ya çıldırır insan
Yalnız mısın yanında destekçin var mı
Memedeki damarlardan sert bir şeyler geçiyormuş hissi oluyor bendeKızlar sizde de süt gelirken memede bir sancıma oluyor mu? İkisinde birden oluyor bende. Tam da çocuğun acıkma saatine falan denk geliyor.
Sızlama şeklinde oluyor ara ara bendeKızlar sizde de süt gelirken memede bir sancıma oluyor mu? İkisinde birden oluyor bende. Tam da çocuğun acıkma saatine falan denk geliyor.
Benim bebeğim doymuyor yaBenimki şu an 70 ml anne sütünü anca içiyor
Benim bebeğim doymuyor yane kadar içtiğini görmek için sağıp verdim acaba sütüm mü yetmiyor diye ama 130 ml süt sağıp veriyorum içiyor üstüne meme istiyor acaba sütüm mü doyurucu değil diye düşünmeye başladım iştahının olması tabii ki çok güzel bir şey çok şükür ama öte yandan da dediğim gibi sütüm doyurucu ku değil acaba diye düşündüm
Benimki de sürekli istiyor ama kusuyor. Yani aslında aç oldukları için değil memede huzur buldukları için öyle yapıyorlarmış. Ama bilemwdim şimdi siz öyle diyince ben az mı veriyorum diye düşündümBenim bebeğim doymuyor yane kadar içtiğini görmek için sağıp verdim acaba sütüm mü yetmiyor diye ama 130 ml süt sağıp veriyorum içiyor üstüne meme istiyor acaba sütüm mü doyurucu değil diye düşünmeye başladım iştahının olması tabii ki çok güzel bir şey çok şükür ama öte yandan da dediğim gibi sütüm doyurucu ku değil acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?