2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı

sadece emdiği zaman emiyor emiyor uykuya dalıyor çekeyim memeyi diyorum tekrar emmeye başlıyor tam çekecekken bir türlü ayrılamıyor
en sonda da böyle oluyor işte hahshd

Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Canım bizde weleda var ben çok memnun kaldım sudocremi önermiyorlardı yenidoğana ama yine de emin değilim

Aç olsa anlardınız zaten siz onun annesisiniz en iyi siz bilirsiniz tabii ki benim oğlum sanırım memede huzur buluyor çünkü mesela memeyi bıraksa bile kucağımdan indirmiyorum huzurla uyuyor ama tam indiriyorum uyanıyor

Kızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Evet mıkırtı degil mi benim bebiste oyle kurbağalar geldi sarkıya basladilar diyorum bende
Napayim
KIzimda ilk hafta dustu, beyaz akinti vardi. Kiyafetine bulasiyordu kahverengi sekilde, doktor yaktı, kibrit gibi uzun bir cubukla degdirdi ucunda gumus varmis sanirim surunce, simsiyah oldu,yakmak eylemi degil yani islemin adı oyleymis, 1 hafta sonra tamamen gecti cok sukur,yikarken hasta gazli bezlerinden bantladik su gecirmez eczaneden alip, smdi normal dus aldiriyoru, iyi cok sukur, esimde evham yapmisti ama gecti sizde korkmayin

Benim su an kızımda 1 kere hafif oldu sudokrem kullandim dus aldirdim gecti cok sukur
Oglumda hastahanede cok kotu olmustu yanmisti resmen sagolsun hemsireler halletmisler, mustela, bepanthol ise yaramadı, sudocremi aldirmistim esime kalin tabaka olarak surmustum 2 kerr 3. Alt acisimda hafif isilik olarak kalmisti gecti sonra
Evde kendim bakincada olmamisti bir daha o kadar kotu
Smdide riske atmadim sudocrem buyuk boy aldim dogumdan 2 gun oncesi migrosta indirimdeydi
kalin tabaka olarak surun ince degil.

Hanimlar kac no bezdesiniz
Ben molfix 2 deyim 3 haftadir, sadece 2 hafta 1 kullandik smdide yine
bacaklari kipkirmizi ve 2 gundur cisi kaciriyor acaba 3 e mi gecsem bilemedim
Oglumda boyle oldu mu buyuge gecerdim
Ama daha 1 aylik cok mu erken bilemedim

Canım bizde weleda var ben çok memnun kaldım sudocremi önermiyorlardı yenidoğana ama yine de emin değilim
Evet onermiyorlar ama ben gecmeyince ben kullanmistim ogluma simdide kızıma kullandim sudokremi
Yine ondan aldim benimkileri o krem gecirdi mustela bepanthol malesef sanirim pisik oncesi surulmeli olusumdan once, olustuktan sonrasinda gecirmedi

Kızlar bugün karma ve zatürre aşısı olduk. Önce bi bacak sonra diğer bacak. İkisini de olurken ağlama esnasında mosmor oldu Alya cok korktum bugün ya hala kendime gelemedim
Malesef oyle oluyorlar kıyamam ya bgn nazlı olabilir korkma bakarak ol, rota ve menenjit yaptiracak misin biz yaptiracagiz ozel asi ya

Benim bebeğim yoğun bakımdayken çok kötü pişik olmuştu. Sudocrem götürdük. Kısa sürede geçti.

Bebek emerken diğer memeyi sağ canım öyle daha çok çıkıyor

Kızlar bugün karma ve zatürre aşısı olduk. Önce bi bacak sonra diğer bacak. İkisini de olurken ağlama esnasında mosmor oldu Alya cok korktum bugün ya hala kendime gelemedim

Geçmiş olsun canım şifa olsun yavruna inş. nasıl şimdi?? Ateş falan olabilir mi bşy dediler mi

Benim arada engel filan yok beşiği yatağa yapıştırdım bir kenarını da çıkardık ama yine de orda uyanıyor benim yanımda yatarken uyanmıyor yaramaz kız eşim dümdüz yatıyor zavallı sığalım diye

Canım aynı durumdayız ama ben bugün dayanamıyorumartık, yıkama kararı aldım. Herşeyi hazır uyanmasını bekliyorum. Ayy sanki ameliyat yapıyoruz gibi evde herşey önceden hazırladık teknik bi sıkıntı yaşamayalım diyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…