- 24 Temmuz 2024
- 415
- 443
- 23
- 35
Evet aranıyor gibi ağzı.Bizimki de birebir böyle. Ağzını da açıyor mu aç gibi ?
Bizimki bazen dediklerinize ek ağzını da açıyor. İkilemde kalıyorum aç mı yoksa sadece gaz mı diye. Bazen gazını ya da kakasını yapıyor ve sakinliyor.
6dan beri mücadele ediyorum..Başladı bizim ağlama saatleri kızlar yaa.
Ben dogdugu gunden beri bebegi beslemek icin hic uyandirmadim. Kendisi ne zaman aglarsa o zaman besledim. Ilk 15 gun zaten neredeyse saat basi uyaniyordu. 40indan sonra da 2-3 saati buldu besleme araligi. Simdilerde uyumadan yedigi miktara bagli olarak 3-4 saat uyuyor sukur.Merhaba hanımlar normalde aralık annesiydim ama 28 kasımda doğum yaptım, buraya da uğrayayım dedimdoğum yapalı 14 gün oldu, gece emzirmelerini 2.5 saat tutuyordum içim rahat etmiyor diye, 3 saate çıkarmalı mıyım sizler ne zaman 3 saate geçtiniz
Sarılık riskimiz yok çok şükür
Ağlamaya başlayınca sinirlerim bozuluyor artık ya. Doktor bugün 2.5 saatten fazla ağlarsa bilgim olsun dedii. Napcam ağlarken saat mi tutcam ya6dan beri mücadele ediyorum..
Benim de aşırı sinirlerim bozulmaya başladı oturup bağıra bağıra ağlıcam bende yakında.Ağlamaya başlayınca sinirlerim bozuluyor artık ya. Doktor bugün 2.5 saatten fazla ağlarsa bilgim olsun dedii. Napcam ağlarken saat mi tutcam ya
Ay kiyamam ona ya. Minicik midesi bir de kusuyor6 aya kadar kusar dedi canım maalesef bizim üst baş artık durmadan yıkanacak belli,aynı sizin gibiyiz sürekli her yerde bez var.Saçlarımız,ensemiz filan hep kusmuk
Merhaba hanımlar normalde aralık annesiydim ama 28 kasımda doğum yaptım, buraya da uğrayayım dedimdoğum yapalı 14 gün oldu, gece emzirmelerini 2.5 saat tutuyordum içim rahat etmiyor diye, 3 saate çıkarmalı mıyım sizler ne zaman 3 saate geçtiniz
Ya benim ilk bebek olduğu için gece emzirmesi konusunda biraz pimpirikliydim. Sarılık riski falan da geçince 3 saate çıkarayım diye düşündüm ama hala küçük mü bunun için bilemedim, çünkü artık bebek emerken uyuyakalıyorumBurası gece emzirmesi açısından saldım çayıra grubu sayılabilirSanıırm uyanana kadar emzirmeyen baya bir anne var canım. En başta şahsım
Ya benim ilk bebek olduğu için gece emzirmesi konusunda biraz pimpirikliydim. Sarılık riski falan da geçince 3 saate çıkarayım diye düşündüm ama hala küçük mü bunun için bilemedim, çünkü artık bebek emerken uyuyakalıyorum
Teşekkür ederim ya ben bu gece 3 saati deneyeyimÇoğumuzun da ilk bebek canım. Sen bize takılbence üçe çıkar kendine eziyet etme hatta dört saate alarm kur derim, o zaten dört saat dolmadan uyanır uyandırır seni de. Sarılık riski yoksa ve kilo alımı iyiyse benim kanaatim uyku da hem sen hem onun için çok önemli boş yere huzursuz etmek gibi geliyor bana. Bazı doktorlar 2.5 kilonun altındaki bebeklere ilk haftalar öneriyoruz gece uyandırmasını diyor.
Hele bir de uyuyakalıyorsan canım…
Ben de deneyeceğim bugün bakalım bizde işe yarayacak mıBanyo yaptırarak çözdük sorunu biz böyle zamanlarda
Bence bir süre daha 2.5 saat devam edebilirsinizMerhaba hanımlar normalde aralık annesiydim ama 28 kasımda doğum yaptım, buraya da uğrayayım dedimdoğum yapalı 14 gün oldu, gece emzirmelerini 2.5 saat tutuyordum içim rahat etmiyor diye, 3 saate çıkarmalı mıyım sizler ne zaman 3 saate geçtiniz
Bir daha olmaz inşallah ama olursa yapayımYüzüne üfle hemen
Bizimki kakasını yapınca ya da gaz çıkarınca da sakinleşmiyor o yüzden hiç emin olamıyorum hala aç mı yoksa değil miBizimki de birebir böyle. Ağzını da açıyor mu aç gibi ?
Bizimki bazen dediklerinize ek ağzını da açıyor. İkilemde kalıyorum aç mı yoksa sadece gaz mı diye. Bazen gazını ya da kakasını yapıyor ve sakinliyor.
İkinci hafta memleketimden ananemle birlikte dayım ve teyzelerim geldiler sonrasında da tek tük gelen giden oldu hepKızlar size bebek görmeye gelen oldu mu? Bana bugün geldiler eski ofisimden arklar. Çok erken diye içimden kızıyordum ama gelince bir iyi geldi ki normal hissettim. Akşamına da hazır evi temizledik ikram hazırladık diye başka gelmek isteyen bir dostu çağırdık aradan çıktıHatta bir iki kişi daha çağırdım ama müsait değillerdi. Bir taşla on kuş vurmak istedim
Evet hastaneden ciktiktan 2-3 gun sonra gelmislerdi. Iyiki de geldiler hem esim hem ben bitik durumdaydik, ben daha dogum yorgunlugunu atamamistim vs. Onlar sayesinde gunduz uykusu uyudum, dusa girdim vs. Ilk 10-15 annelerden kimse gelememisti, yurtdisinda oldugumuz icin. Edi ve budu yani esimle bendim ve ilk bebegimizdi. Cahiliye donemi yaniKızlar size bebek görmeye gelen oldu mu? Bana bugün geldiler eski ofisimden arklar. Çok erken diye içimden kızıyordum ama gelince bir iyi geldi ki normal hissettim. Akşamına da hazır evi temizledik ikram hazırladık diye başka gelmek isteyen bir dostu çağırdık aradan çıktıHatta bir iki kişi daha çağırdım ama müsait değillerdi. Bir taşla on kuş vurmak istedim
Belki sizin sicakliginizi istiyordur. Kucaginizda boyle kalp atisinizi da hissedecek sekilde sallanarak pispislamayi deneyebilirsin. Bizimki cogu zaman kucakta kafasi omzumda uyuyordu. Bir de bebegin atak haftalarini takip edin, o gunlerde/haftalarda ekstra hassas oluyorlar. Daha cok ilgi bekliyorlar, daha cok agliyorlar vs. Belki oyle bir donemdir.Bir daha olmaz inşallah ama olursa yapayım
Bizimki kakasını yapınca ya da gaz çıkarınca da sakinleşmiyor o yüzden hiç emin olamıyorum hala aç mı yoksa değil mi
İkinci hafta memleketimden ananemle birlikte dayım ve teyzelerim geldiler sonrasında da tek tük gelen giden oldu hep
Biz sarılık yüzünden iki gün hastanede kaldık buna rağmen doktorum gece üç saatte bir uyan demişti bizeMerhaba hanımlar normalde aralık annesiydim ama 28 kasımda doğum yaptım, buraya da uğrayayım dedimdoğum yapalı 14 gün oldu, gece emzirmelerini 2.5 saat tutuyordum içim rahat etmiyor diye, 3 saate çıkarmalı mıyım sizler ne zaman 3 saate geçtiniz
Evet 5. Haftadayız atak haftasıymış, omzumda veya göğsümde de durmuyor kıvrana kıvrana iki büklüm olup ağlamaya başlıyorBelki sizin sicakliginizi istiyordur. Kucaginizda boyle kalp atisinizi da hissedecek sekilde sallanarak pispislamayi deneyebilirsin. Bizimki cogu zaman kucakta kafasi omzumda uyuyordu. Bir de bebegin atak haftalarini takip edin, o gunlerde/haftalarda ekstra hassas oluyorlar. Daha cok ilgi bekliyorlar, daha cok agliyorlar vs. Belki oyle bir donemdir.
Bende arkadaşlara katılıyorum sarılık riski yok ve kilo alımı iyiyse uyandırmamak lazım. Alarm falan hak getire keşke uyanmasa şöyle 4 4 blok uykular yapsaaa ama çok uyanıyor yaaYa benim ilk bebek olduğu için gece emzirmesi konusunda biraz pimpirikliydim. Sarılık riski falan da geçince 3 saate çıkarayım diye düşündüm ama hala küçük mü bunun için bilemedim, çünkü artık bebek emerken uyuyakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?