2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Evet yumurtada mesela kan geldi bizimde iplik şekilde ama yoğurtta benek benek çıktı benim F fthyeli
Yazmış zaten djnddbd ipeksi19 sori bacim
ahah yine de sağol baciko

Analık cidden delilik ya dişlerimi sıkmaktan sızlıyorlar ısırcam yoksa

Kan görmedim ama pişik olunca şüphelendim ben de

Anladım canım yüzde yok bizim ama ense ve popo çok kızardı

Ben korkuyorum ya denemedim hiç 9a kafar beklemicek misiniz
Geçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım

Harikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjc

Harikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjc
Ayyy evet ben de dün yaptım am apirinç unu şeftali bsiküvi yaptım. Bitirdi hepsini yumurtayı da verdim şimdi 4-5 kaşık yedi şimdilik asayiş berkemal

Tereyağı hangi marka kullanıyorsun

Ben verdim canım bugün 3. Günümüz çok şükür birşey yok gibi
Maşallah maşallah inşallah bende de bir şey çıkmaz şimdilik bir Şey yoktu
Tereyağı hangi marka kullanıyorsun
Normalde içim kullanıyorum, bir de trabzon tereyağı almış bir tanıdığım onu eritip suyunu ve tortusunu almış sade yağ var ya sarı öyle kullanıyorum orijinal yağ olarak. Zeytinyağı da yine bir arkadaşın zeytin bahçesi var aydın da onlar yapıyor onlardan alıyorum

Tereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyle

Tereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyle
Yok daha önce çorbasına yumurtasına koymuştum yine. Dişi yok ama ezmek için dişe ihtiyacı yokmuş damakları güçlü olduğu için bit de yumuşak tırnağın yarısı kadar koparıp verdim öyle yedi direkt eline vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…