- 22 Ekim 2024
- 4.430
- 10.430
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.401
Evet yumurtada mesela kan geldi bizimde iplik şekilde ama yoğurtta benek benek çıktı benim F fthyeliBizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddnama ipeksi19 nin iki bebede de var alerji sute falan onunkilerde kakada kan çıkmış suanki minikte de vucudunda kırmızı kırmızı benekler oluşmuştu
Yazmış zaten djnddbdipeksi19 sori bacim
Analık cidden delilik yaValllahi ya isirasim geliyo alt dişi varmis gibi agzinda isirir şekline hetiriyor dudaklarini sesler cikariyor mem mem mem falan deli nsbxndnjd birden sevinip cirpiniyor falan eriyorumsabaha kadar ağlamamış gibi aşk doluyorum ajxbshdhjshdjd
Popo harici genel mi ya ben keçi yoğurdu verdim onda bi şey olmamıştı inek verdim poposu pişti ensesinde de kızarıklıklar var ben de bilemedimEvet bizim vücutta sinek ısırığı gibi kızarıklıklar oldu
Kan görmedim ama pişik olunca şüphelendim ben deBenim oğlumun süt alerjisi var , yoğurt hiç denemedim çünkü ek gıdadan önce belli oldu alerjisi , kakada iplik şeklinde kan olmuştu ben süt ürünü yediğimde , pipoda pişik de oluyor aynı zamanda ,sadece pişik belirti mi bilmiyorum
Anladım canım yüzde yok bizim ama ense ve popo çok kızardıBizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddnama ipeksi19 nin iki bebede de var alerji sute falan onunkilerde kakada kan çıkmış suanki minikte de vucudunda kırmızı kırmızı benekler oluşmuştu
Vardır muhtemelen sen zaten ek gıda dan önce de süt diyeti yapmıyor muydun canımPopo harici genel mi ya ben keçi yoğurdu verdim onda bi şey olmamıştı inek verdim poposu pişti ensesinde de kızarıklıklar var ben de bilemedim
Evet bi süre yaptım ama sonra yemeye başlamıştım sıkıntı olmamıştıVardır muhtemelen sen zaten ek gıda dan önce de süt diyeti yapmıyor muydun canım
Ben korkuyorum ya denemedim hiç 9a kafar beklemicek misinizNiyet ettim bugün kızıma yumurtanın beyazını vermeyeveren var mı hiç aranızda?
Geçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalımBen korkuyorum ya denemedim hiç 9a kafar beklemicek misiniz
Harikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjcGeçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım
Ayyy evet ben de dün yaptım am apirinç unu şeftali bsiküvi yaptım. Bitirdi hepsiniHarikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjc
Ben verdim canım bugün 3. GünümüzNiyet ettim bugün kızıma yumurtanın beyazını vermeyeveren var mı hiç aranızda?
Bize 6. Ay aşıları yapılırken sağlık ocağı ebemiz 7. Ay gibi beyazına başla alerjisi var mı yokmu görelim eğer varsa 9. Ay kızamık aşısını hastane ortamında yaptırırsınız demişti .Ben korkuyorum ya denemedim hiç 9a kafar beklemicek misiniz
Tereyağı hangi marka kullanıyorsunGeçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım
Maşallah maşallah inşallah bende de bir şey çıkmaz şimdilik bir Şey yoktuBen verdim canım bugün 3. Günümüzçok şükür birşey yok gibi
Normalde içim kullanıyorum, bir de trabzon tereyağı almış bir tanıdığım onu eritip suyunu ve tortusunu almış sade yağ var ya sarı öyle kullanıyorum orijinal yağ olarak. Zeytinyağı da yine bir arkadaşın zeytin bahçesi var aydın da onlar yapıyor onlardan alıyorumTereyağı hangi marka kullanıyorsun
Tereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyleGeçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım
Yok daha önce çorbasına yumurtasına koymuştum yine. Dişi yok ama ezmek için dişe ihtiyacı yokmuşTereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyle
Bende veriorum bse olmadi.cnmNiyet ettim bugün kızıma yumurtanın beyazını vermeyeveren var mı hiç aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?