2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Aktardan rezene anason karışımlı bi çay aldık günde iki kere içiyorum çok faydasını gördüm hoşaf içmeye devam çok şükür emdikçe artıyor

Ay sinir krizi sebebi. Tepki verseydin keşke zaten uyutmak çok zor

Maşallah darısı başımaa kaç kilo almıştınız ve neler yaptınız kilo vermek için ben 20 kilo aldım 10 kilosu gitti 10kilo benimle
10-12 civarı aldım. Bir şey yapmadım aslında akşamları daha az yiyorum sadece, abur cuburu kesebilsem daha çok gidecek muhtemelen. Kızım sağ olsun uyumaya direndiği için çoğu zamanım memede geçiyor onun etkisi sanırım

Ailelerden farklı bir şehirde yaşamak o kadar güzel ki kv ve annem geldi 15 gün kaldılar zor dayandım
Aynen valla zorluğu olsada güzel oluyor uzak olunca kafan rahat oluyor aynı şehirde olunca illa sık görüşmek zorunda kalıyoruz

En güzeli mesafe benimkiler illa gidicez dediler gitmedim evet sıkıcı bı bayram oldu ama en azından sinir hastası olmadim
Aynen valla biz orda fazla durmadık annemlere geçtik de çocuk mızmızlandığından durmadan emzirmeye çalıştım uyusun diye Bi tadını almadım

A annelikyolunda4 Geçmiş olsun canım. Mama artı anne sütü alıyordu dimi. Umarım düşer hemen
Sağol canım 3 gündür sadece anne sütü alıyordu… Keşke mam verseydim… Hayır anlamadığım çarşamba kontrolde 3390 geldi hatta doğum kilosu 3740 diye fazla düşmüş dediler bugün 3480 geldi kilo almış anne sütü verdiğimden beri yetersiz olsa kilo almazdı diye düşünüyorum nasıl sarılık olmuş anlamadım

Kızlar bebeğim 21 günlük oldu da 2 gecedir çok fazla gazı var hiç uyumadı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

1 ay üzeri bebişler için 3 numara öneriliyormuş zaten canım
Evet canım bizimki hastane biberonuna alıştığı için (ters çevirince bileğime damlatırdımm öle bir akış) benn aşama aşama zorlaştırdımm memeye alışşın die şuan 3 numara ve meme aynı anda emiyor. 5 numara versem meme reddi yapar çünküüdenedim 100 cc mamayı 3 numarada 14 dk bitirirken 5 numarada 7 dkda bitiriyor.

Ayy bunu bende yapıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…