- 20 Ocak 2020
- 5.174
- 2.523
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.021
Biz bugün 4 saat uyanmamışız iyi uyumuşuz ama 2 saattir de gaz çıkarıp çıkarıp ağlıyor uyumanın acısını çıkardı uyusa uyuyacağım büyük olan uyanmazsa tabii ama uyumuyorBiz de uyandık 2. Memedeyiz inşallah uyur ya çok uykum var
Biz de 2-6 arası uyuduk , 2,5 saattir kaka ve gaz için kıvranıyor anca çıkardı umarım uyur artıkBiz bugün 4 saat uyanmamışız iyi uyumuşuz ama 2 saattir de gaz çıkarıp çıkarıp ağlıyor uyumanın acısını çıkardı uyusa uyuyacağım büyük olan uyanmazsa tabii ama uyumuyor
Anneler için aşırı mantıklı da bizim babamız çok heyecanlı herşeyi kendisi takip etmek istiyor bezdum artıkAyy bunu bende yapıyorumm
Canım uzayan sarılık diye bir kavram var sizin öyle olabilir, yenidoğan sarılık 7.gün pik yapıp düşüşe geçiyor sonrasında tekrar yükseliyorsa uzayan sarılık oluyor. Bir çok sebebi var, annenin tiroid değeri bile etkiliyor, bebekten kan alıp detaylı bakıyorlar ama hiç endişe etme bir şekilde düzelecek çok çok geçmiş olsun kısa sürede çözülür evinize dönersiniz inşallahSağol canım 3 gündür sadece anne sütü alıyordu… Keşke mam verseydim… Hayır anlamadığım çarşamba kontrolde 3390 geldi hatta doğum kilosu 3740 diye fazla düşmüş dediler bugün 3480 geldi kilo almış anne sütü verdiğimden beri yetersiz olsa kilo almazdı diye düşünüyorum nasıl sarılık olmuş anlamadım
Gaz çıkarıyor ama yine ağlıyor gaz bombasına dönmüş resmen pırt pırt bitmiyor dün terasda oturduk öyle rüzgar falan da yoktu bu çocuğa ne oldu anlamadım 5 saattir kıvranıyor annem lahmacun yemişsin rahatsızlanır dedi ama ne alaka et ekmek sanki başka bişey mi yedim dedim emzirip koyuyorum ağlıyor yoruldum daha kahvaltı yapmadık eşim evde dinlensin diye kaldırmadım zaten hazırlayacak vaktim de olmadı bugünBiz de 2-6 arası uyuduk , 2,5 saattir kaka ve gaz için kıvranıyor anca çıkardı umarım uyur artık
Canım Doktor bize kesinlikle burnuna da Dokunmayın nörolojik gelişimi hala devam ediyor o yüzden iyi değil demişti . Benimde ailem dün burdaydı herkes kibir yaptı elini yıkamadan aldı bebeği aşırı sinir oldum kaç defa söyledim.Bizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttum
Baharatlı şeyler sütü etkiliyor diye öyle söylemiş olabilirler ama ben dün taze fasulye yedim benimki de aynı. Saat 12 ye geliyor 6 saattir ayaktayım durmuyorGaz çıkarıyor ama yine ağlıyor gaz bombasına dönmüş resmen pırt pırt bitmiyor dün terasda oturduk öyle rüzgar falan da yoktu bu çocuğa ne oldu anlamadım 5 saattir kıvranıyor annem lahmacun yemişsin rahatsızlanır dedi ama ne alaka et ekmek sanki başka bişey mi yedim dedim emzirip koyuyorum ağlıyor yoruldum daha kahvaltı yapmadık eşim evde dinlensin diye kaldırmadım zaten hazırlayacak vaktim de olmadı bugün
Amin inşallahCanım uzayan sarılık diye bir kavram var sizin öyle olabilir, yenidoğan sarılık 7.gün pik yapıp düşüşe geçiyor sonrasında tekrar yükseliyorsa uzayan sarılık oluyor. Bir çok sebebi var, annenin tiroid değeri bile etkiliyor, bebekten kan alıp detaylı bakıyorlar ama hiç endişe etme bir şekilde düzelecek çok çok geçmiş olsun kısa sürede çözülür evinize dönersiniz inşallah
Geçmiş olsun canımSağol canım 3 gündür sadece anne sütü alıyordu… Keşke mam verseydim… Hayır anlamadığım çarşamba kontrolde 3390 geldi hatta doğum kilosu 3740 diye fazla düşmüş dediler bugün 3480 geldi kilo almış anne sütü verdiğimden beri yetersiz olsa kilo almazdı diye düşünüyorum nasıl sarılık olmuş anlamadım
Inş kısa süre de geçer geçmiş olsun cnmAmin inşallahÖyle birşeyden bahsetmediler ama anne sütü yetersiz gelmiştir mama takviyesi yap yada sütünü sağıp ver ne kadar verdiğini bil dediler. Makine almadım şırıngayla dağıt 10ar dk ger iki göğüsü 20 ml çıkıyordu bende bebek daha iyi çeker diye düşünüp verdim ama yetmemiş sanırım
Benim görümcemin huyu illa ağlatarak sevecek o kadar söylüyorum aldırış etmiyor nazarı değmesin diye yapıyormuş burnunu uyanmazsa bende sıkıyorum ama öyle korkutacak şekilde değil zaten bizlerin dedikleri kimsenin umurunda değilCanım Doktor bize kesinlikle burnuna da Dokunmayın nörolojik gelişimi hala devam ediyor o yüzden iyi değil demişti . Benimde ailem dün burdaydı herkes kibir yaptı elini yıkamadan aldı bebeği aşırı sinir oldum kaç defa söyledim.
Bende aynı vaziyetteyim. Aynaya bakıp bakıp ağlıyorum halime. Oğlum da oyun oynamak istiyor çocukla oynayamıyorum odasına gidiyor sessiz sessiz oynuyor kendi kendine ağlamaktan mahvoldum. Uyusa ben de abisiyle ilgilensem biraz. …. Yemek yapmayı filan geçtim.ben başaramadım uyutmayı ya sabah 6 dan beri uyanık gazını çıkardı karnı tok altı temiz . Delircem sürekli memede kalmak istiyor kucaktan indiremiyorum
Hastaneden çıkarken banada demişlerdi baharatlı yasak diye ama ne buluyorsak yiyoruz biz şimdi ilk oğlumun mezarına gidiyoruz küçük oğlum arabaya binince direkt uyuyor Allah dan bende kaç saat uğraştım uyuması içinBaharatlı şeyler sütü etkiliyor diye öyle söylemiş olabilirler ama ben dün taze fasulye yedim benimki de aynı. Saat 12 ye geliyor 6 saattir ayaktayım durmuyor
Olan büyük çocuklara oluyor bizimki de telefonla oynuyor ancak ona kızıyoruz ama ilgi yok ki çocuk mecbur telefona sarıyor boş kalsak oyun oynayacakBende aynı vaziyetteyim. Aynaya bakıp bakıp ağlıyorum halime. Oğlum da oyun oynamak istiyor çocukla oynayamıyorum odasına gidiyor sessiz sessiz oynuyor kendi kendine ağlamaktan mahvoldum. Uyusa ben de abisiyle ilgilensem biraz. …. Yemek yapmayı filan geçtim.
Bizim de sürekliOlan büyük çocuklara oluyor bizimki de telefonla oynuyor ancak ona kızıyoruz ama ilgi yok ki çocuk mecbur telefona sarıyor boş kalsak oyun oynayacak
banyo yaptirsan canim oncesinde gaz masajı yapıp. Biraz karnına gelecek kadar suda sakince keyifle yıkasan belki uyur öncesinde doyurmakta iyi oluyor yorgunluktan iyi beslenemeyip geri uyanma olmuyor. Dün karnina masaj yaptim hem kaka hem gaz yapti sonra yikadim iyi uyudu.ben başaramadım uyutmayı ya sabah 6 dan beri uyanık gazını çıkardı karnı tok altı temiz . Delircem sürekli memede kalmak istiyor kucaktan indiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?