- 7 Ocak 2024
- 1.820
- 863
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.441
Kaldı 75 gün3.aydan sonra düzeliyormuş öyle diyollaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldı 75 gün3.aydan sonra düzeliyormuş öyle diyollaa![]()
Başka ne yapacaksın ki? Bugün benimki durmuyor dün misafirim geldi kek falan yaptım pusetinde beni izledi bugün tam tersi kahvaltı hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi, durmadı meme verdimKaldı 75 günHemşire bana kendini emzik gibi kullandırma dedi ama aksi mümkün değil ki
Genelde bir gün böyle bir gün uyuyor o şekilde geçiyor canım. Sütün varmı bebek çişini yapıyorsa temas istiyordur.Kızlar benim oğlan meme de uyumaya başladı memeden çekip koyduğum an basıyor çığlığı… Hiçbir işimi yapamıyorum böyle yaşamayan var mı
Bende genelde emzirirken yiyorum. Çocuklar anne bari sofrada emzirme diyorlarBaşka ne yapacaksın ki? Bugün benimki durmuyor dün misafirim geldi kek falan yaptım pusetinde beni izledi bugün tam tersi kahvaltı hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi, durmadı meme verdim![]()
Bende içeyim aklıma gelirse ilaçları bile unutuyorum bir tek troid ilacını içiyorum düzenliBir çay bardağı suya 1 - 1.5 çay kaşığı atıyorum. Yemeklere de kimyon ekliyordum aslında ama içmeye yeni başladım. Ne iyi gelecekse deniyorum işte ben de![]()
Benim 2 oğlanda 8 de kalkıyor 1 dk gecikmiyorlar küçüğü emzirip hemen kahvaltı hazırlıyorum o ağlamadan yiyoruz normalde asla o saatte yemezdim de kalkmazdım daMisal daha kahvaltı yapmadım çok açım![]()
Elenatal 3 kullanıyorum ben o baya vitamin comboBen de hap kullanmak istemiyorum kesin unuturum içmeyi bir işe de yaramazben bunları konuşmadım ya sanki hiçbir şey hatırlamıyorum. Hamileyken kötüyüm diyordum ama simdi daha kötüyüm
her şeyi unutuyorum vitamin takviyesi şart oldu.
Benim de geçenlerde biraz gazım vardı. Bir fincan rezene çayı içtim direkt kesildi. Gaz yapan şeyler yiyorsan muhakkak rezene iç bence her günBurası da sıcak benim ev biraz iyi kaynanam gil vantilatör çalıştırdığı halde evde durulmuyordu sıcaktan bende ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum kimyonlu suyu denemedim Bi bardağa ne kadar atıyorsunuz
Ben de unutuyorum her şeyiBende içeyim aklıma gelirse ilaçları bile unutuyorum bir tek troid ilacını içiyorum düzenli
Emzirirken de uygunsa ben de alayımElenatal 3 kullanıyorum ben o baya vitamin combo![]()
Elenatal 3 zaten doğum sonrası emzirme dönemi için, Elenatal 2 de hamilelik için. Ben ikisinden de memnun kaldım.Emzirirken de uygunsa ben de alayımiyice dengesiz oldum
![]()
Bende onu kullanıyorum ama düzenli içemiyorum ya unutuyorum hepElenatal 3 zaten doğum sonrası emzirme dönemi için, Elenatal 2 de hamilelik için. Ben ikisinden de memnun kaldım.![]()
Rezene yi her gün içmiyorum da rahatsızlanınca içiyordum aslında her gün içsek onlarda rahatsız olmazBenim de geçenlerde biraz gazım vardı. Bir fincan rezene çayı içtim direkt kesildi. Gaz yapan şeyler yiyorsan muhakkak rezene iç bence her gün
Valla b12 iğnesi yaptırıyorum ona rağmen aklım gitmiş demir ilacı yazıldı doğum sonrasında bir tane bile içmedim her gün unutuyorumBen de unutuyorum her şeyibunun için de ilaç lazım
Ben gaz yapan hiçbir şey yememeye çalışıyorum zaten ama geçenlerde bir gün oldu işte sanırım dondurma yedim diye gazlanmıştımRezene yi her gün içmiyorum da rahatsızlanınca içiyordum aslında her gün içsek onlarda rahatsız olmaz
Ben içiyorum canım sabahları demir ve kahvaltı sonrası elenatal takviyelerine devam ediyorum aynı hamilelikteki gibi. Çok bi unutkanlık yok belki bu takviye sayesindedir. Yoksa çocuğa koşma telaşı var hepimizde, unutursak da çok normal yani.Bende onu kullanıyorum ama düzenli içemiyorum ya unutuyorum hep![]()
Biz de kullanıyoruz canım. Ben de d vitamini dışında bir şey vermek istemezdim ama gerçekten faydalı. Çoğu doktorun önerdiği damla zaten. Yavrum ağlamaktan kıpkırmızı olmasın uykusu bölünmesin diye içmesi gerekli diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum.Kızlar bizde sab simplex e başladık düzenli 6 saatte 1 kullanıyoruz 10 damla şeklinde 3 gündür nefes aldım biraz uyudum çok şükür. İlacı verince ilk 1 saat sancıları sıklaşıyor devamlı gıcırdıyor sonra gazını çıkarıyor çiçek gibi oluyor. İlaç vermemek için direndim ama daha dayanamadım uykusuzluk bitirdi beni![]()
D vitamini de gaz yapıyor malesefBiz de kullanıyoruz canım. Ben de d vitamini dışında bir şey vermek istemezdim ama gerçekten faydalı. Çoğu doktorun önerdiği damla zaten. Yavrum ağlamaktan kıpkırmızı olmasın uykusu bölünmesin diye içmesi gerekli diye düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum.![]()