2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ana kucağını kullanan varmı çok mu erken kullanıyorum bebeğim çok sevdi koyunca sakinleşiyor uyuyor ordan alıp yatağına koyuyorum en alt kademesini kullanıyorum hafif yatay vaziyette oluyor

Kızlar ana kucağını kullanan varmı çok mu erken kullanıyorum bebeğim çok sevdi koyunca sakinleşiyor uyuyor ordan alıp yatağına koyuyorum en alt kademesini kullanıyorum hafif yatay vaziyette oluyor
Ben dün kullanmaya başladım. Çok sevdi Mercan. Zaten yenidoğana uygun diye biliyorum. Kullanmaya devam

Bizimki 3kg ustune uygundur diyor, biz hastaneden ciktigimizdan beri kullaniyoruz.

Ben hala başvurumu yapmadım ya. Konuşuldu daha önce ama bana özet geçebilir misiniz nasıl nereye başvuru yapıyorduk?
İlk öğretmenim ailem diye bi uygulama var onu indir. E devlet şifresi ile giriş yapılıyo. Orda çocuk ekliyosun otomatik alıyo e devletten bilgileri. Rehber kısmında da başvuru yeri var

Ben deliricem bebek gormeye gelicek komşular az önce haber gönderdiler ev perişan bebek durmuyo eşim anasının evinde tadilat varmış yardıma memlekete gitti kızım gezide bebek zerre durmuyo gerçekten ağlamak istiyorum ne hazırlayıp koyucam milletin önüne

Elleri boş gelmesin bir zahmet ama ben böyle durumlarda yemeksepetinde favori pastanemden tatlı ve börek sipariş ediyorum canım. Kendi evimi temizleme ve yemek yapma zamanı zar zor buluyorum misafirlere bir şey hazırlayacak değilim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…