2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım müsait değilim deseydin keşke, bişey koymanada gerek yok ansızın geliyorlar sonuçta

Ben bugün yine uyutamıyorum yatağında ya, sadece koynuma sokulup sakinliyor. Yemek yok çamaşırlar salonun ortasında katlanmayı bekliyor ben daha geceliğimi çıkaramadım. Bir gün çok güzel uyuyor bir gün uyumuyor nasıl düzene girecek bu

Bugün bizde aynı durumdayız 1 saat uyudu o ara kalkıp sarma sarıp pişirdim 2 kişiye yetecek kadar uyutuyorum yerine bırakınca ıkınıp ağlıyor biraz önce büyüğü durmuyor diye dışarı çıkardım rüzgarı görünce uyudu ama yarım saat zor durduk geri yukarı çıktık uyutmak için

Bizde öyleyiz cnm bir gün full meme bir gün full uyku. Bazen acıyorum nasıl uyumadan böyle duruyor.

Kızlar benimki de memeyi 10-15 dk emip uyuyor çektiğim an uyanıp ağlama seansı başlıyor. Hem uyuması kötü diğer memeye geçiremiyorum hemde hemen uyanmadı

Bugün de benim oğluş süt kustu biraz geri çıkardı yani. Fazla emzirmişim bugün sanırım Sonra arandı baya ama 4 saat emzirmedim korktum yine kusar diye. Ama az önce tekrar emzirdim sorun yoktu. Sizde de oluyor mu ya

Oluyor canım çok içtiğinde. Ama ben emziriyorum imkanı yok durmaz memesiz o kadar , bugün saat başı memedeyiz mesela

Kızlar benimki de memeyi 10-15 dk emip uyuyor çektiğim an uyanıp ağlama seansı başlıyor. Hem uyuması kötü diğer memeye geçiremiyorum hemde hemen uyanmadı
Temas bağımlısı benimki de, emmese bile memede olmak istiyor. Emzik veriyorum arada ama almıyor bazen gerçeğini istiyor. Uyumaması için de sürekli memeyi çekiyormuş gibi yap emmeye devam ediyorlar hatta hemşireler totosuna hafiften vurursan uyanır diyorlardı.

Oluyor canım çok içtiğinde. Ama ben emziriyorum imkanı yok durmaz memesiz o kadar , bugün saat başı memedeyiz mesela
Benim 1 saat emzirdiğim seanslar da oluyordu ama hiç kusmamıştı. Bugün bi fazla gelmiş demek ki ☹ Her gün farklı geçiyor gerçekten, birde gündüzleri normalde kucağımda uyutup yataş mini yataklar varya ona koyardım, salonda yanımda uyurdu. Çok seviyor o yatağı ama bugün ona koyar koymaz da çığlık çığlığa ağladı. Kucakta uyudu terden geberdim tüm gün.

Totosuna vurunca aksine uyuyor benim ki ama memeyi çekme doğru sanırım

Bizimki çok mızmız bugün ya memede bile mızmız bir yeri mi ağrıyor bir şeyi mi var anlamıyorum ki.

Bizimki çok mızmız bugün ya memede bile mızmız bir yeri mi ağrıyor bir şeyi mi var anlamıyorum ki.
Sab simplex aslında rahatlatır ama. Her gün farklı işte. Belki damlaya rağmen hala gazı vardır ya da kakasını yapamamıştır. Benimki çıkartana kadar çok mızmız oluyor sonra mayışıyor rahatlıyor

Onları da yaptı canım ya , yetişkin gibi gaz çıkardı yine mızmız. Bu ataklar bir geliyor bir gidiyor herhalde şuan göğsümde uyudu çok şükür . Pert oldum yine bugün

Valla bugün gazda kaka da yaptı şu saat oldu hala doğru düzgün uyumadı başım çatlayacak 7 de uyanmıştık

Valla bugün gazda kaka da yaptı şu saat oldu hala doğru düzgün uyumadı başım çatlayacak 7 de uyanmıştık
Bizimki pes etti artık . Koydum yatağına kolları açmış baygın halde inşallah bir kaç saat uyur. Sürekli emdiği için deli gibi süt üretiyorum ya mastit olcam bu gidişle

Lohusalık sürecinizde en nefret ettğiniz cümle neydi kızlar benimki “aç bu çocuk” ayy annemde kayınvalidemde ilk 15 gün sürekli bunu söylediler
“Geğrekleri batar belinden tut” , hatta eşimin ablası belini sardı filan çözdük tabi hemen bir de “çocuk uyuyunca sen de uyu “ herkes istisnasız bunu söylüyor ben uyurken diğer işleri de siz yapın o zaman diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…