2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bakayım teşekkür ederim
evet ben de krem kullanmak istemem aslında ama kafam karıştı bazı arkadaşlar kullanmış. Teşekkür ederim

Ben ve eşim dışında öpen temas eden yok aslında her gün banyo da yaptırıyorum ama artıyor sanki. doktor krem vs. önerdi mi peki
Bizim de eşim ve ben dışında kimse öpmüyor ama Dr siz de öpmeyin dedi. Cildi hassas olduğu için teması minimuma indirin dedi. Nemlendirmek için mustela ya da biodermayı önerdi

Hepsini yapıyorum canım ama artan bir şey göremiyorum bu da beni üzüyor sende durumlar nasıl
Sutunuzun az oldugunu niye dusunuyorsunuz? Bebeginiz kilo aliyorsa ve duzenli cisini yapiyorsa aslinda yeterli besleniyor demek. Yeterli kilo alimi yoksa pompayla sagip emzirmenin uzerine sagdiginiz sutu verin diyorlar. O sekilde hem sut uretiminiz artiyor, hem de bebek kilo aliyor

Kızlar doğumdan sonra çatlayan var mı? Hamilelikte sıfırken doğumdan sonra karnım düzelirken yanlarda çatlaklar oluşmuş

Kızlar Aptamil’in İlkadımlarım uygulamasında canlı eğitimler oluyor, şuanda doğumdan itibaren uyku rutini eğitimi var çok güzel bilgiler not aldım, zoom üzerinden oluyor eğitimler ücretsiz, sürekli farklı farklı eğitimler oluyor bilginiz olsun

Oğlum bizim gözümüzde hiç kilo almamış gibi gözüküyordu maşallah bugün kontrole götürdüm iyi kilo almış ben en fazla 500 gram almıştır diye düşündüm kendime kızıyordum çocuğu doğru düzgün emzirmiyorum hemen ağzından çekiyorum diye sizleri de okudukça benim emzirdiğimle gelişmez diyordum sizler mama takviyesi yapıyorsunuz sağdığınızı veriyorsunuz falan diye kafası 37 cm boyu 54 cm geldi iyi mi diye soramadım odaya arka arkaya girdiler soracaklarımı unuttum sağlık ocağındaki ebeye

Bildigim, doktorlar dogum kilosu uzerine kac kg aldigina gore gelisimi iyi kotu diye yorumluyorlar. Ilk ay icinde 1kga yakin almasini bekliyorlar. Bu civarda aldiysa iyidir

Maşallah canım gayet iyi, bizim de sizden 2 cm fazla

Nekadar kilo almış canım? Bizimkinin de boyu geçen hafta 54 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…