- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.761
Öncelikle geçmiş olsun canım. Süt için en önemlileri 3lt su, uyku ve sıfır stres. Gıda sonra geliyor. Bana yarayanları ve sık tükettiklerimi yazayım:Merhaba bebeğim 15 günlük şekeri düşük çıktığı için bir gece yoğun bakımda kaldı. Sebebi araştırıldığında anne sütünün az gelmesi ile bebeğin aç kaldığı bildirildi. Böyle olunca mama takviyesine başladık. Benimle aynı durumda olan var mı ? Mama takviyesi yapan bar mı ? Süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ?
Banada yetersiz beslenmeden sarılık olur dedikleri için günde 2-3 kez mama veriyorum 1 er ölçek, sütünü sağım yap hem ne kadar geldiğini görürsün hem de sütün artar.Merhaba bebeğim 15 günlük şekeri düşük çıktığı için bir gece yoğun bakımda kaldı. Sebebi araştırıldığında anne sütünün az gelmesi ile bebeğin aç kaldığı bildirildi. Böyle olunca mama takviyesine başladık. Benimle aynı durumda olan var mı ? Mama takviyesi yapan bar mı ? Süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ?
Vişne suyu iç anlık etki yapıyor amaMerhaba bebeğim 15 günlük şekeri düşük çıktığı için bir gece yoğun bakımda kaldı. Sebebi araştırıldığında anne sütünün az gelmesi ile bebeğin aç kaldığı bildirildi. Böyle olunca mama takviyesine başladık. Benimle aynı durumda olan var mı ? Mama takviyesi yapan bar mı ? Süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ?
Kuru dut, kuru üzüm, hurma, kayısı, inciri kaynatıyorum suyunu da içiyorum içindekileri de yiyorum, bestlak damla, su, tahin helvasıMerhaba bebeğim 15 günlük şekeri düşük çıktığı için bir gece yoğun bakımda kaldı. Sebebi araştırıldığında anne sütünün az gelmesi ile bebeğin aç kaldığı bildirildi. Böyle olunca mama takviyesine başladık. Benimle aynı durumda olan var mı ? Mama takviyesi yapan bar mı ? Süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ?
Bakır mı taktılar hormonlu mu seçenek sunuyorlar mıBen devlette yaptırdım, daha adet görmedim. 3 gün öncesi bhcg değeri ile gebelik olmadığına bakarak yaptılar.
Canım orda güvenli hissettiği için ayrılmak istemiyor, zor bu süreç ama geçiciKızlar çıldırıcam 13.30dan beri uyumadı bebeğim sürekli memede uyuyor koyduğum an uyanıyor az önce mama da verdim uyusun diye yok hala aynı ne zaman düzelecek bunlar
Herkes mi aynı bilmiyorum ki tuvalete gidemedim bugün kanamam hep dışına geçmiş falan, 2de zor uyudu aksi gibi uykum da gelmiyorCanım orda güvenli hissettiği için ayrılmak istemiyor, zor bu süreç ama geçici
Emzik veriyor musun canım? Biraz emince hemen emzik versen ona alıştırsanHerkes mi aynı bilmiyorum ki tuvalete gidemedim bugün kanamam hep dışına geçmiş falan, 2de zor uyudu aksi gibi uykum da gelmiyor
Bizde önce isilik gibi kırmızı noktalar çıkıp sonra böyle pul pul dökülüyor. Cildi atopik , öpme ve temas olmasın dedi Dr. Günlük banyo ve bunaldıkça yüzünü yıkıyoruz epey azaldı.Kızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Bizimkinde de var canım, mustelanın kremini kullanıyoruz, doktor bilgisindeKızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Ben ve eşim dışında öpen temas eden yok aslında her gün banyo da yaptırıyorum ama artıyor sanki. doktor krem vs. önerdi mi pekiBizde önce isilik gibi kırmızı noktalar çıkıp sonra böyle pul pul dökülüyor. Cildi atopik , öpme ve temas olmasın dedi Dr. Günlük banyo ve bunaldıkça yüzünü yıkıyoruz epey azaldı.
Hangi kremm ben de alayım işe yarıyor muBizimkinde de var canım, mustelanın kremini kullanıyoruz, doktor bilgisinde
Bizim kafasinda var, vucudunda da kirmizi kirmizi noktalar var. Doktor la roche posay’in su kremini ve dus jelini onerdi. Onunla yikadik dun.Kızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Evet kızım dada var hem pütür pütür hem kuru dr götürdüm 3 ay Krem önermiyoruz dedi vermedi ama memleketten saf zeytinyağı getirttim az bişey onu sürüyorum pişige falan çok iyi geliyo günde bir kez fazla degilKızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Bakayım teşekkür ederimBizim kafasinda var, vucudunda da kirmizi kirmizi noktalar var. Doktor la roche posay’in su kremini ve dus jelini onerdi. Onunla yikadik dun.
Gel Lavant Lipikar AP+ La Roche Posay Crème lavante pour le bain quotidien à la place de savon lamer
Lipikar Baume La Roche Posay
Crème hydratante
evet ben de krem kullanmak istemem aslında ama kafam karıştı bazı arkadaşlar kullanmış. Teşekkür ederimEvet kızım dada var hem pütür pütür hem kuru dr götürdüm 3 ay Krem önermiyoruz dedi vermedi ama memleketten saf zeytinyağı getirttim az bişey onu sürüyorum pişige falan çok iyi geliyo günde bir kez fazla degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?