2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yanıma desene ve bisküvi falan alıyorum bende. Tuvalete gidemiyorum ya basıyor çığlığı şaka gibi sensör var sanki

Merhaba bebeğim 15 günlük şekeri düşük çıktığı için bir gece yoğun bakımda kaldı. Sebebi araştırıldığında anne sütünün az gelmesi ile bebeğin aç kaldığı bildirildi. Böyle olunca mama takviyesine başladık. Benimle aynı durumda olan var mı ? Mama takviyesi yapan bar mı ? Süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ?

Öncelikle geçmiş olsun canım. Süt için en önemlileri 3lt su, uyku ve sıfır stres. Gıda sonra geliyor. Bana yarayanları ve sık tükettiklerimi yazayım:

Ebebek promalt ve bestlak damla
Dereotu
Kayısı komposto
Ceviz, kuru üzüm, kuru dut
Havuç
Yumurta

Banada yetersiz beslenmeden sarılık olur dedikleri için günde 2-3 kez mama veriyorum 1 er ölçek, sütünü sağım yap hem ne kadar geldiğini görürsün hem de sütün artar.

Vişne suyu iç anlık etki yapıyor ama

Kuru dut, kuru üzüm, hurma, kayısı, inciri kaynatıyorum suyunu da içiyorum içindekileri de yiyorum, bestlak damla, su, tahin helvası

Kızlar çıldırıcam 13.30dan beri uyumadı bebeğim sürekli memede uyuyor koyduğum an uyanıyor az önce mama da verdim uyusun diye yok hala aynı ne zaman düzelecek bunlar

Saat 21.30da banyo yaptırıp yatak odasına uyutmaya getirdim onun öncesinde mama da içmişti. Memeyi ağzına alır almaz uyudu tabi ama beni emzik yaparak. Belki erken uyur eşimle vakit geçirir demiştim ikimiz de uyumuşuz şimdi uyandım kaç defa elinden kurtulmaya çalıştım bırakmadı ne zaman bıraksam uyandı. Eşim de salonda uyuyakalmış......

Kızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Bizde önce isilik gibi kırmızı noktalar çıkıp sonra böyle pul pul dökülüyor. Cildi atopik , öpme ve temas olmasın dedi Dr. Günlük banyo ve bunaldıkça yüzünü yıkıyoruz epey azaldı.

Bizde önce isilik gibi kırmızı noktalar çıkıp sonra böyle pul pul dökülüyor. Cildi atopik , öpme ve temas olmasın dedi Dr. Günlük banyo ve bunaldıkça yüzünü yıkıyoruz epey azaldı.
Ben ve eşim dışında öpen temas eden yok aslında her gün banyo da yaptırıyorum ama artıyor sanki. doktor krem vs. önerdi mi peki

Kızlar bebeğinin yüzünde böyle kuruma olan var mı? Niye böyle oldu doktora götürmeli miyim
Eki Görüntüle 3606101
Bizim kafasinda var, vucudunda da kirmizi kirmizi noktalar var. Doktor la roche posay’in su kremini ve dus jelini onerdi. Onunla yikadik dun.
Gel Lavant Lipikar AP+ La Roche Posay Crème lavante pour le bain quotidien à la place de savon lamer
Lipikar Baume La Roche Posay
Crème hydratante

Eki Görüntüle 3606101
Evet kızım dada var hem pütür pütür hem kuru dr götürdüm 3 ay Krem önermiyoruz dedi vermedi ama memleketten saf zeytinyağı getirttim az bişey onu sürüyorum pişige falan çok iyi geliyo günde bir kez fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…