2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yemege mi gelicekler ki? Ben gecen kek yaptim, ona bile gelen arkadaslarim sasirdi insanlarin bu beklentiyle gelmesi lazim bebekli eve.
yok yemeğe gelmeyecekler zaten gelselerde yemek yok şuan kendim de açım Doğa yine uyandı ve bırakmıyor. Kesinlikle öyle zaten beklentileri var sa da hayal kırıklığına uğrayacaklar ben kendi karnımı zor doyuruyorum

Küvezde kalanlaeın sıkıntısı hepp görmek içinm aynı yöne yatırıyorlaryaa bizimkide kendisi asla sola yatmıyor sağ taraf düzleşmiş hatta boyun ultrasonu fln çektirdim ben canım kaslarda kısalma oldumu diye çok şükür yok ama elimden geldiğince sola çeviriyorum gece gün içindede düz kafa yastığında yatırıyorum sürekli yanındaysam ama kusarsa fln dikkat et yanındaylen kullan

Bende elimden geldiğince döndürüyorum canım ama kafa yastığını felan hiç sevmiyor ağlamaya başlıyor, napacam bilmiyorum, kendiliğinden büyüdükçe düzlemez mi ki doktoru hiç düzelmezse kafa maskeleri var onlardan yapılır felan demişti

Genelde düzelir diyorlar bebek dönmeye başladıkça ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok çabuk toparlıyor çok cabuk düzleşiyor

Darısı başıma daha kahvaltı edemedim evi b.k götürüyor resmen
Hepimiz aynı durumdayız canımm. Temizliği düşünme o kadar, robot süpürge ve dyson’a şükrediyorum ben de. Kendini o kadar aç bırakma önemli olan o. Ben öyle durumlarda hızlıca ebebek promalt içiyorum ve dereotu yiyorum. Öyle bile süt toplanıyor biraz.

Molfiks kullanıyorum 2 güzel di taşirma yapmaya başladı küçüldü diye 3 geçtim bu sefer pişik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…