Olabilir çünkü bezler büyüdükçe bence kaliteleri azalıyor, ki geçen gün fark ettiğim bir durum bizim pedlerimizin bile kalitesi ciddi bozulmuş, inanılmaz kötü. Cildim hassastır, beni bile rahatsız ettiğini düşünürsek bebeklerimize hayli hayli zor.
Bu arada hangi marka kullandığınızı bilmiyorum ama bazı markaların da kendi içinde modelleri var ve modellerin bedenleri arasında da farklar oluyor. Ben mesela prima premium care kullanıyorum, yoktu aktif aldım, aktifler bir tık daha ufak. Aynı şekilde bir ara sleepy aldım onlar 1 beden neredeyse daha ufak ve arkalari bir tık daha kısa. Prima pahalı oluyor derseniz sleepy nin de premium plus diye bir modelini gördüm isterseniz veya natural ve bio natural diye iki ayrı modeli daha var. İsterseniz onlara da bir bakın. Ben bio natural denedim arkadasimin tavsiyesi ile hiç rahat edemedi cok tahriş oldu ama doktoru demişti ki en iyisi aslında eski usul bezler kaynatmaya gönüllü iseniz yoksa deneyip bulacaksınız her bebeğin tercihi farklı oluyor kimi en ucuzu ile rahat ediyor kimi en pahalisi ile demişti.
Elinizde kalanlar için de ara ara takarak eritin veya cok ufaksa saglik ocağına goturebilirsiniz ben öyle yapıyorum, ihtiyacı olanlara veriyorlar.