- 15 Aralık 2011
- 941
- 1.424
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.801
Bakır mı taktılar hormonlu mu seçenek sunuyorlar mı
Ben 2 defa mirena yani hormonlu spiral taktırdım vücudum kabul etmiyor kayıyor. Bakır taktırdım o yüzden o da çok kanama yaptı onuda çıkartırdım. Bir sorun yoksa sizde bence hormonlu olanı kullanın kanamanız azalıyor bakıra göre koruyuculuğu daha güzel regl ağrılarınız azalıyor ve rahim içinde oluşabilecek kötü huylu şeyleri minimal düzeyde tutuyor. Dr ilaçlı için rapor çıkarıyor siz yinede biraz ücret ödeyip eczaneden alıyorsunuz doktorunuz takıyor.Canım benim tanıdıktı doktorum, o nedenle bakır takıldı, ve sormadı bile bana hormonlu mu olsun diye. Ama rutinde nasıldır inanın bilmiyorum. İsterseniz sorabilirim.
Kendisine kontrolde danışayım çok teşekkür ederimBen 2 defa mirena yani hormonlu spiral taktırdım vücudum kabul etmiyor kayıyor. Bakır taktırdım o yüzden o da çok kanama yaptı onuda çıkartırdım. Bir sorun yoksa sizde bence hormonlu olanı kullanın kanamanız azalıyor bakıra göre koruyuculuğu daha güzel regl ağrılarınız azalıyor ve rahim içinde oluşabilecek kötü huylu şeyleri minimal düzeyde tutuyor. Dr ilaçlı için rapor çıkarıyor siz yinede biraz ücret ödeyip eczaneden alıyorsunuz doktorunuz takıyor.
Bu arada benim meme ucumda büyük, emerken zaten onu eziyorlar yassı hale geliyor bilmiyorum bir sorun olmadı bizde. Bence siz en kısa sürede yaptırın. Emmeyi geçtim konuşmada filan da sorun yaratıyormuş ilerde.
Ac karna goturmedim. Yanlis hatirlamiyorsam muayenehaneye girmeden once arabada emzirmistim hatta.Kenny34 91nana91 kızlar selam tekrardan. Bebeğiniz dil bağı operasyonu geçirirken aç karna mı götürmüştünüz hatırlıyor musunuz ? Yarın sabah bebeğimin dil bağı kbb tarafından kesilecek . Genel Anestezi verilmeyecek . Ama steril olması açısından ameliyathanede gerçekleşecek.
Diğer sorum ise ameliyathanede yapıldı ise anne girebiliyor mu bebekle hirlikte ? Herhangi bir dikiş ya da kanama oldu mu? Ve bebek çıkar çıkmaz emmeye başlayabildi mi ? Benim memeyi şusn ememiyor . Olurda dil bağı kesildikten donra hemen yine memeyi ememezse biberonla beslenebilecek mi? Çok soru sordum kusura bakmayın ama küçük bi operasyonda olsa anne olarak tedirginim
Çol sağolun rahatladı içimAc karna goturmedim. Yanlis hatirlamiyorsam muayenehaneye girmeden once arabada emzirmistim hatta.
Ameliyathanede olmadi, dis hekiminin muayenehanesinde oldu ama bebegi ebeyle birlikte aldilar, ben girmedim islem yapilan odaya. Anestezi yapilmadi bizde, sadece o bölgeyi uyuşturdular. Toplam 1 dk filan surdu, hemen getirdiler bebegi. Giderken ağladı benden aldılar diye ama geldiginde ağlamıyordu. Hemen emzirmemi istediler. Ebe dogru emiyor mu diye kontrol etti. Dikis vs. olmadi. Kan 1 damla uzerime bulasmisti emzirirken sanirim ama gercekten kucuk bi lekeydi sonradan farkettim. Bir kanama da olmuyor yani.
Cok basit bir operasyon, gecmis olsun simdiden.
Kızlar kullanıp, bebişin pişiğini geçiren pişik kremi önerir misiniz? Bepanthol ve sudocrem dışında.
Ameliyathanede anestezi ile olduğu için 3 saat açlık istediler. Kanama dikiş olmadı. Ameliyathane olduğu için kimseyi almıyorlar. İşlemden yarım saat sonra emzirmemi istediler emdiğini görünce eve gönderdilerKenny34 91nana91 kızlar selam tekrardan. Bebeğiniz dil bağı operasyonu geçirirken aç karna mı götürmüştünüz hatırlıyor musunuz ? Yarın sabah bebeğimin dil bağı kbb tarafından kesilecek . Genel Anestezi verilmeyecek . Ama steril olması açısından ameliyathanede gerçekleşecek.
Diğer sorum ise ameliyathanede yapıldı ise anne girebiliyor mu bebekle hirlikte ? Herhangi bir dikiş ya da kanama oldu mu? Ve bebek çıkar çıkmaz emmeye başlayabildi mi ? Benim memeyi şusn ememiyor . Olurda dil bağı kesildikten donra hemen yine memeyi ememezse biberonla beslenebilecek mi? Çok soru sordum kusura bakmayın ama küçük bi operasyonda olsa anne olarak tedirginim
Evet aklımda mustela var onu alacağım sanırım. Makatı kızarık başka bir yerinde yok krem sürüyorum ama tam olarak geçmiyor. Kaka yaptığında falan hemen alıyorum hiç bekletmiyorum yediğim bir şey mi dokundu acaba anlamadımKızlar iki kolumda resmen tutmuyor şa
Dr bize travazol yazdı. Ama mustelanin pişik kremi çok iyi
Ben sağlık ocağına gittim doktorun yanına girmedim canım 1 kg üstü almış alımı güzel zatenBildigim, doktorlar dogum kilosu uzerine kac kg aldigina gore gelisimi iyi kotu diye yorumluyorlar. Ilk ay icinde 1kga yakin almasini bekliyorlar. Bu civarda aldiysa iyidir
1150 gram almış canım ben bu kadar beklemiyordum göğsüm yara diye uzun tutmuyordum emzirmeyi mama falan da vermiyordumNekadar kilo almış canım? Bizimkinin de boyu geçen hafta 54 cm di
Sizin öncesinde de emebiliyordu ama di miAmeliyathanede anestezi ile olduğu için 3 saat açlık istediler. Kanama dikiş olmadı. Ameliyathane olduğu için kimseyi almıyorlar. İşlemden yarım saat sonra emzirmemi istediler emdiğini görünce eve gönderdiler
Emmeye çalışıyordu diyeyim, şuanki gibi kavrayamıyordu. Meme uçlarım kanayıp kabuk kabuk yara olmuştu tutturmaya çalışırkenSizin öncesinde de emebiliyordu ama di mi
Sağlık ocağındaki doktor da krem önermedi çocuk doktoruna götürdüm o da aynı şeyi söyledi krem önermiyoruz 3 ay dedi bilemedim yani şampuanı da her gün duş aldırıyorum ama haftada sadece bir kere şampuanla yıkıyorum o şekilde söyledi çocuk doktoru zeytinyağı sürüyorum o kadarBakayım teşekkür ederim
evet ben de krem kullanmak istemem aslında ama kafam karıştı bazı arkadaşlar kullanmış. Teşekkür ederim
Mustela kullanıyorum ki bepanthol den ucuzdu en son. Amazon dan almistim.Kızlar kullanıp, bebişin pişiğini geçiren pişik kremi önerir misiniz? Bepanthol ve sudocrem dışında.
Bi de onu deneyeyim bakalım teşekkür ederimMustela kullanıyorum ki bepanthol den ucuzdu en son. Amazon dan almistim.
Canım ben bebanthol de kullandim ama mustelayi çok çok daha iyi buldum. Kızım bir de bembeyaz çok narin. Ona rağmen şükür pişik olmuyorBi de onu deneyeyim bakalım teşekkür ederim
Bende hem bepanthol hem sudocrem kullanıyorum ama geçirmediCanım ben bebanthol de kullandim ama mustelayi çok çok daha iyi buldum. Kızım bir de bembeyaz çok narin. Ona rağmen şükür pişik olmuyor
Ben kendim balmumu alıp erittim içerisine zeytinyağı karıştırıp sürülebilir kıvama getirdim hem doğal hem cildine faydalı denemek istersenKızlar kullanıp, bebişin pişiğini geçiren pişik kremi önerir misiniz? Bepanthol ve sudocrem dışında.
Travazol mantar ilacı değilmiydi ven mi yanlış hatırlıyorumKızlar iki kolumda resmen tutmuyor şa
Dr bize travazol yazdı. Ama mustelanin pişik kremi çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?