2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Emmeye çalışıyordu diyeyim, şuanki gibi kavrayamıyordu. Meme uçlarım kanayıp kabuk kabuk yara olmuştu tutturmaya çalışırken
Ameliyattan çıkar çıkmazmkavradı sanırım. Bizim normal memeyi hiç kavrayamıyor benim göğüs ucumda büyük çünkü . İnşallah operasyondan sonra kavrar

Ameliyattan çıkar çıkmazmkavradı sanırım. Bizim normal memeyi hiç kavrayamıyor benim göğüs ucumda büyük çünkü . İnşallah operasyondan sonra kavrar
Yarım saat beklememi istediler, sonra emzirdim kavradı Dr geldi baktı emmesinde sıkıntı olmayınca çıktık. Benim meme ucum da büyük ama bence ondan kaynaklanmıyor kavraması, dilini hareket ettiremediği için memeye hakim olamıyor, diliyle emiyor aslında dudaklarıyla değil. Dil yukarı kalkmayınca da sürekli çıkıyor meme ağzından dil bağı kesilşnce büyük olsa da kavrar bence

Canım arada aç silip kremle gaz çıkarttıklarında da Maalesef o pişik yapabiliyor popo da böyle bir kalıntı oluyor illaki. görünmeyen silince fark edilen.

Canım arada aç silip kremle gaz çıkarttıklarında da Maalesef o pişik yapabiliyor popo da böyle bir kalıntı oluyor illaki. görünmeyen silince fark edilen.
Evet gaz çıkardığında hafif kaka geliyor canım ama bezi çok tutmuyorum değiştiriyorum silince biraz kurumasını da bekliyorum... bakalım aldım şimdi mustela inşallah işe yarar.

Veriyorum bir 10 dk belki emip atıyor, ya ben aç sanıyorum çocuğu sürekli emmek isteyince birde sürekli emmketen göğüslerim tahriş oldu yarın kontrolümüz var bakalım sorucam doktora
Bizimki de biraz emip atıyor canım, tok olduklarını anlamıyorlar canım, en ufak korkuda bile memede olmak istiyorlar çünkü tek bildikleri şey o, Hepimiz sabredecez geçecek bu günler de Allahın izniyle

Evet o da aklıma geldi sabahları domates yemeyi bıraktım hala aynı. Islak mendil ve bezi en başından beri kullanıyorum ıslak mendil vs yapsa tüm bölge pişik olurdu değil mi bizim sadece makat o şekilde.
Aynen diğer bölgelerde pişerdi demekki dokunan birşey var ama zaten yediğimiz herşey alerjik bebek huzursuz değilse kremle tolere edebiliyorsa ilerlemiyorsa çok takılma mustela iyi gelir inş menüyü kısıtlamak çok zor çünkü

Evet o da aklıma geldi sabahları domates yemeyi bıraktım hala aynı. Islak mendil ve bezi en başından beri kullanıyorum ıslak mendil vs yapsa tüm bölge pişik olurdu değil mi bizim sadece makat o şekilde.
Bizim de arada oluyor makatta, e-bebek in kendi markasının pişik kremi var organik içerikli o çok iyi geldi. Pişik görünce sürüyorum hemen yatıştırıyor sudokremle birlikte dönüşümlü kullanıyorum. Çözemezsen bunu da denersin belki

Bizde fito krem kullanıyoruz. Bu arada kardeşimin eşi ebe. Sudokremı dıkkatlı kullanın çok çok ince tabaka halınde surulmesı gerekıyor derıyı ınceltıyor demıs doktorları o yüzden ben sımdılık sudocremı kenara aldım aklınızda olsun

Bizimki de biraz emip atıyor canım, tok olduklarını anlamıyorlar canım, en ufak korkuda bile memede olmak istiyorlar çünkü tek bildikleri şey o, Hepimiz sabredecez geçecek bu günler de Allahın izniyle
Valla az önce emdi kustu geri emiyor :) hayır kusuyorsun niye emiyorsun yazık süte :) Ne zaman düzelir bu durum bilmiyorum ama umarım çok uzun sürmez gerçekten hiçbir iş yapamaz durumda oluyor çünkü insan

Evet ben önce elime biraz alıp inceltip sürüyorum çok yoğun kullanılmaması gerekiyor kendim de bir ara kullanmıştım

Reactions: Syk
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…