2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar aşırı sinirim bozuldu ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum zaten zar zor 50-60 ml çıkıyor Nprmal doğum acısı, çocuk stresi, süt stresi yetmezmiş gibi birde eşimle uğraşıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum ama cidden bıktım artık sürekli aynı şey çocuk doğdu doğalı evde köyde değil eve geliyor işten yemek yiyoruz alıyor telefonu bir kanepede vakit geçirmiyoruz dediğimde yprgunum oturuyorz işte falan diyor ama benim beklentim sohbet etmek vs,,, bunu defalarca dile getirdim daha 3 gün önce tartıştım 1 gün konuşmadım sonra geldi barışmaya çalıştı falan bugün yine aynı geldi kanepeye geçti bizimle vakit geçirmiyorsun diye söylendim uykum var ondan dedi geldi çocuğu aldı kucağına vs benimle yine yok sonra yengesi aradı kuzenin hasta hastaneye getir diye hemen gitti aradım duşta çıkınca dedi tamam dedim yarım saat sonra yazdım hastanedeyiz dedi buldan baktım hala evde yalan söyleme dedim baktığımı anladı herhalde görüntülü aradım açtı geliyorum kendini iyi hissediyormuş dedi bende kapattım (tabi gideli 2 saat oldu) neyse mesaj attım kırıldıklarımı yazdım eve de gelme bizimle 5-10 dk zaman geçirirsin ne olur ne olmaz dedim… Ya ben mi abartıyorum yaptığı yanlış değil mi yemin ederim beni kendinden soğuttu her gün boşanmayı düşünüyorum

Selam canım diyetisyenle mi diyet yapıyorsun? 6. aya kadar diyetisyenler emziren anne kabul etmiyorlar genelde. 6. Aydan sonra başlamak daha mantıklı diyete falan.
Canım bizim oğlanın süt ve süt ürünlerine + coklu besin alerjisi olduğu için bu ürünleri yiyemiyorum cocuk doktorumuzun vermis oldugu bir diyet yani isteyerek yapmıyorum keske yiyebilsem. Peynir ve yumurta yemeyi özledim cok fazlayediğim zaman cok huysuz asabi oluyor beslenmeyi red ediyor ve cildi kızarıp akne döküyor.

Canım eşinin hastanedeyiz diyip evde olması beni biraz düşündürdü. Seni etkiliyor gibi olmayım ama yalan söylemesi normal değil. Bütün konularda haklısın, sizinle ilgilenmesi gerek. Stresli dönemden geçiyoruz Bide eşler köstek olursa psikoloji kalmaz

Ya benimde ilgisizliğinden daha beter kızdığım şey o büyük ihtimalle hastaneye gitmeyince neden gittin oraya dicem diye öyle dedi ama yanlış her başı sıkıştığında yalan atması en yanlışı da burda benimle 10 dk konuşmayıp orda saatlerce onlarla sohbet etmesi

46. Günde oldum bende eskisi gibi kasık bel ağrısı ve kırmızı kan şeklinde gelince şak diye tanıdım eski baş belamı
Ben hiç anlamadım adet oldummu 2 aylik olduk öbürlerinde hemen olmuştum bunda bilemedim ayy korkuyorum bide hamile falan kalmaktan de adet olunca gel sprai takalım dedi ben anlamıyorum bazı insanlar aylarca adet görmüyor belki bende görmüycem illa adetmi görmek lazım takılması icin

Aynı tartışmaları yaşıyoruz milletin yanında bülbül gibi bize gelince duvar bizde haftayı tartişarak geçirdik sonumuz hayr olsun

Aynı tartışmaları yaşıyoruz milletin yanında bülbül gibi bize gelince duvar bizde haftayı tartişarak geçirdik sonumuz hayr olsun
Bıktım yemin ederim birden yengesine arattı iyice sinirlendim onada sinirlendim tamam ben oğlumu beklerim çağırmam falan.. sen üzerine alınma senle ne ilgisi var dedim,,, eve gelmedi daha eve bir gelsin kıyamet kopacak bu gece…. Ben evde 7-24 çocuklayım gel bari onlarla geçireceğin vakti bizimle geçir benimle sohbet et ama yok.

Yengesi de hatalı, lohusasın sen, neden eşini çağırıyor

Bencede çok haklısın canım, ailesi olarak ilk siz gelirsiniz, mutlu anne mutlu yuva demek, çok sinir bozucu olay ama sen yinede çok öfkeleyle kalkma birkez daha ciddi bir şekilde konuş. Umarım gerçekten seni anlar ve ona göre davranır

Yok gelsin kıyameti koparıcam yetti gerçekten haftada3 gün aynı şey yapılmaz

Demekki çoğu erkek böyle hiç elle tutulur yanları yok gerçekten

Ben ele kabahat bulmuyorum benim sözde kocamın düşünüp işi bitince gelmesi lazım saat kaç hala orda
Bebim eşim de haftada 1 dışarı çıkıyor, ve istiyor ki o 4 saat bizi tamamen unutsun. Geçen hafta bebeğin aşısı vardı. Ateşi oldu mu iyi miyiz hiç telefona bakmadı. O yuzden bu hafta gitmesini istemedim. Biz de dün biraz hararetli geçirdik

Bizim minikte öğürüyordu phlips aldım bunu gayet güzel tutuyor. Gerçekten bizde memede yaşıyorduk emzik bir nebze rahatlattı. Mesela sabahları sütüm az oluyordu huzursuz oluyordu iki gündür geceleri mama veriyorum hem o rahat hem ben rahatım hemde sabaha kadar süt doluyor biraz iyi oluyor, sma veriyorum bende günde bir kereden bişe olmaz dediler

Bizim emziğimiz de phlips. Bu emzik dışında bibs, frig bir de eczaneden no name bir emzik daha var. Hepsine tepkisi aynı. 4 farklı emzik var canı isterse alıyor istemezse öğürüp atıyor. Mama konusunu da biraz bekletiyorum bugün nispeten daha iyiydi gündüz, şu ataklar filan bir geçsin de duruma göre bakıcam. Ya emmemesi de problem benim için çok fazla emdiği için artık 2 saat emmezse sızlamaya başlıyor .

Dr gündüz uyumuyor dediğimde bana da mama ver dedi ama kilo alımı iyi diye vermemiştim. Valla böyle giderse azıcık vereceğim sanırım. Kendisine de yazık ya minnacık daha sadece gece uykusu yetmez ki
Ben mama vermemek için süt sağıyorum canım memeden sonra sağdığım sütü verince bayılıyo zaten

En doğru şeye senin hislerin karar verir canım kolaylık diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…