2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizim de az vardı dil bağı, hafif çıkıyodu dışarı. Öncesinde emzirirken canım çok yanıyodu, kesilince farketti benim için bayağı.

Arkadaslar bebisim bugun 35 günlük oldu. Benim kanamalarim artik adetin son gunleri olurya acik renk akinti seklinde oyleydi. Dunden beri adet kanamasi gibi oluyor. Ben adetmi oluyorum acaba. Ne zamn adet olunuyor bilen varmi

Arkadaslar bebisim bugun 35 günlük oldu. Benim kanamalarim artik adetin son gunleri olurya acik renk akinti seklinde oyleydi. Dunden beri adet kanamasi gibi oluyor. Ben adetmi oluyorum acaba. Ne zamn adet olunuyor bilen varmi
Ben 32. Günde adet oldum doktora sordum evet adet dedi

30. Gün oldum ben hafif kasık ağrım oldu yok denecek kadar azdı.

Ben de sizle yaklaşık aynı durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum

Bir konu açsanız da ordan motivasyon sağlasak birbirimize, yediklerimizi paylaşsak

Kızlar bende bebeğime tek bakıyorum yasaktan dolayı biliyorsunuz doktorumuz uyarmıştı, annem de Almanya da şuan temmuzda gelecek, kaynanam gille aynı yerdeyiz ama Bi yemek yapıp al oğlum demiyor, 1 kere yaptı onuda eşime sorarak, bana kızım yemeğinizi yapayım sen uğraşma bile demiyor, benş arıyor kuzularım napıyosunuz diye bende durmuyor huysuz gazı var diyorum gündüz de tek bakıyorum biliyor. Tek dediği şey yasak olmasaydı kuzeyi ben uyuturdum kucağımda sen uyurdun diyor, açıkçası yasak olmasaydı da öyle bişey istemezdim. Bebeğime ben bakayım ama başka bişey de yardım etsin bari. Annem gelecek temmuzda bana direk kızım ben gelince yemek konusunu sana düşündürtmem bile diyor, annem yapacak eşim iş çıkışı alıp gelecek. Görümcem desem anca akşam eşimi görüntülü arayıp kuzeye aman benim canıö ciğerim diye seviyor ama beni gündüz Bi arayıp halimi hatırımı sormuyor, bende eşime bedavadan hala oldu diyorum

Bana annem yardımcı oluyor.ama kv sizin görümce gibi telefondan ay canım cicim diyor. Pazardan çocuğa polyester kıyafet getirmiş. Bi şapka ni de takım ilk torunu diye çok özenir sanmıştım

Aman canım boşver almasınlar bişey alsalar kendilerini bişey de hak sahibi sanıyorlar
Altın takmıştı ama ben ne bileyim hevesli olurlar falan diye düşünmüştüm. Anca lafta demekki. Altını da esim bozdurup kartı kapattı. Bir hatırası kalsa iyi olmaz mıydı?

Laf söylemeye gelince zaten her şeye yorum yapıyor. Ama bu sefer geldiğinde her şeye yorum yaptığınız için sizi ciddiye alamıyorum, soru sormadığım şeylere yorum yapmayın diycem.

Hamile kaldım çok erken hazir değilim dedi. 4 ay bunu tekrarladı durdu. Cinsiyet belli oldu kız olsaydı dedi. Doğum için gün aldık babanın izni yok cuma doğur diyo, bu arada kordonu boynuna dolanmış sıkışmış acil sezaryen oluyorum bebek doğdu milletin sütü şelaleymiş pedler koyuyolarmış bilmem ne. sünnet olacak şimdi de sünnete ne gerek varmış gavurlar niye enfeksiyon olmuyormuş ona laf ediyor. Sabrım bitti tükendi artık

46. Günde oldum bende eskisi gibi kasık bel ağrısı ve kırmızı kan şeklinde gelince şak diye tanıdım eski baş belamı

AY okurken gıcık oldum canım böyle herşeye Bi laf söylemelerine izin verme lütfen, Allahım kolaylık versin gerçekten. Bebeğinle ilgili bişeylere karıştırma bile biz böyle istiyoruz de geç

Selam canım diyetisyenle mi diyet yapıyorsun? 6. aya kadar diyetisyenler emziren anne kabul etmiyorlar genelde. 6. Aydan sonra başlamak daha mantıklı diyete falan.

Bebek babanın iznini mi beklermiş ya ay sinir oldum kadına o doğursun bi tane daha da o zaman gitsin izin alsın birilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…