2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar oğlumun popişi pişik olmuş nasıl kırmızı ama içim gitti molfix bez ve molfix izotonik su ıslak mendil kullanıyoruz acaba ıslak mendil mi yaptı siz neler kullanıyorsunuz
Ben pamuk su krem bile sürmüyorum sadece dışarı çıktığımda mecburiyetten kullanıyorum öbürlerinde de ıslak mendil kullanmamıştim biraz büyük olsa yikardim popişini benimkinin boğazların da isilik oluyo

8 haftalık atak haftası daha zormuş kızımın sesi kısıldı bagirmaktan bu nasıl bişey anca uyudu içini cekiyo uyurken ne derdi var anlasak

canım tartıştık gece ortaklık karıştı biraz aile büyükleri geldi falan hallettik gibi
Bugünler hiç unutulmuyo ben hala 17 sene önce ilk bebeğimin doğduğunda yaşadiklarimi hatırlıyorum eşler keşke anlasalar doğumun kadınlar için zorluğunu emzirme uykusuzluk göğüsler süt dolu fizik olarak söylemiyorum bile psikolojimizi anlamıyolar

Domates yiyor musun ? Burada muhabbeti dönmüştü sanırım , benim kızda da bir iki kez oldu poposunun iç kısmında, domatesi kesince düzeldi.
Ben doğumdan beri doğru düzgün çiğ sebze yemiyordum bir kaç hafta yeme dedi diyetisyen gaz yapar diye yasaktı dün ilk kez salatada yoğun yedim domatesi öyle şeylerle ilgili olabiliyor muymuş

Kakası çok yoğun olduğunda bende yıkıyorum aslında bu aralar çok bez dolduruyordu iki gündür falan siliyorum ıslak mendille ondan mı oldu bilmiyorum ki yarın doktor kontrolümüz var bi gösterecem

Ben doğumdan beri doğru düzgün çiğ sebze yemiyordum bir kaç hafta yeme dedi diyetisyen gaz yapar diye yasaktı dün ilk kez salatada yoğun yedim domatesi öyle şeylerle ilgili olabiliyor muymuş
Burada konuşulmuştu SixFeetUnder senin bebiş miydi ? Benim kızın da sadece makat kısmında oldu domates i kestim hızlıca geçti . Denk mi geldi bilmiyorum ama domates asitli olduğu için etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

Kızlar verem aşısı sonrası 3 gün banyo yapılmayacak biliyorsunuz yapılan gün dahil mi bu 3 güne? Çarşamba aşı olduk bu hesaba göre yarın yıkayabilir miyim?
Ben 72 saat saydım. Buna göre cumartesi yıkanabiliyor. Biz de geçen perşembe saat 10 gibi olduk. Pazar günü saat 12 gibi yıkadım

Bana ebe 2 dikişin var dedi ama 6. Günden beri bayağı ip düştü bugün şeytan dürttü birliktelik oldu duşta baktım yine ip düştü anlamadım 2 dikişten ne kadar ip olur ki içteyse biz çözmüşüzdür bişey olur mu acaba

Evet sadece makat kızarık doktora sordum sorun yok dedi ismini yanlış hatırlamıyorsam zinko diye bir krem önerdi onu alacağım aşıdan dolayı aklımdan çıkmış.

Artık umursamayıp kendime odaklanmaya karar verdim hala aynı soru sorarım kaşı gözüyle cevap verir ağzı aşınacak sankiii neyse bundan sonra bende konuşmam etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…