2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarınız olsun

Günaydın.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelere

Doğum günün kutlu olsun canım

M Meww dopum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere

Nice mutlu senelere
Teşekkür ederim kizLarr

Günaydın kızlar Bugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış
Nice güzel yıllara gaz sancısız mutlu sağlıklı günler diliyorum balım

Ya kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı yazık yavrum tutup tutup ağlıyorEki Görüntüle 3611699
Tırnak kesmeyi öğrenene kadar bunu kullanabilirsin. Ben bununla zarar vermeden uyurken hallediyorum

Ya chicconun normal makas gibi bir makasını kullanıyorum bu törpüden korktu

8.hafta atağında beslenme reddi oluyormuş canımın

Bugün bizde hissettik sarsıntı resmen Karabulut çöktü memlekete sürekli felaket oluyo

Ben her alt değişiminde pamuğu ıslatiyorum öbürlerinde dede böyle yaptım pisik sorunu yaşamadik inşallah buda öyle olur biraz büyüyünce yıkıyorum poposunu bence pisiklerin en büyük sebebi ıslak mendil ilk kızımda piştikten kurtulamamıştım dr zararlı ıslak mendili bırak saf suya dön demişti gerçekten ıslak mendili bırakınca pişik gitti sadece dışarı çıkınca kullaniyorum hemen farkediyo bide çok Beyaz bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…