2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar çok zor bir gün geçiriyorum. 3 gündür huysuzdu zaten ama bugün canıma okudu resmen. Sabah 5 ten beri yarım saati bulan 2 uykusu oldu sadece. Sürekli miz miz. Ağrıyan yeri yok gazı var evet ama bu kadar etkilememeli yaa. Agliycam neredeyse Bizim gibinolan var mı? Nasıl uyutuyorsunuz?

Evin içinde gezdiriyorum bir süre sonra sakinleşiyor. Ağlamaya devam ederse emziğini veriyorum. Tok olmalı tabii yoksa emziği asla kabul etmiyor. Bi süre sonra uyuyor ya da hâlâ gözler fal taşı gibiyse koltuğa oturuyorum kucağımda karnının üzerine doğru yatıyorum, dalıyor bir süre sonra Sab Simplex gaz damlası çok iyi geliyor.

Canım benim kızın gündüz uykuları hep böyle . Yarım saatlik 2-3 uykusu oluyor. Çoğunlukla memede geçiyor günümüz. Bazen ekstra mızmız oluyor memede de ağlıyor yarım Squat işe yarıyor ya da kucağıma alıp gezdiriyorum

Kucakta uyuyup yerine koyunca uyanıyor, o nedenle daha uzun süre kucağımda tutuyorum.
Elele baby nin ana kucağı var, onun dönme özelliği ve klasik müziği var, hediye gelmişti. Ona koyup dönmesini açıyorum. Klasik müzik şu anda sadece uyanıkken sakinleştiriyor.
Bir de beyaz gürültü kullanıyorum. Pış pış sesi falan da deneyebilirsiniz.
Ayrıca gazı varsa yürürken,sırtına vurarak pis pis diyebilirsiniz. Bu yürümeyi mümkünse yaylana yaylana yapın, daha rahat gaz çıkıyor.
Bu olmazsa iç kolunuza yerleştirin o şekilde gezdirin. Bu da olmazsa dışarı bakacak şekilde goğsunuze alın bir elinizle kollarının altından bebegi tutun diğer elinizle poposunu destekleyin. Birinden biri rahatlatıyor. Hicbiri olmazsa duşa sokuyorum sıfırlanıyor.

Bu arada yüz üstü dizinize doğru da yatırabilirsiniz bebeği bu şekilde sırtını pit pıtlayabilirsiniz o da bazen ise yarıyor

Çok ağlayınca yarım squat bende yapıyorum faydası oluyor..

Kızlar herkese iyi akşamlar 3. 4 gündür sağ yumurtalık bölgemde kasığımda ağrı var gün içinde hissettiriyor kendini yarın gidecem hastaneye varmı yaşayan

Kızlar 56cı günümüz bugün ve gaz sancımız tavan yaptı. Biberonu emerken bile ağlıyor. Gece uykuları bozuldu. Çığlık atarak uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu kadar gazlı bebek de değildi

Şuan benimki de uykusunda ıkınıyor ara ara. Birazdan uyanır. Gaz çıkarıyor ama kabız filan olmamasına rağmen kaka yaparken hala çok zorlanıyor

Önlem amaçlı dedi sıkıntısı yok dedi
Benim büyük oğlumda da sizi takip etmezse getir demişti hatta kağıda 6 aylıkken kontrol yazmış ama ben götürdüm mü hiç hatırlamıyorum bile sizi takip ediyorsa sıkıntı olmaz

Düzeldi mi biraz? Islak kalması da pisige sebep olabiliyormuş. Pamukla sildikten sonra birazcık kurutun
Bugün tamamen geçti pişiğimiz ıslak mendilleri yıkayıp kullanmayı düşünüyorum artık kakadan sonra fırsat buldukça suya tutacam bu gazına iyi geldi yıkayınca rahat çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…