2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Günaydın kızlar Bugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış
Doğum günün kutlu olsun canım

Kızlara Hıpp mama kullanıyorum eczaneden aldığımda sıkıntı yoktu eşim marketten almış çocuk mama verdiğimde aşırı gazlanıyor ve huysuz sürekli ağlıyor sütümü verdiğimde birşey yok mama verdiğimde durmuyor.. marketle bir ilgisi var mıdır yoksa mamadan mı ? Öneriniz nedir

Eşim dünden sonra dayanamadı annesini almaya gitti Yalnız birden çok bebek bakan arkadaşlarımi ayrı kutluyorum cidden. Yemek temizlik çoluk çocuk aynaya bakamıyorum. Bir de havuz sezonu açıldı çamaşır hiç bitmiyor.

Olabilir çünkü hepsinin bir saklama koşulu var. Saklama koşullarına uygun saklanmamış veya son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir.

Elini açıp ağlıyor ya o ağladıkça benim ağlayasım geliyor
Bizimki de ağladı aynı bayağı da kanadı emerken kesmem gerekti aslında normal kesmeye çalıştım Bi de akşamdı kazara oldu İnş Bi daha tekrarlamayız

Zar zor bakıyoruz çocuklara valla yemeği de ağlaya ağlaya yapıyoruz çoğu zaman biri meme için ağlıyor diğeri yemeği pişir beni dışarı götür diye ağlıyor çamaşırı yıkıyorum kaç gün sonra katlamak elime geçiyor daha bulaşık makinesini yeni boşaltabildim akşam çalıştırmıştım kahvaltı bulaşıkları bu saatte makineye girdi

Bunları yapabilmek bile mucize daha fazlasını yapamazsın...ben tek çocukla zor yetişiyorum yemeği kayınvalidem yapıyo evin temizliğini çamaşırları annem bana bitek Nisa kuşumla ilgilenmek kalıyo ve evde ufak tefek şeyler

Yardımcı olabilecek hiç kimsemiz yok bir tek küçüğü tek başıma banyo yaptıramıyorum yan komşum ona yardım ediyor onun dışında her şey bana bakıyor eşimde geç geliyor yoruldum diyor

Yardımcı olabilecek hiç kimsemiz yok bir tek küçüğü tek başıma banyo yaptıramıyorum yan komşum ona yardım ediyor onun dışında her şey bana bakıyor eşimde geç geliyor yoruldum diyor
Sen çok güçlüsün canım hamileliğindede öyleydim....kayınvaliden yakında değil miydi?

Sıra sıra olmuş hangisi bilmiyorum bugün çok kötüydü bebek hiç durmadı aşıdanmı anlamadım sürekli ağladı yemek falan yapamadım disardan söyledi eşim
Ben hissetmedim bende bursa dayim adamı konya da bıraktık geldik çok şükür depremi babam hissetmiş iyi ki ben hissetmedim atamıyorum üzerimden korkusunu şimdi çocuklara acil durum çantası hazirlicam

Kızlar benim kızım akşam uykusuna geçmekte çok zorlanıyo 1 saattir uyutmaya çalışıyorum bazen 2 3 saati buluyo neyse şimdi kucağımda uyudu inşallah uyanmaz saat 7den sonra bi huzursuzluk oluyor nedenini çözemedim karnı tok oda serin gazı olsa anlarım heralde

Bir yerde duymuştum bazı bebekler uyumak için ağlamaya ihtiyaç duyarlar demişti. Gerçekten benim kız önce bir ağlıyor ama normal gün içindeki ağlaması gibi değil mızmızlanıyor kucağımda sağa sola sallanıyorum emziği tutturmaya çalışıyorum uyuyor. Her gece aynı senaryo bizde . Eğer onun ağlamasına kıyamayıp meme verirsem uyumuyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…