• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarınız olsun 🌺

Günaydın.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelere 🥰

Doğum günün kutlu olsun canım 🎂

M Meww dopum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere 🙏🌸

Nice mutlu senelere 🎂
Teşekkür ederim kizLarr🥰💐

Günaydın kızlar💐 Bugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım 😂 Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış😄
Nice güzel yıllara 😍🌸 gaz sancısız mutlu sağlıklı günler diliyorum balım 🥹🌼

Ya kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı yazık yavrum tutup tutup ağlıyor
image.webp

Ya kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı yazık yavrum tutup tutup ağlıyorEki Görüntüle 3611699
Tırnak kesmeyi öğrenene kadar bunu kullanabilirsin. Ben bununla zarar vermeden uyurken hallediyorum

Tırnak kesmeyi öğrenene kadar bunu kullanabilirsin. Ben bununla zarar vermeden uyurken hallediyorum

Ya chicconun normal makas gibi bir makasını kullanıyorum bu törpüden korktu

8.hafta atağında beslenme reddi oluyormuş canımın

Eşimin arkadaşı aradı babası rahatsızmış hastaneye götürelim diye eşimde gitti evde 8 senedir ilk defa tek kaldık nasıl uyuyacağım bilmiyorum Allah bilir kaçta gelir artık deprem bölgesi olduğu için gece tek olmaktan çok korkuyorum sürekli ev sallanıyor gibi geliyor bişey olmasa bile geçen hafta da sallantı oldu ya üstümden atamadım onu daha 😔 gitme desem olmuyor git desem biz kaygıda kalıyoruz böyle
Bugün bizde hissettik sarsıntı resmen Karabulut çöktü memlekete sürekli felaket oluyo😢

Bir kutu içerisine zeytinyağı veya bebe yağı (kimisi kullanmıyor) sıkın biraz pamukları koyun 3 5 tane sonra tekrar zeytinyağı veya bebe yağı sıkın bu işlemi kutu dolana kadar yapın sonrasında sıcak su ile doldurup kutuyu kapayıp ters çevirin çok iyi geliyor benim bebeğime. Bazen altını silmek disinda vücudunu da yaglamak icin kullanıyorum.
Ben her alt değişiminde pamuğu ıslatiyorum öbürlerinde dede böyle yaptım pisik sorunu yaşamadik inşallah buda öyle olur biraz büyüyünce yıkıyorum poposunu bence pisiklerin en büyük sebebi ıslak mendil ilk kızımda piştikten kurtulamamıştım dr zararlı ıslak mendili bırak saf suya dön demişti gerçekten ıslak mendili bırakınca pişik gitti sadece dışarı çıkınca kullaniyorum hemen farkediyo bide çok Beyaz bebeğim

Back
X