Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu senelereGünaydın kızlarBugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım
Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış
![]()
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarınız olsun![]()
Günaydın.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelere![]()
Doğum günün kutlu olsun canım![]()
Teşekkür ederim kizLarrNice mutlu senelere![]()
Çok sevindim umarım bir daha tekrarlamazBugün tamamen geçti pişiğimiz ıslak mendilleri yıkayıp kullanmayı düşünüyorum artık kakadan sonra fırsat buldukça suya tutacam bu gazına iyi geldi yıkayınca rahat çıkarıyor
Nice güzel yıllaraGünaydın kızlarBugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım
![]()
Geçen gün bende kestim maalesef bişey sürmedim şuan kabuk bağlamışYa kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı yazık yavrum tutup tutup ağlıyorEki Görüntüle 3611699
Tırnak kesmeyi öğrenene kadar bunu kullanabilirsin. Ben bununla zarar vermeden uyurken hallediyorumYa kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı yazık yavrum tutup tutup ağlıyorEki Görüntüle 3611699
Ya chicconun normal makas gibi bir makasını kullanıyorum bu törpüden korktuTırnak kesmeyi öğrenene kadar bunu kullanabilirsin. Ben bununla zarar vermeden uyurken hallediyorum
![]()
HODAF Yenidoğan Bebek/Çocuk ve Yetişkin Pilli Tırnak Törpüsü Tırnak Kesme Törpüleme Manikür Set 6 Başlıklı - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek/Çocuk ve Yetişkin Pilli Tırnak Törpüsü Tırnak Kesme Törpüleme Manikür Set 6 Başlıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Elini açıp ağlıyor ya o ağladıkça benim ağlayasım geliyorGeçen gün bende kestim maalesef bişey sürmedim şuan kabuk bağlamış
8.hafta atağında beslenme reddi oluyormuş canımın
Bugün bizde hissettik sarsıntı resmen Karabulut çöktü memlekete sürekli felaket oluyoEşimin arkadaşı aradı babası rahatsızmış hastaneye götürelim diye eşimde gitti evde 8 senedir ilk defa tek kaldık nasıl uyuyacağım bilmiyorum Allah bilir kaçta gelir artık deprem bölgesi olduğu için gece tek olmaktan çok korkuyorum sürekli ev sallanıyor gibi geliyor bişey olmasa bile geçen hafta da sallantı oldu ya üstümden atamadım onu dahagitme desem olmuyor git desem biz kaygıda kalıyoruz böyle
Ben her alt değişiminde pamuğu ıslatiyorum öbürlerinde dede böyle yaptım pisik sorunu yaşamadik inşallah buda öyle olur biraz büyüyünce yıkıyorum poposunu bence pisiklerin en büyük sebebi ıslak mendil ilk kızımda piştikten kurtulamamıştım dr zararlı ıslak mendili bırak saf suya dön demişti gerçekten ıslak mendili bırakınca pişik gitti sadece dışarı çıkınca kullaniyorum hemen farkediyo bide çok Beyaz bebeğimBir kutu içerisine zeytinyağı veya bebe yağı (kimisi kullanmıyor) sıkın biraz pamukları koyun 3 5 tane sonra tekrar zeytinyağı veya bebe yağı sıkın bu işlemi kutu dolana kadar yapın sonrasında sıcak su ile doldurup kutuyu kapayıp ters çevirin çok iyi geliyor benim bebeğime. Bazen altını silmek disinda vücudunu da yaglamak icin kullanıyorum.
Doğum günün kutlu olsunTeşekkür ederim canım![]()
Bepanthol baby veya mustela cicastela sürebilirsiniz. İçinizi ferah tutun bebekler cok çabuk iyileşiyor, hızlıca iyileşecektir. Cok geçmiş olsunYa kızımın tırnağını keserken kanattım buna sürebileceğim bir şey var mı
Bepantholun sadece pişik kremi var o olmaz sanırım demiBepanthol baby veya mustela cicastela sürebilirsiniz. İçinizi ferah tutun bebekler cok çabuk iyileşiyor, hızlıca iyileşecektir. Cok geçmiş olsun
Atak haftası diye geçiyor ama bunların ataklarıda hiç bitmiyor günlük atak geliyoBenimki akşam 22.00dan sabah 9-10lars kadar ayakta 3 gündür ne dertleri var anlamıyorum
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın kızlarBugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım
![]()