2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
8.hafta atağında beslenme reddi oluyormuş canımın

Doktorumuz aç karnına günde 1 çay kaşığı zeytin yağ verebilirsin demişti bir hafta yap bir hafta yapma demişti
Valla böyle Bi kaç gün altına yapmayınca veriyorum da içmiyor doğru düzgün ağzını yüzünü ekşitiyor midesini bulandırıyor çoğunu çıkarıyor geri

Eşimin arkadaşı aradı babası rahatsızmış hastaneye götürelim diye eşimde gitti evde 8 senedir ilk defa tek kaldık nasıl uyuyacağım bilmiyorum Allah bilir kaçta gelir artık deprem bölgesi olduğu için gece tek olmaktan çok korkuyorum sürekli ev sallanıyor gibi geliyor bişey olmasa bile geçen hafta da sallantı oldu ya üstümden atamadım onu daha gitme desem olmuyor git desem biz kaygıda kalıyoruz böyle

Bi atak bitiyor diğeri geliyor. Bi rahatlayamadık. Umarım en azından iştahı ve gece uykuları eskiye döner
Döner Allahın izniyle canım endişe etme, bu günler zor geçiyor ama geçecek elbet. Bende uyuttum yatırdım ama yine kalktı eşim bakıyor inşallah uyur güzelcene de bizde yatarız

Canım sab simplex artı probiyotik kullanıyorum. Ve onerdiginiz herşeyi yapiyorum. Geçer elbet diye bekliyoruz bakalım.
Aynı durumdayim canm. Pik yaptı resmen.

Sizin bebekler her emzirmede gaz çıkarıyor mu?benim kızım bazen çıkaramıyo mecburen yatırıyorum ama takipte ediyorum

Günaydın kızlar Bugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış
Nice mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle birlikte

Günaydın kızlar Bugün benim doğum günüm hayatımda ilkkez doğum günümü unuttum ama maalesef ki eşimde unutmuş sanırım Normalde 12 yi geçtiğinde mutlaka kutlardi. Sağolsun Kk kutlamış
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarınız olsun

Bugün tamamen geçti pişiğimiz ıslak mendilleri yıkayıp kullanmayı düşünüyorum artık kakadan sonra fırsat buldukça suya tutacam bu gazına iyi geldi yıkayınca rahat çıkarıyor
Bir kutu içerisine zeytinyağı veya bebe yağı (kimisi kullanmıyor) sıkın biraz pamukları koyun 3 5 tane sonra tekrar zeytinyağı veya bebe yağı sıkın bu işlemi kutu dolana kadar yapın sonrasında sıcak su ile doldurup kutuyu kapayıp ters çevirin çok iyi geliyor benim bebeğime. Bazen altını silmek disinda vücudunu da yaglamak icin kullanıyorum.

Günaydın.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…