2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yinede aralarda kaçamak yapmak için biraz fırsat bulmaya çalışın canım, yada annen gil yakınındaysa arada onlarla biyerlere git, sürekli evde sıkılırsınız
Annem ve kaynanam yakın oturuyorlar canım sürekli görüşüyoruz bakalım önümüzdeki 2 hafta doluyuz ayın 25 inde de ev teslim edilecekmiş eğer hemen taşınırsak işimiz çok

Annem ve kaynanam yakın oturuyorlar canım sürekli görüşüyoruz bakalım önümüzdeki 2 hafta doluyuz ayın 25 inde de ev teslim edilecekmiş eğer hemen taşınırsak işimiz çok
Ha anladım canım şimdiden kolay gelsin size, güle güle oturun inşallah yeni evinizde

Ha anladım canım şimdiden kolay gelsin size, güle güle oturun inşallah yeni evinizde
İnş canım Allah olmayanlara da hayırlı evler nasip etsin inşallah kiracı olmak kötü ya her sene aynı lafı duymaktan sıkılmıştım tam da önümüzdeki ay zam gelecekti kiraya

Teşekkür ederim bende deneyeceğim

İşe yarar mı uyumak için işte bilsem hemen alıcam da kararsız kaldım
Bence titreşimlilere bak masaj etkisi yaratıyormuş bi arkadaşta denedik hoşuma gitmişti ama dedesi bu sallananı hediye almış bişe diyemedim ama gereksiz bence çok yer kaplıyor katlanmıyorda bebek ağırlaştıkça sallanmasıda ağırlaşıyor pek bi numarası yok yani

Biz daha evvel bebek arabası alırken satış danışmanı çok ilgiliydi, o nedenle ana kucağı da alalım yardimci olur musunuz demiştik. Adam direkt yaa yardımci olurum ama her bebek başka bir sey seviyor, kimi sağ sol, kimi yukarı aşağı salınımdan hoşlanıyor, kimisi sallanmayı hic sevmiyor, siz en iyisi cocuk doğunca getirin ve deneyerek alın ana kucağı demişti. Bizim yatakta titreşim vardi ve ondan hiç hoslanmadi mesela. Ama sağ sol salinim yapan ana kucağı hediye gelmişti onu sevdi.

Mantıklı her çocuk farklı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…