2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ay kızlar bugün bayadir oyun halısında vakit geçiriyo oyun oynuyo çok şükür inşallah artık böyle devam eder maşallah ben ne yapıyorum iş yapmak yerine oturmuş çay keyfi yapıyorum
Ne güzel canım nazar değmesin, bizimki uyanık olunca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor, daha 41 günlük o günlere gelince bizimki de oyalanır inşallah

Benim 4 yaş olan dün öğleden sonra babannesine gitti bu akşam geldi. Küçük de çok verimli olmasa da uyudu gün içinde.ama hiç yorulmadım eşime diyorum benim üstümden geçen yiğitmiş demekki

Kızlar benim kızım bugün hiç kakasını yapmadı sadece çiş yaptı ilk defa böyle oldular bi problem yoktur heralde

Kızlar benim kızım bugün hiç kakasını yapmadı sadece çiş yaptı ilk defa böyle oldular bi problem yoktur heralde
Benimki de bugün 1 kez yaptı sadece. Akşam üstü yaptı ,normalde o saate kadar birkaç kakalı bezi olurdu. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş

Bizimki 2-3 günde bir yapıyor Bi ara her bezde kaka yapmaya başladı diye sevindim 2 gün sürdü o da

Ya benim oğlum bugünlerde çok emiyor öncelerde göre göğüs ucum çok ağrıyor isilik gibi olmuş o yüzden mi bilmiyorum wmziresim gelmiyor resmen şimdi ağzından çektim gözümün içine bakıp anne der gibi ses çıkardı mecbur geri verdim ne yapacağım bilmiyorum süt de fazla geliyor gibi çok emdiği için çoğu zaman boğazında kalıyor

Kızlar ya şehir dışından kuzenlerim gelmiş bugün sabah sana uğrayıp öyle yola çıkıcaz dediler ne hazırlasam bilemedim kahvaltı falan mı yapsam ben davet etmeden kahvaltıya gelmezler sanmıyorum ama ne yapsam bilemedim

Kaçta geleceklerse ona göre bişeyler hazırla canım kahvaltıysa kahvaltı yoksa da kek pasta falan bişeyler hazırlarsın

Bu ara benimde öyle canım resmen artık emzirmek istemiyorum ama kızımıda kıyamıyorum bazen meme ile kavga ediyo uykuya dalamadığı zaman ozamanda çok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…